Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam problem s listama uz to trva asi 2 tydny zloutnou vrchni listy a jen konce a pak se na tom udelaji i hnede tecky rust se zastavil odruda sweet afgan delicious fast verze
hlina kompost hnojim biobizzem grow ph nwm nemam zadnej meric.
jeste mam dalsi kytku ktera je jakasi spatna ale myslim se ze na to mel vliv phytamin ktery sem pouzil a spalil listy ale divne je ze to neudelalo i u ostatnich.
Původní příspěvek od Hunne jeste mam dalsi kytku ktera je jakasi spatna ale myslim se ze na to mel vliv phytamin ktery sem pouzil a spalil listy ale divne je ze to neudelalo i u ostatnich.
Přihnojit víc a nake stopové prvky by to chtělo ale zkus pátrat jestli chceš přesně vědet co ji chybí. GL peace
Původní příspěvek od Hunne mam problem s listama uz to trva asi 2 tydny zloutnou vrchni listy a jen konce a pak se na tom udelaji i hnede tecky rust se zastavil odruda sweet afgan delicious fast verze
hlina kompost hnojim biobizzem grow ph nwm nemam zadnej meric.
1: Ahoj chlapi, neviem ci si to namyslam ale mam pocit, ze vrchne listy trochu zltnu. Je to v substrate Kekkilla, ktory ma byt predhnojeny + som pridal asi 30g Hostickeho granulovaneho hnojiva na 20l substratu. Je to ak47 auto od Natural seeds. Bol by som rad keby sa niekto aspon jednou vetou vyjadril, ci mam robit poplach. Za tyzden od presadenia spravili pomerne velky pokrok(a to bolo fakt hnusne), takze nemam pocit, ze by boli pribrzdene. Dakujem moc
2: Toto je nejaky posuk, uz od semienka bol nespokojny, pritom mal take iste podmienky ako 35 dalsich. Neviem ci sa jedna o nejaku geneticku porochu, alebo som nieco omylom pokazil.
ahoj lidi, mám problém s listama na automazarovi (7. týden) problém začal na velkých spodních listech a teď je to tak na celé rostlině myslím tím ve všech částech....takto poškozených zhruba 10% listů s poměrně rychlým zhoršováním. hnojení plagron alga bloom 1x týdně cca 3 litry na kytku ( kytka cca 100 cm výška 70 šířka) napadl mě deficit dusíku případně stopových prvků zejména manganu??? jaký máte názor? díky
Původní příspěvek od Green ROX ahoj lidi, mám problém s listama na automazarovi (7. týden) problém začal na velkých spodních listech a teď je to tak na celé rostlině myslím tím ve všech částech....takto poškozených zhruba 10% listů s poměrně rychlým zhoršováním. hnojení plagron alga bloom 1x týdně cca 3 litry na kytku ( kytka cca 100 cm výška 70 šířka) napadl mě deficit dusíku případně stopových prvků zejména manganu??? jaký máte názor? díky
Podla FAQ by som to tiez videl na ten mangan. Odkial mas vodu? Urcite si skontroluj ph zalievky
voda je ze studny, pH 6,5 cca.....zkusím zaexperimentovat....zvláštní je že 4 automaty (taky automazar) které jsou ve stejné hlíně (zahradní subrstrát) to nedělají...
Původní příspěvek od Green ROX ahoj lidi, mám problém s listama na automazarovi (7. týden) problém začal na velkých spodních listech a teď je to tak na celé rostlině myslím tím ve všech částech....takto poškozených zhruba 10% listů s poměrně rychlým zhoršováním. hnojení plagron alga bloom 1x týdně cca 3 litry na kytku ( kytka cca 100 cm výška 70 šířka) napadl mě deficit dusíku případně stopových prvků zejména manganu??? jaký máte názor? díky
Hoj
Jak píše kolega víš, určitě stopové prvky. Já používám vitalitikomplex od Agro. Mohu jen doporučit ;-) GL peace
nevíte čím to je ? Začalo to zhruba před týdnem,nejdřív zloutnuti pak hnědé fleky atd viz fotky.
odrůda Green Crack (skunk 1 X Pure afghani ) indica dominant
zálivka obden při vedru i denne menším mnozstvim vždy večer když nesviti
hnojil sem alga grow i 5ml\l , cca týden nehnojim kvůli tem listum
půda - Zahr.substrat a perlit +keramzit na dně
ph podle akvarist.testu neutrální
všiml jsem si minimálního poctu malých musek proto jsem udělal postřik bioolem a i je ručně odstranil.v substrátu mi lezou v malém množství mravenci a kvílí podezření na smutnici (i když v substrátu jsou jen mravenci) dam par platku brambor jak sem četl na groweru zde.
problém je zatím ve spodní az střední části kytek.vetsi z nich je na tom lip.
taky mě napadla vysoká teplota v kyblich při těch vedrech teď ? diky za rady