Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny, začali mi žloutnout a objevovat hnědé fleky na listech,list pak uschne. Už to mám skoro na celé kytce a už se to objevuje i na další. Prosím o radu...
Původní příspěvek od miniMAX Zdravim všechny, začali mi žloutnout a objevovat hnědé fleky na listech,list pak uschne. Už to mám skoro na celé kytce a už se to objevuje i na další. Prosím o radu...
Špatné PH? A nebo plíseň, ale tipnul bych to na PH :-)
Zdar, též problém s listy. Vypadá to jak od hnojiv, ale substrát je Light Mix od BioBizz-takze téměř bez hnoje, zálivka obyčejná odstátá voda. Přelívání se vyhýbám. zalívám tak jednou za 4dny. Nebo že by to to bylo Ph? Zítra navštívím akvaristiku pořídím něco na měření. Co si o tom myslíte? Zezačátku to bylo jen na jedné na prvním patře pak asi po týdnu a půl se to objevilo i na ostatních větších kusech. Model je to Special Queen. Díky za rady.
Zdar, též problém s listy. Vypadá to jak od hnojiv, ale substrát je Light Mix od BioBizz-takze téměř bez hnoje, zálivka obyčejná odstátá voda. Přelívání se vyhýbám. zalívám tak jednou za 4dny. Nebo že by to to bylo Ph? Zítra navštívím akvaristiku pořídím něco na měření. Co si o tom myslíte? Zezačátku to bylo jen na jedné na prvním patře pak asi po týdnu a půl se to objevilo i na ostatních větších kusech. Model je to Special Queen. Mám je za oknem směr jih. Díky za rady.
Já si myslí, že jim nesedly hnojky v hlíně a tím to je přehnojene .. další listy už to nemají tak kytky by se měly dát do kupy. Máš je hezké, jen tak dál
Původní příspěvek od retrobo Zdar, též problém s listy. Vypadá to jak od hnojiv, ale substrát je Light Mix od BioBizz-takze téměř bez hnoje, zálivka obyčejná odstátá voda. Přelívání se vyhýbám. zalívám tak jednou za 4dny. Nebo že by to to bylo Ph? Zítra navštívím akvaristiku pořídím něco na měření. Co si o tom myslíte? Zezačátku to bylo jen na jedné na prvním patře pak asi po týdnu a půl se to objevilo i na ostatních větších kusech. Model je to Special Queen. Mám je za oknem směr jih. Díky za rady.
zdar
trochu to mas opravdu spalene od hnojiv (asi ta hlina nebyla zrovna slaba, ikdyz je to trochu divne).
Pokracuj s normalni zalivkou, jak pises a budes ok. Jakmile se ti bude zdat, ze zacinaji kytky chytat trochu svetlejsi odstin od spodu, tak potom trochu pohnoj...
Podívejse do palic, zda tam nemáš taky plísen. Vem si třeba gum. rukavce at tam nešaháš jen prstama .. pokud by to tam nebylo, řešil bych to odstranení těch napadených listů a uvyděl bys zda se to šíří nebo ne ..
Pokud ano, tak posle toho jak je máš staré tak aplikovat nějakou chemku, pokud jsou před sklizní, tak bych to nechal už tak a jen obral co jde a snížil vzhkost.
ale prd.... padli... je to! jak uz tu nekdo psal a co s tim je uz tu taky popsano aspon 10krat!
neposlouchej co rika.... cakni to Talenten od agrobio [naredeno na okrasne rostliny a kapku jaru na 1l roztoku...radne to pokrop {muzes i 30 dni pred kosou} pozor kytky se mohou polamat vahou mokrych listu & palic ! dalsi aktivni bile flicky po 2-3dnech vytrhej,,,,pristi round poresit odtah & vlhkost[netocit to v mistnosti;] a vycistit box savem/peroxidem/roomcleaner a uz nikdy tento problem nenastane
Co to mam s kytickama , prehnojeni , nebo naopak?
SOu na 12 dnu rustu ze seminka , problem se objevil tak pri 10 dnu . OD zacatku byli v hline smichany tak s 1/10 biohumusu.
Teplotu maj pres den 27-31 a noc tak 19-21,5 vlhkost byla dobra , ale pred dvema dny mi odesla nova zvlhcovacka tak ted to maj pres den 30-40 noc tak 40-50 , dostavali skoro do zacatku korenovy hnojivo . tak co stim je malo hnojiva nebo moc. Diky za rady
Původní příspěvek od ZkourenejPes Co to mam s kytickama , prehnojeni , nebo naopak?
SOu na 12 dnu rustu ze seminka , problem se objevil tak pri 10 dnu . OD zacatku byli v hline smichany tak s 1/10 biohumusu.
Teplotu maj pres den 27-31 a noc tak 19-21,5 vlhkost byla dobra , ale pred dvema dny mi odesla nova zvlhcovacka tak ted to maj pres den 30-40 noc tak 40-50 , dostavali skoro do zacatku korenovy hnojivo . tak co stim je malo hnojiva nebo moc. Diky za rady
Začínající známky přelití.. či přehnojení.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od ZkourenejPes Co to mam s kytickama , prehnojeni , nebo naopak?
Přehnojení, jak je vidět listy jsou tmavě zelené, což značí vyšší množství dusíku, kdyby měli nedostatek tak jsou světlé.