Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to píšu sem kdyby to takhle chtěl ještě někdo dělat. Já mám studniční vodu s ph 7.2 (samozřejmě odstátou) a ec 0.4. Po přidání 2ml. na litr octa kleslo ph na 5.7, takže si to musíš nějak vypočítat ale zase by bylo dobrý vědět jaký ph máš ty. Jestli máš městskou vodu, tak tam bývá ph tuším něco kolem 7.8
Jo, ec se po přidání octa nezměnilo, zůstává 0.4. Tak bojuj draku.
Podle mě ti tam řádí sviluše (ty bílý tečky od svilušího hodování..),což oslabuje listy,jejich obranyschopnost i celou kytku..Prohlídni pořádně spodní strany listů..A nejspíš to bude i problém s ph..
V čem to máš,že zalejváš každej den..?
za pár dní mi dojde pH metr,tak to potom změřím.Svilušky tam jsou,to vím.
Mám to v 10 l kyblech a v těch vedrech to za den ten vyschne.
Ahoj, chtěl jsem se Vás zeptat, jestli bystě mně neporadili s jedním problémem co mám na listech. Je to venkovkách, které ještě nekvetou, asi před čtrnácti dny jim začaly žloutnout a zakrňovat listy. Světla to má dost, hnojil jsem to asi dvakrát OBM jinak ne. Když jsme to sázeli, tak se tam dával kompost, ale to už asi bude vyčerpaný. Přemýšlím, jestli to nezkusit třeba jednu kytku nahnojit kristalonem, třeba tomu něco chybí a vzpamatuje se. Nemáte s tímto žloutnutím listů nějaké zkušenosti? Moc dík. Papek
Začal jsem to asi pře 14 dny hnojit terramaxem od atami. Je to na květ ,ale píšou tam ,že to kytky jako popožene ke kvetení. Možná jsem se nechal pouze zlakát......... Těch listů je čimdál tim víc :-(
Mno a nevěděl bys jak ho dat dostat víc? Podle tohodle obrázku mi to spíš příjde na dusík,nemyslíš? JInak dodám ,že jsem musel vykopat výkopy a dát tam lepší hlínu. Všude okolo je jíl.
Původní příspěvek od Flí Mno a nevěděl bys jak ho dat dostat víc? Podle tohodle obrázku mi to spíš příjde na dusík,nemyslíš? JInak dodám ,že jsem musel vykopat výkopy a dát tam lepší hlínu. Všude okolo je jíl.
Prostě je přihnoj kompletním růstovým hnojivem..Tam je vše,dusík i mikroprvky..
Zdravím, nevíte někdo prosím, čím to, že kytce žloutnou listy? Kyti je venku(kompost),má asi 1,5m a v poslední době začala žloutnout.Hnojeno organicky podle potřeby. Jde to od spodu nahoru.
Naposledy upravil Natty Dread 10-08-2012 v 12:20 PM