Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Já mám právě guano tekutý a píšou, že se dá používat i jako postřik tak nevím co je lepší.A jak je to s tím používáním tak jak radí oni celou dobu nebo jenom na květ.dík
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Já mám právě guano tekutý a píšou, že se dá používat i jako postřik tak nevím co je lepší.A jak je to s tím používáním tak jak radí oni celou dobu nebo jenom na květ.dík
Zdárek
Hm...Jestli je to pravý guano, tak bych si s postřikem moc nezahrávl. Přeci jenom je to dost silný. Ale když už to chceš stříkat, tak max. do 3. týdne květu. Pak už je riziko vzniku plísně..:/
Hostinsky Hnojivo Slepicince (v normal stave alebo tiez je aj tekute asi 1l balenie - ktore je podla vas lepsie ?????)
alebo
Krisalton - plod a kvet
ktore podlavas bude lepsie ??
dakujem za rady
Čau,
1. Asi myslíš Hoštické a né Hostinské . A za 2. Když už si nemůžeš dovolit něco z G shopu (Plagron, B'cuzZ, Atami...) tak bych určitě šel do toho Hoštickýho (spíš to tekutý). Kristalon je fakt chemka všech chemek. xD
Čau ahoj, co říkáte na mix: Zelená voda z jezírka, kopřivy, kompost ze sekané trávy, dřevěný popel a trus vlaštovek... to všechno leží na slunci v uzavřené nádobě a přidávám to do vody. Funguje mi to dobře ale na květ budu muset dát chemiu s fosforem.
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
CHtěl sem se zeptat jestli můžu namíchat canna boost a canna pk 13/14 do jedné zálivky.Díky
Zdárek
CANNABOOST je univerzální stimulátor, to znamená, že může být používán v každém pěstícím systému v kombinaci s každým druhem dávkování bez výjimek. http://www.canna-cz.com/cannaboost
zdravím,máte pls někdo zkušenosti s hnojkou dutch pro Explode?nikde nemůžu najít četnost zálivky-jak často to tím můžu lejt?díky za odpověď a pěstu zdar!
Původní příspěvek od maaara666 zdravím,máte pls někdo zkušenosti s hnojkou dutch pro Explode?nikde nemůžu najít četnost zálivky-jak často to tím můžu lejt?díky za odpověď a pěstu zdar!
zdareec chtěl sem se zeptat jestli by ste zkusili smichat bio bloom+ topMax+GH Bio Booster BLOOM nebo misto toho GH Bio Booster BLOOM dat Plagron GREEN SENSATION co si o tom myslite ? ??