Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Se7eN Ahoj .. Vsechny vetsi listy jsou takovy sveseny..Ja si myslim ze je to preliti (aspon co jsem se docetl ve FAQ) ale radsi se prvni poradim se zkusenejsimi Diky za odpoved
No a co substrát.. jak je mokrej? A jak zalejváš? Máš vždy jistotu, že je substrát před zalitím proschlý?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Fabian Zapoměl jsem, že rostliny jsou v růstové fázi. A když jsem se díval jak vypadá nedostatek fosforu v růstové fázi tak maji ty listy spíše načernalé.
Na kořeny jsi se náhodou nedíval? A pokud máš tedy substrát s upraveným pH jak je na tom pH zálivky?
citace:
Původní příspěvek od Fabian Ne nedíval jak to mam vytahnout ? za stonek? voda je odstata tak 5 dni a PH jsem nemeril....kdyby to bylo vodou tak to budou mit vsechny kytky ne?
Hlavně to netahej za ten stonek..
citace:
dělají se mi fleky a takhle to žloutne jenom střed je zelený.. ale z 5ti (maple leaf indica a pot of gold) to delaji jen m.l.i... :/ poradí někdo plís jak to napravit? zálivka byla doteď jednou denně s cca 3/4 (asi 3ml/l) koncentrací atami B´cuzz A,B + bloom stimulator, už je zalévám jenom jednou za 2dny.. ph 6.4, medium plagron light mix
Původní příspěvek od kubator dělají se mi fleky a takhle to žloutne jenom střed je zelený.. ale z 5ti (maple leaf indica a pot of gold) to delaji jen m.l.i... :/ poradí někdo plís jak to napravit? zálivka byla doteď jednou denně s cca 3/4 (asi 3ml/l) koncentrací atami B´cuzz A,B + bloom stimulator, už je zalévám jenom jednou za 2dny.. ph 6.4, medium plagron light mix
hnojky mají označení hydro/coco/soil? jaká je zdrojová voda?
teplota v normě? pH výtoku?
nechce se mi věřit že to je nedostatkem dusíku, protože tam dáváš AB v poměru 1:1, u NPK vysoký poměr dusíku...
Původní příspěvek od kubator dělají se mi fleky a takhle to žloutne jenom střed je zelený.. ale z 5ti (maple leaf indica a pot of gold) to delaji jen m.l.i... :/ poradí někdo plís jak to napravit? zálivka byla doteď jednou denně s cca 3/4 (asi 3ml/l) koncentrací atami B´cuzz A,B + bloom stimulator, už je zalévám jenom jednou za 2dny.. ph 6.4, medium plagron light mix
Vypadá to jako kombinace nevyhovujícího pH a přelití. Jiná genetika má jiné nároky...
A zalévat jednou deně do plagronu se mi zdá moc často.. kolik máš obsah květníku? Zalévej až po proschnutí.. dny nepočítej, je to orientační údaj. Kytky v rúzných fázích svého života pijou pokaždý jinak, radši tam vždycky strč prst a potěžkej..
citace:
Hnojky sou na soil, teplota asi v pohodě, voda bez hnoj má ph asi 7 (měřim ph testem páč se mi podělal testr :/ ) a vyteklá voda s hnoj má okolo ph 6,5... květináče mají 6,5l. Dík za rady, zkusím to zalívat dle potřeb a drobet srazit ph, snad se spraví...
Ahoj,prosim o radu nějakého odborníka.Listy mi začínají žloutnout.Kyti mám 30 den na květu.Dnes jsem nalil do květináče vodu bez hnojek ph 6,5 asi měřeno ph testem na akvárka.A voda co vytekla zespod tak podle testu tak 4,5.EC neměřím.Hnojky používám od General Hydroponics GHE » Tripack.Co teď??
Původní příspěvek od mmaall Ahoj,prosim o radu nějakého odborníka.Listy mi začínají žloutnout.Kyti mám 30 den na květu.Dnes jsem nalil do květináče vodu bez hnojek ph 6,5 asi měřeno ph testem na akvárka.A voda co vytekla zespod tak podle testu tak 4,5.EC neměřím.Hnojky používám od General Hydroponics GHE » Tripack.Co teď??
Umm, nejsem žádný expert v oblasti listů, ale pročítal jsem to tu a to by mohlo být nedostatkem dusíku, ne? Běžně to bývá při květovejch hnojkách - nemaj v sobě dusík.
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela
Mam taky mensi problem. Slecny jsou asi tyden na rustu a zacali jim od spodu zloutnout listy a jeste i na zelenych listech se objevuji rezave skvrny. Vlhkost vzduchu neni valna, neco kolem 40%. Teplota primo u kytek kolem 26°C. Hnojivem je Bćuzz A+B, root stimulator a hydro booster. Vsechno podle davkovani vyrobce. Ted jsem zacal rosit postrikem s Phytaminem. Deje se to az na vyjimky vsem slecnam. Nejaka rada nez mi umrou pls?
zdar, mám problém s listy(viz foto). Objevuje se to na spodních ale i vrchnějších listech.
Kytky mám z řízků a dnes je mám 10 dní na růstů.
Z hnojek jsem zatím použil Root juice (2 ml/1L) a Bio grow (1 ml/1L) od biobizz.
Substrát All-mix od biobizz.
Ph měřím ( u zálivky) a upravuju aby bylo 6 - 6,5.
Ec neměřím.
Nemužou to být svilušky, nebo něco podobného(žádné mušky apod. jsem ale nenašel) ??Pls poraďte.Dík
PS: 4 dny zpátky jsem zkoušel postřik bioolem, ale nezpozoroval jsem žádnou změnu.
يولد جميع الناس أحرارًا متساوين في الكرامة والحقوق. وقد وهبوا عقلاً وضميرًا وعليهم أن يعامل بعضهم بعضًا بروح الإخاء.