Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JSou to trasnenky. Ja je tam taky mam, taky mi to zerou a tabak to skoro zastavi, pokud to nebudes flakat tak to zastavi uplne. JA tam pro jistotu dal jeste lepove desky pro jistotu, ze to pripadne bude neco litaciho. A zijou zatim. A palicky na tabak - nevadi, pokud kouris, muzes to strikat az do sklizne prakticky.
jj kourim, ty zlute pasky tam mam taky uz jako prevenci a stejne...Tak jdu varit tabacek a zitra jdu do valky) tak ze jsou to ty trasnenky..sakra..A jeste jeden dotaz, obevi se to aj v cocosu nebo v hydru?? myslim ne jenom tras. ale i svinusky atd..
Kyticky White Widow, pod 400W, 5. týden květu (asi 35 dni) a na vrcholovi palicce se na dvou listech jedny kytky objevilo tohle podivny oschnuti a zežloutnutí do špičky listu.... Myslite ze je to moc hnojiva? Leju tam Alga Bloom a Green Sensation od Plagronu, k tomu PK 13-14 a Bloom stimulator, oboji od ATAMI....Díky!
HAKR: Diky, myslis ze fosfor dozenu zvysenim davky PK 13-14? Mam trosku strach, abych je nezabil tesne pred sklizni...
ZelenaZahradka: No, je pravda, ze me to uz taky napadlo, protoze tahle na ktery se to objevilo, tak je nejvyssi... a u vrcholku muze mit teplotu cca tech 30 Stupnu....
Původní příspěvek od EDA45 Se mi zvrhla flaška s PKčkem rovnou do květníku.Myslíte,že by to mohlo být tím..?
Nebo málo nebo moc vlhkosti..?
ale to asi neni indoor,ze?
jestli je to out, tak je to podle me normalni zbarveni zpusobeny zimou(rozklad chlorofilu, pak to fialovy nebo takhle pekne cervena
Kyticky White Widow, pod 400W, 5. týden květu (asi 35 dni) a na vrcholovi palicce se na dvou listech jedny kytky objevilo tohle podivny oschnuti a zežloutnutí do špičky listu.... Myslite ze je to moc hnojiva? Leju tam Alga Bloom a Green Sensation od Plagronu, k tomu PK 13-14 a Bloom stimulator, oboji od ATAMI....Díky!
mě to přijde jako spálený od lampy, jak ji máš daleko?
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
hakr - tak já bych řekl, že je to přesně obráceně -
majkl - Leju tam Alga Bloom a Green Sensation od Plagronu, k tomu PK 13-14 - uplně zbytečný, klasická touha nahnání každého G. Místo toho opačný efekt. už jen proplachuj ....
Původní příspěvek od Jamess
majkl - Leju tam Alga Bloom a Green Sensation od Plagronu, k tomu PK 13-14 - uplně zbytečný, klasická touha nahnání každého G. Místo toho opačný efekt. už jen proplachuj ....
Jamess - Jo, mas pravdu, nejsem zbehlej pestitel jeste.... takze ty rikas ze bych mel proplachovat uz jen vodou, i kdyyz zbyva jeste 30 dni do sklizne?
majkl: já bych teda min. jednou či dvakrát proplách, možná ještě jednou pohnojil - uvidíš, musí se to střídmě, kort (nevím v čem jedeš) ale jestli máš už nahnojenej subsstrát - tak ti stačí PK a ALGA bloom, a pochopitelně k tomu ještě na růst...
Ono to pak vipadá jako deficit určitých prvků, ale ten je způsobenej blokací prvkama které jsou tam v přemíře. Poměr N-P-K- je důležité držet jinak se to veze...
Hakr - první foto je ukázkové přehnojení N . zelený jak brčál:-)
zkusil bych řádně pouze vodou upravenou na 6Ph a změřil následně co vytéká... tam by mohlo být jádro pudla:-)