Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, na kytkách se mi začaly rojit díry a ať jsem se v tomhle ohledu vzdělával jakkoliv, nedokáži přesně určit o co jde. Nikdy jsem neviděl žádné housenky, ani na listech nic není, jen ty díry, nemá s tím někdo zkušenosti?
Původní příspěvek od DexterBzuk Ahoj, na kytkách se mi začaly rojit díry a ať jsem se v tomhle ohledu vzdělával jakkoliv, nedokáži přesně určit o co jde. Nikdy jsem neviděl žádné housenky, ani na listech nic není, jen ty díry, nemá s tím někdo zkušenosti?
Děkuji.
Píďalka podzimní, řeší se to pár příspěvků nad tvým, nebuď shnilej hledat, je tu o tom psáno spoustu. FAQ.
Možná mi nefunguje vyhledávání, ale ve FAQu nic nevidím. Hledat není tak snadné, když už existuje čtvrté téma s aktuálně 58 stránkami. Pokud myslíš funkci hledat tak tam se mi například na "Díry v listech" najde jen jeden relevantní článek, který je o housenkách. Pokud je to Píďalka podzimní, pak je úplně neuvěřitelné, že jsem situaci vyhodnotil tak, jak jsem ji vyhodnotil a radši se zeptal. Každopádně moc děkuji za odpověď.
cau. od spodu nahoru se mi dela na listech tady ten brajgl. kytka je v kalfasu jeste s jednou, ktera tak zasazena neni. hnojim biobizz grow a fish mix. dikec
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Původní příspěvek od Pongo cau. od spodu nahoru se mi dela na listech tady ten brajgl. kytka je v kalfasu jeste s jednou, ktera tak zasazena neni. hnojim biobizz grow a fish mix. dikec
To same ma kamos, na balkone jedna je v pohode druha vedle ni se takhle osypala, a shodila asi 80% tech napadenych listu, hnojil biobizzem, postrik phyt-amn a biool , pry to je spatnym PH nebo malo ci hodne zivin, ci dokonce nekdo rikal plisen... rad bych ti pomohl a taky vyresil tento stejny problem... muze to byt skudce z muskatu nemas je nekde kolem?
ar45az
Ph 7 je moc, myslím že tohle je ta příčina, stáhni to na minimálně 6.5 (klidně i 6.2)
ok, v současné době mám k dispozici jenom ocet. máš představu jak silný roztok mám namíchat? třeba na 2l. pár kapek nebo lžíci? nemám vůůbec představu. dík za pomoc
Původní příspěvek od sw3ap Snad ne plíseň ? Objevilo se mi to na jedné kytce a po jednom dni je to na všech.
Hnojim Terra Grow každý den.
Podle mě ti tam řádí sviluše (ty bílý tečky od svilušího hodování..),což oslabuje listy,jejich obranyschopnost i celou kytku..Prohlídni pořádně spodní strany listů..A nejspíš to bude i problém s ph..
V čem to máš,že zalejváš každej den..?
Podle mě ti tam řádí sviluše (ty bílý tečky od svilušího hodování..),což oslabuje listy,jejich obranyschopnost i celou kytku..Prohlídni pořádně spodní strany listů..A nejspíš to bude i problém s ph..
V čem to máš,že zalejváš každej den..?
ok, v současné době mám k dispozici jenom ocet. máš představu jak silný roztok mám namíchat? třeba na 2l. pár kapek nebo lžíci? nemám vůůbec představu. dík za pomoc
Zkusím ti pomoct, změřím ph mojí odstáté vody a budu přidávat ocet abys měl představu kolik octa na litr.
Ocet není dobrý řešení, kup raději kyselinu, dáš za ni stovku. Kup i ph metr, bez toho je to na pikaču.
Za chvíli posílám PM jak to dopadlo.