Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale rozdíl je mezi studnou .. pokud máš studnu, nebo velký boijer tak tam máš menší ph než kdyby jsi třeba bydlel v paneláku kde voda ti jde hned a každý tak odpouští a tak cyrkujuje pořád s velkým ph
Můj připad je panelak
Jinak bych koupil todle a změřil jakou má ta voda PH,potom bych asi teda koupil něco na snížení,či zvíšení. A kolik je pro kytky ideální?
Jinak mam plagorn bat mix a ten by měl bejt nějak předhnojen.
Původní příspěvek od prysk Můj připad je panelak
Jinak bych koupil todle a změřil jakou má ta voda PH,potom bych asi teda koupil něco na snížení,či zvíšení. A kolik je pro kytky ideální?
Jinak mam plagorn bat mix a ten by měl bejt nějak předhnojen.
Díky, kdyby tu nebylo 1000 příspěvků, tak možná, sem pracující a nemam hodiny na to preočítat každý vlákno, takže kdyby nekdo jinej byl tak ochoten věnovat 1minutu a napsal mi, jak a kdy a jestli vůbec mohu rostlinky rosit -postřikovat (jen vodou?,nějakou výživou?popřípadě jakou? Phyt-min?)
Původní příspěvek od prysk Díky, kdyby tu nebylo 1000 příspěvků, tak možná, sem pracující a nemam hodiny na to preočítat každý vlákno, takže kdyby nekdo jinej byl tak ochoten věnovat 1minutu a napsal mi, jak a kdy a jestli vůbec mohu rostlinky rosit -postřikovat (jen vodou?,nějakou výživou?popřípadě jakou? Phyt-min?)
Díky
Bohužel, bez čtení a porozumění základům se špatně pěstuje...
Zbytečný řešit postřik, raději se soustřeď na daleko důležitější věci...
Pokud chceš poradit napiš PM. Měj se
EDIT: Koukal jsem že pojedeš asi na Plagronu, což je ze začátku dobrá volba, ale s tím bat-mixem sis rovnou mohl koupit hnojku bloom na květ a dusík přidávat lehce pomocí phyt-aminu (podle barvy listů). Substrát je předhnojen na pár týdnů a pak rovnou přejít bloom/phyt-amin a v půlce květu na bloom/PK13-14 a čistou vodu...
EDIT: nebo místo kombinace Alga bloom/PK13-14 můžeš nahradit kombinací Bloom/MONSTER BLOOM, který stačí koupit v malém množství a nižší cenu než litr PK13-14. Dokonce MonsterBloom má lepší poměr NPK 0-50-30. Míchání bloom/PK13-14 nebo Bloom/MonsterBloom na EC=1,0-1,6 pomocí databáze EC - viz. podpis.
cus mam takove mensi problem u mych malich kyticek ! rostlinky maji tak 3-4 patra a zacli me usichat ty male kulate zarodecni listky !je neco spatne nebo je to normalni ?dik za odpoved !sorry za spam
zdravim mám problém s listy nák divně mi žloutnou až hnědnou vůbec nevim co s tim, nejhorší je na tom že mi to dělaj kytky z feminizovaných semen jedná se o shamana, frisian dew, a passion 1
Původní příspěvek od MDe_ Jak máš starou půdu , asi nemá živiny. Mě to taky dělalo, pohnojit a přesadit
hele je to v substrátu b, a roste to v tom cca měsíc možná ani ne. a když to zaleju tak se ta voda drží na hoře chvíli trvá než se to vsákne do tý hlíny, tak že asi špatnej substrát.? dík za radu
hoj, zacala se mi ve skrini objevovat tahle plisen.. 32. den kvetu. Je na ni nejaka jina finta nez zvysena ventilace a snaha o snizeni vlhkosti ? vetrak 250m3, tri ofuky ( plisen se objevuje i tesne pred ofuky )
Původní příspěvek od smoke4ever hoj, zacala se mi ve skrini objevovat tahle plisen.. 32. den kvetu. Je na ni nejaka jina finta nez zvysena ventilace a snaha o snizeni vlhkosti ? vetrak 250m3, tri ofuky ( plisen se objevuje i tesne pred ofuky )