Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já vím, že světelná koule tady už byla, ale taky sem jí zkusil vyfotit, když už mě stojí na poličce. Další sou dvě fotky západu slunce ze včerejške. Nevím kde to je focený, jel sem zrovna vlakem, takže omluvte i kvalitu, protože je to trochu mázlé...
Takze taky neco pridamjen je vse foceno levnym kompaktem kodak tak to nedosahuje takovejch kvalit jako jiny fotky tady prezentovanysem amater,tak kdyby mne nekdo chtel poradit scim koli, tak budu jedine rad...index
takže k té první... pěkná, trochu bych ve fotošopu zarovnal vertikalitu při focení čas 1,41 sekundy neudržíš v ruce takže stativ, což Ti ale nevytýkám protože to málokdo nosí po kapsách... jinak když už by byl tak fotit s dleší clonou a menší citlovostí, nevim jak ma Kodak CX7430 módy citlovosti ale doporučil bych asi ISO 100
Popředí je pěkně prokreslené ale pozadí pokulhává, pohrál bych si tedy ještě s clonou...lampa je přepálená, bacha---
KE DRUHÉ:vertikalita je dobře srovnaná, čas, clona a citlivost viz fotka 1, ke kompozici, možná bych horizont posunul do spodního zlatého řezu...a zaretušoval bych strom nalevo nahoře
KE TŘETÍ:vyfoceno dobře ke kompozici vespod moc tmavé takže bych "tunel" posunul do spodního zlatého řezu aby vyniklo barevné nebe
KE ČTVRTÉ: ta je opravdu pěkná, trochu ve fotošopu vytáhnout popředí a je to umění, samozrejme zase v tmavších místech bacha na zrnění...
k páté nevím co bych rekl... asi hlavně to zaretušovat ve skle fotografa ale nevím jestli to bylo záměrem nebo ne