Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super diky za odpoved , no asi to i zacalo po presazeni do vetsich kvetinacu , kde bylo mozna vic biohumusu nez v prvnich malejch kvetinacich . A ja sem si myslel , podle FAQ , ze to je nedostatek drasliku , tak sem e vcera , trosku pohnojil . NO nevadi budu davat jenom cistou vodu s upravenym PH a sand se casem zpravi . A phyt-aminem je muzu postrikat na listy , nebo to taky ete nechtej?
Původní příspěvek od ZkourenejPes Super diky za odpoved , no asi to i zacalo po presazeni do vetsich kvetinacu , kde bylo mozna vic biohumusu nez v prvnich malejch kvetinacich . A ja sem si myslel , podle FAQ , ze to je nedostatek drasliku , tak sem e vcera , trosku pohnojil . NO nevadi budu davat jenom cistou vodu s upravenym PH a sand se casem zpravi . A phyt-aminem je muzu postrikat na listy , nebo to taky ete nechtej?
hehe, kdyz uz je mas prehnojene, tak je hloupost jim davat jeste listove hnojivo (pythamin)
Původní příspěvek od ZkourenejPes Jasne no , ja myslel , ze to pomaha prekonovat soky a tak . Takze ne , rozumim
Není to hnojivo..
Phyt-Amin - univerzální hormonální postřik, používá se po celé období (růst a květ), zvyšuje obsah chlorofylu v rostlinách, zvyšuje obranyschopnost rostliny, zabraňuje dehydrataci rostliny
Rostlinný stimulátor Phyt-amin obsahuje aminokyseliny, stopové prvky, minerály, růstové a květové hormony. Stimulátor slouží jako podpůrná rostlinná látka.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Phyt-Amin - univerzální hormonální postřik, používá se po celé období (růst a květ), zvyšuje obsah chlorofylu v rostlinách, zvyšuje obranyschopnost rostliny, zabraňuje dehydrataci rostliny
Rostlinný stimulátor Phyt-amin obsahuje aminokyseliny, stopové prvky, minerály, růstové a květové hormony. Stimulátor slouží jako podpůrná rostlinná látka.
vidis to, a pritom to docela hodne zvysuje EC - Phytamin - 0,406 (mereni od HurikanaJirky ) takze bych to pocital spise mezi hnojiva nez stimulatory
edit: ty stopove prvky a mineraly nebudou nic jineho nez klasika mikro a makro prvky ....
vidis to, a pritom to docela hodne zvysuje EC - Phytamin - 0,406 (mereni od HurikanaJirky ) takze bych to pocital spise mezi hnojiva nez stimulatory
No nějaké stopové prvky a minerály obsahuje. Jaké a v jakém jsou množství jsem nehledal a pokud se k tomu vyjádří i HurricaneGeorge budu rád. Přeci jen je na chemii více zaměřen.
citace:
No moje odpověď je jednoznačná, je to listové hnojivo, dokonce v koncepci Plagronu z velké části dodává rostlině dusík (s tím souvisí i dobré načasování jeho výpadku při nahození paliček). A zbytečně ho zahrnovat jako postřik při používání jiných značek hnojiv je zbytečnost, ne-li nesmysl. Změníte poměr mezi hlavními prvky NPK-Ca-Mg-S.
A ten tvůj popis (zkopírovaný) přesně vystihuje co to je phyt-amin.
Aminokyseliny - těch 21 bájných esenciálních (další zdroj dusíku přijímatelný rostlinou, tady mám znalosti že ho přijímají pouze kořeny, takže nevím proč v listovém hnojivu - pokusím se doplnit znalosti ohledně příjmy listy, ale tam si myslím že pouze ionty amonné NH4+ a dusičnanové NO3-, aspoň tak jsem se to učil - což není tak podstatné).
Označením MINERÁLY můžou být myšleny jakékoliv anorganické hnojiva, tudíž kompletní NPK-Ca-Mg-S.
Jak píše BloodyBeer, jisté závěry lze vyvodit už z databáze změn EC...
Zdar zahradníci.Vyskytl se mi problemek.Z ničeho nic mi začali žloutnoutlisty viz foto.teplota v pořádku ec 0,86 mam to v hlíně.ph odpadu 5,5.Rostliny jsou 40 dní staré,týden se sekly na růstu.Přehnojený to určitě neni, ale mam menší vlhkost v noci 60 přes den 45 a nic moc ventilaci.Jo svítim na to 6kilem .dík za každou radu.
Čau,, když se tady bavite o tom Phyt aminu, mam taky problem s listy, koupil sem rizky, mam je zatim cca tyden,, predevčirem jsem je postříkal phyt aminem a dnes na nich bylo tohle..+ se konečky listu krouti nahoru, muže to být tím? jestli ne tak čím.. jinak mam predhnojene substrat ze shopu a nicim jinym sem nenojil krom toho postriku,, vlhkost přes den 45% přes noc 89%.. teplota den 30 noc 24... Thx za odpovědi..
Původní příspěvek od Vo1um3 Čau,, když se tady bavite o tom Phyt aminu, mam taky problem s listy, koupil sem rizky, mam je zatim cca tyden,, predevčirem jsem je postříkal phyt aminem a dnes na nich bylo tohle..+ se konečky listu krouti nahoru, muže to být tím?
Jak silnou koncentrací jsi to postříkal? Asi jsi jim hódně naložil.
citace:
Původní příspěvek od Ryan-cz 5,8 tam leju vyteče 5,6 někdy 5,4.Mam vodu ze studny ta má ph 5,8 pořád.kolik mam dát 6-6,5 ??
zdar
podobny problem jako ty jsem mel ted ja - prilis nizke pH a tim zablokovany prijem Horciku (magnesia). Snaz se zalevat spravnym pH ( 6,5 ) jestli mas nizke ec na vytoku, tak to muzes i trochu zahnojit ...
Zdravim, mam malej problem, na jedne kytce se dnes objevilo malinko něčeho bílého. CHci se zeptat, co by jste doporučili jako postřik na kytky.Přemejšlel jsem o Phyt-aminu. Ale zase tu čtu,že neni moc dobrej nebo co.Nebo mam jen postřikovat vodou? A jak často a kdy?, Vim že ne za slunce abych nespalil listy.
Původní příspěvek od prysk Zdravim, mam malej problem, na jedne kytce se dnes objevilo malinko něčeho bílého. CHci se zeptat, co by jste doporučili jako postřik na kytky.Přemejšlel jsem o Phyt-aminu. Ale zase tu čtu,že neni moc dobrej nebo co.Nebo mam jen postřikovat vodou? A jak často a kdy?, Vim že ne za slunce abych nespalil listy.
zdar
phytamin je asi dobry, jen se to nesmi prehanet
jinak u tebe radeji udelej nejprve fotky a potom se ptej, co mas za problem - nemam rad moc hadani ...
jinak jestli se to nerozsiruje a je to pouze na jednom listu, tak no stress ...
oka, večer nafotim az budu doma z jobu. Jinak jsem mylsel něco jako nějakej preventivní postřik s víživou, nebo tak něco. A ještě bych se zeptal jakou má asi zhruba hodnotu PH voda z kohoutku?? A můžu je teda nějak rosit?