Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zrowinka (asi pred pul rokem) sem sel chodil s jednou pani do tanecnich, a newim ani jak se to prihodilo, ale nasávali sme nekde v parku a pak sli na Pavlák do mekáce... byla to síla, šli sme si koupit burgera, teda newim jak byla zhulená jana, asi min pác kupovala burgry, a já sem stal za ní s smál sem.... dopici! zapomel sem co sem vlastne delal ---trapas----
Včera sem vyděl úplně naprach Lynchův film MAZACÍ HLAVA.
Strašný psycho. film skončil a ja seděl a koukal ještě asi čtrvt hodiny na prázdný monitor. Pak sem se zved a usnul.
Rano sem se vzbudil. Koukám, všechno je najek divný. Asi sem este trochu vypalenej, řekl sem si.
Celej den byl kurva divnej, v uších mi hrála pouťová musika, občal se mi zdalo, že vidim černobíle. no nic vyspim se a bude to O.K. S nadějí sem usnul.
Probudil sem se. KURVA. porad.
Uz je to asi tyden a pořád vidím tu hlavu s podivným účesem, snad se to časem zpraví. snad....
to Reewer : můj oblíbenej film. Lynch je Lynch. Teda ale takhle silně to na mě nikdy nezapůsobilo !!! Mimochodem, už jste někdo viděl Sloního muže ? Jdu na to v dubnu do kina...
2Reewer: Mazaciu hlavu som videla asi 4krát (aj keď si myslím, že raz stačilo) ale nikdy som sa neodhodlala nahúliť sa na to (nie som si istá či by som to prežila) a vidím podľa teba, že fakt by to asi nebol dobrý nápad
A inak na týpka s podivným účesom sa zabudnúť síce neda (tak isto ako na ženu s podivnými lícami ako škrečok) ale skús si pozrieť nejaký iný Lynchov film, možno ťa to trochu ukľudní......haha
V sobotu som zazil brut. Kamaratka prisla z Brna a doniesla neaky ten "priemer". Dala ho jej brachovy a sli sme sa prejst do mesta. Zahulili sme v nedalekom lesiku, dofajcilo to tak akurat do pohody. Presli sme sa po mese a rozhodli sme sa, ze sa v okne zvezieme autobusom spät. Divame sa kedy uz nam pojde a zrazu sa objavi moja teta. Zacala so mnou kecat o skole,... A mne zrazu prislo Brutal. Pred ocami sa mi zahmlelo. Videl som len svetielka a pocul hucanie mojej tety. Bolo to ako ked vstanes hrozne rychlo z postele a zahmlie sa ti pred ocami. Ibaze tak 3x silnejsie. To by bolo este v poho, keby sa mi nezacalo chciet kosit. Povedal som, ze idem na WC. Tak som zasiel za zastavku, oprel sa o stenu a zacal zhlboka dychat. V usiach mi zacalo nenormalne pistat. Nevydrazal som to a zdrhol som odtial.
No proste MOOOOR.
Tak to my sme s kamosem byly jednou pozvany do pardubickeho radia Life, kde sme meli mluvit o jedny nasi akci. Nakonec z toho byla jeden velkej masakr, kdyz sme si pred radiem dali fajfku bily vdovy. Kecali sme tam pak uplny nesmysly!!!
britskej film "Pi", vas nenecha vykydnout, ale drzi vase vedomi tak pevne v hrsti, az vas deformuje presne tak, jak on asm chce... poznal jsem na vlastni m0z3k... mozna to je tak trochu off-topic, ale verim, ze kdyz to nekdo vyzkousite, pribyde v tomhlůe threadu nejeden prispevek
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!