Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja kdyz sem hulil poprvi tak sem mel s kamosem asi tri brka a pet sluken a byl sem zhulenej jako to prase....Nejdriv sem mel hroznou sušku a ten kamos zrovna zral rohlik...sem sirikal ze to pomuze ale hovno jazyk se mi prilepil na patro a nemoch sem mluvit...ale jak uz tady bylo zmineno takovy jako to bylo poprvi to uz asi nikdy nebude....
Je pravda, ze čím dýl člověk hulí, tím míň se zhulí. Je to asi subjektivní pocit, ale třeba ja se solidně zmažu už prakticky jen v kombinaci s alkoholem (jako posledně v pátek, 10 absolutek a tři zahulení s pár místníma grówerama a finitus ). Nebo při nějakým povedeným settingu (naposledy na jaře na horách s kamoškou, to bylo to pravé smavé energické zhulení), takhle dát si prda od boku, jako cítím to, ne že ne, ale dřív to bylo asi lepší... jde o to najít si nějakou neotřelou činnost.
Jo a vždycky si nějak speciálně ulítnu na muzice, to podle mě taky dělá hodně.
Ha, mám nápad, zaštípnu, usuším a jdu se procházet tou šílenou vánicí venku
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jsem z Brna, je mi 28 let a nedávno jsem u kamarádky zkusil trávu ve vodní dýmce, ale ono to na mně vůbec nefungovalo. Je možné, že to na mě nepůsobí, nebo to byla nekvalitní tráva? Našel by se v Brně a okolí někdo, s kým bych se o tom mohl osobně poradit?
to Petrolín: Jediný, co bych ti poradil je...zkoušej to dál a dál! Neznám nikoho, kdo by se zhulil hned napoprvý... Já osobně sem si musel zahulit asi tak 10x, než mi to něco udělalo...ovšem pak to stálo za to! Tak měj trpělivost...GOOD LUCK...
som si tu cital a casto sa tu objavuje nieco take akoze cakaju pri huleni kym to zacne ucinkovat, nechapem....ja ked si dam nejake sluky...1,2,3... a po takom stvrtom ho vtiahnem, zavrem oci a kym to stacim vydychnut tak som dost na sracky....a to sa mi na trawke paci...niekedy ma rozbije uz prve bongo a nez otvorim oci tak som strasne sfajceny...najlepsi je ten pocit ked vam nic nie je a behom sekundy ste uplne mimo.....
Jo znám hodně lidí, kteří se ještě nezhulili, a zkouší to hodněkrát. Záleží to na tom, jak máte vyvinuté cannabinoidové receptory v mozku apod. Teda aspoň myslím .
Tak jsem se ocitl pred obrovskou zahadou. Ma soucasna pritelkyne, ktera se nikdy k necemu jako je ta nase milovana zelena laska nedostala a i kdyz jsem si rikal, ze ji jako dlouholety uzivatel a pestitel nebudu do niceho tlacit, tak za mnou sama prisla, ze by rada vyzkousela...
Tak jsme dali fajku ve dvou, krasne slukovala, rikal jsem si, ze bude uplne na mraky... Jenze ja prijemne zkoureny a ona nic... A ne, ze by to byla nejaka venkovni nedomrdka, krasne vystavni vrchni palice z mojeho Afghana, co jsem nedavno vytahl z pod umeleho slunicka.
Tak jsme po chvilce prikrmili dalsi fajkou, ja uz zacal chytat nejake spatne myslenky z podivne situace a slecna stale absolutne vubec nic...
Tak jsme po dalsi pul hodince ubalili takoveho tlusteho churchila, ktereho skourila skoro celeho sama, ja si jen parkrat potahl a to uz jsem byl uplne kantare... Jenze slecna stale nic...
Dalsi den jsme zkouseli repete, protoze i kdyz se mi to zdalo jako naprosta kravina, tak jsem uz kdesi slysel, ze napoprve jsou nekteri lidi prave takto absolutne odolni... Jenze ani napodruhe vubec nic.
no to ja ties ked som mal 15 brat splasil v česku nejaki plastik on si dal jeden pohar a bol uplne nasračku ja dva a nič ale to bolo kedisi teraz sa odpalim aj z opelenej srački ha.
Čau, no ja keď som išiel prvý krát s kamošmi huliť cez fajku tak mi tiež nič nebolo, potom druhýkrát to isté a taktiež mi nič nebolo, až na 4tý krát som mal prvého jointíka, ale aj po ňom som nič zvláštne nepociťoval aj keď chalani hovorili že som strašne nafajčený, lebo som mal červené oči, ale ja som nič nepociťoval, no a ešte v ten večer sme išli na bongo, no a to Vám poviem vtedy to začalo, konečne som bol sfajčený Takže skús jej navariť jedno bongo, nie silné, takého lajtíka a potom uvidí krásu ganje
Přesně jak říkal slick-ace je to běžný může to přijít klidně až na 10. kouření. Nemá cenu na to tlačit spálením velkýho množství trávy. Ještě se vám stane, že ji to začne náhle šlapat, přehulená se zebleje a už o trávě nebude chtít do konce života slyšet. Já se nezkouřil ani na 5. kouření. A pak to přišlo jako rána z nebes.
Zajímalo by mě co to ve skutečnosti způsobuje, tuhle počáteční imunitu a co se v té hlavě stane, že to náhle do konce života v klidu jde.