Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim chtěl sem se zeptat zda nevite cim by to mohlo být
250w
PH 6
EC 1,8
5 tyden 12/12
coco
hoje ATAMI coco a ted AH 2x zalito
vše začalo s postřikem proti sviluškam od te doby cca 10 dni a nic se nemění :-(
čus,mám problém s kytkama.spodní listy žloutnou zůstává zelené žilkování a pak ztratí barvu úplně a uschnou.mimo to jsou kytky všelijak pokroucené.původně jsem si myslel že jsem je přizabil tím že jsem je zastřihnul znova 14 dní po prvním zastřižení ,protože jsem chtěl přibrzdit vrcholek aby ho dohnali postraní větve ale teď si spíš myslím že je to hořčík a dusík mám pravdu? a co s tím?.jo a ještě něco mladé lístky hnědnou a chcípou.kromě toho jsou mladé lístky tak nějak úzké je to normální?
zatím jsem jen trochu hnojil kristalonem start ale ten jsem teď vysadil.
PH zálivky 7,0-7,5 ph hlíny nevim jak změřit .zkoušel jsem měřit vodu co vytekla z květináče ale měla stejný PH jako ta co jsem tam nalil.Původně jsem kytky chtěl dát ven,ale vzhledem k tomu že je s nima pořád nějaký problém tak nevím nevím.zatím jsou uklizené ve skříni pod 250W sodíkovkou se skoro stejným světelným režimem jako venku.světlo od 5:30 do 9:45 .jo a rostou v hlíně plagron royal mix.
Zdravím! Věděl by někdo v čem jem udělal chybu? Jedu cheese 5tý týden, postupné žloutnutí spodních listů přešlo i na horní. Listy žloutnou a bývají svěšené. Ph by snad mělo být v normě, pěstuju v substrátu od ARGA a hnojím hnojkama Dutch pro pro květ A+B +Explode. Měl jsem pocit, že jsem to přehudroval hnojivem, tak jsem minulý týden hnojivo vysadil a zalíval kytky jenom vodou. Diagnostikoval jsem snad všechno kromě slintavky a kulhavky. Ze začátku jsem si říkal, že odpadávají spodní listy na které se nadostalo slvětlo, pak jsem si říkal málo dusíku, pak jsem kvůli pár flekům myslel, že jde o nedostatek fosforu, pak jsem si říkal že jsem přehudroval hnojiva (ano nick Jan Stihomam sedí:-)......no teď můj poslední tip je, že je to přechlastané....nicméně, když rostlinkám dám redukované množství zálivky...tak 200ml na kytku, tak to vypadá, že to má pozitivné efekt a kytka na to reaguje.....tak fakt nevím, mám to nechat proschnout a udělat prolití vodou, nebo mám to zalívat, ale menším množstvím zálivky?
If You Want To Fuck The Sky, Teach Your Cock To Fly!
Původní příspěvek od vencias čus,mám problém s kytkama.spodní listy žloutnou zůstává zelené žilkování a pak ztratí barvu úplně a uschnou.mimo to jsou kytky všelijak pokroucené.původně jsem si myslel že jsem je přizabil tím že jsem je zastřihnul znova 14 dní po prvním zastřižení ,protože jsem chtěl přibrzdit vrcholek aby ho dohnali postraní větve ale teď si spíš myslím že je to hořčík a dusík mám pravdu? a co s tím?.jo a ještě něco mladé lístky hnědnou a chcípou.kromě toho jsou mladé lístky tak nějak úzké je to normální?
zatím jsem jen trochu hnojil kristalonem start ale ten jsem teď vysadil.
PH zálivky 7,0-7,5 ph hlíny nevim jak změřit .zkoušel jsem měřit vodu co vytekla z květináče ale měla stejný PH jako ta co jsem tam nalil.Původně jsem kytky chtěl dát ven,ale vzhledem k tomu že je s nima pořád nějaký problém tak nevím nevím.zatím jsou uklizené ve skříni pod 250W sodíkovkou se skoro stejným světelným režimem jako venku.světlo od 5:30 do 9:45 .jo a rostou v hlíně plagron royal mix.
no odpověď jsi napsal sám, špatné pH zálivky a přehnojeno...
a jaké by teda mělo být PH zálivky?ne že bych měl moc na výběr .odstátá voda z vodovodu má to 7,0-7,5 a pak už máme jen studnu kde je 8,4.ten hnus co máme v sudu kde se chytá z okapu jsem ani neměřil.
Původní příspěvek od P4Y0out Ahoj,moj problem s listami je taky,ze sa divne krutia a su take jemne poradte pls..mam ich v malom parnicku out
Nic jim není. Dbej abys nepřeléval, vyndej je z pařníčku ať si s nimi pohrává vítr. Ty první pravé lístky jsou většinou takto deformovány. Počkej na další patra a pak znovu posuď.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od vencias a jaké by teda mělo být PH zálivky?ne že bych měl moc na výběr .odstátá voda z vodovodu má to 7,0-7,5 a pak už máme jen studnu kde je 8,4.ten hnus co máme v sudu kde se chytá z okapu jsem ani neměřil.
no tak dešťovka by měla mít kolem 5,8
na úpravu si kup trochu koncentrovaný kyseliny fosforečný, pak si jí doma část můžeš naředit (třeba 9 dílů vodu a pak 1 díl konc. kyseliny, vždy lít kyselinu do vody, nikdy ne naopak!!!) nebo koupit od GHE ph minus v prášku, obsahuje i některý mikroprvky...
pH zálivky na růst 5,4-5,8 na květu 5,8-6,2 - ze začátku korigovat podle pH výtoku
ok a myslíš že bude stačit když použiju na snížení ph zálivky ocet nebo citron?tu kyselinu nebo něco objednám ale než to přijde tak abych měl čim zalejvat ...-
Původní příspěvek od vencias ok a myslíš že bude stačit když použiju na snížení ph zálivky ocet nebo citron?tu kyselinu nebo něco objednám ale než to přijde tak abych měl čim zalejvat ...-
no tyto slabé organické kyseliny bych nepoužíval... a když ti nic jiného tak raději citron, ale ještě lepší by bylo udělat výluh z rašeliny která je dost kyselá a tím můžeš zalévat...
ahoj tak dnes som bol pozriet rastlinky a us aj druhe patro je napadnute .. neviem myslim si ze je to but preliatie alebo spalenie-mam to v parniku a bolo us dost teplo tak neviem
Je to moj prvy grow tak prosim o radu
Akorád si je spalil sluncem a bylo v pařníku hooodně teplo a tím páden ani nevětřáš. Větrej a větrej .. klidně to měj otevřene jen jak je škaredě tak nasad víko
no bol tam malý otvor na vetranie ale asi to nestačilo .. už som to odokryl lenže pozajtra ma pršat tak zajtra spravím provizornu strechu z igelitu dostatocne vysoko nad rastlinkami nech ich zasa nespálim a nech majú dosť vzduchu...myslíš že to prežijú?
btw dakujem