Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
chci se zeptat jestli je dobrý nápad nakombinovat tyto dva pásky na pěstování (mikrogrow)..?
Někde jsem četl, že je nejlepší namíchat červenou a modrou barvu kvůli vlnovým délkám. Díky za odpověď.
ahoj, hele, na experimenty s těmahle páskama bych se vykašlal, nefunguje to, kamarád s tím zkoušel dvě kola a výnos miniaturní, pokud to s ledkama myslíš vážně, tak zkus lampy tohohle typu : http://www.cidly.cz/cz-kategorie_35...-osvetleni.html
a pokud si chceš opravdu jen experimentovat, tak bazar..: )
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od alesh
To jsem myslel naprosto vážně.
EDIT:aka sodík na tom bude líp.
matky mam pro sebe, zadne komercni vyuziti. Jak jsem psal hore, mam 4x18w stropni svitidlo. Omezil jsem se na tech 80w vic si nemuzu (nechci) dovolit.
Takze kdyz vemu vpotaz tvuj prispevek - 70w MH (zadnej sodik..) svetlo sice ujde, ale neni rozprostrene. Takze na prostor urcite lepsi 4x18w
A kdyz vemu vpotaz to co jsem tu uvadel - NYNI dam v priklad radsi 20w
a aby nedochazelo k nedorozumeni teplota svetla by mela byt uz OK