Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky chlapi!Je to ze semen..Jsem doufal v mojí chybu,ale jak to vypadá,tak jsem chytil špatnou várku,bo 2/3 vypadaj stejně,na 3.čekám..Tak všem pěstu zdar!a hlavně bez takovejch zmetků jako mám já,fakt je to na h....,za ty prachy!!
ahoj, mohl by mi prosim nekdo poradit, kytky jsou v substratu pro kaktusy, jeste sem nehnojil, ale posledni tyden jsem je nechal na balkone na slunci a tohle se mi objevilo na listech, ktere postupne usychaji...diky za vase komentare
Zdar, zničeho nic mi začly žloutnou kraje listu viz foto, objevilo se to u dvou big budu xxl, ostatní kytky jsou v pohodě.. říkal jsem si že to třeba hodně přelévám, ale to by se projelivo na všech stejně, hlíná je hvalitní od Plagronu, tak mě napadá jediná věc a to že maj málo dusíku, ale že by už takle brzo? Jsou 14dní staré.
No hlina od palgronu , asi royalty , předhnojenej že ? Tak jim dej jen čistou vodu , takhle malejm stači vyživa z hlíny , kdyby měli málo dusíku tak jsou světly jako je má fungog , kterému ješte chybí vlhkost , cau Hlava
Jo je předhnojenej, si říkám že v něm vlastně předpěstovávám ze semen poprví, takže to bude asi tím...Den o dedne je to horší, tak to propláchlu a snad se to zlepší..
mám problém s fleky na jediném patře s troj lístky, tipl bych to na kyselost, jenže další rostliny s tímto problém nemají, podmínky stejné, a byla nedávno zastrižena
Původní příspěvek od Pompo mám problém s fleky na jediném patře s troj lístky, tipl bych to na kyselost, jenže další rostliny s tímto problém nemají, podmínky stejné, a byla nedávno zastrižena
Jestli se to nebude šířit, moc bych to neřešil. Podmínky stejné, ale rostliny ze semínek už stejné nejsou. Sleduj to a uvidíš co se bude dít. Předpokládám, že pH měříš, substrát máš se správným pH atd. Třeba jsi jednou malinko ustřelil...
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Pompo mám problém s fleky na jediném patře s troj lístky, tipl bych to na kyselost, jenže další rostliny s tímto problém nemají, podmínky stejné, a byla nedávno zastrižena
mozna mas kyselou hlinu nebo zalivku a udelal se ti nedostatek vapniku, a nebo ten list je jenom nejaky slabsi....
Ahoj .. Vsechny vetsi listy jsou takovy sveseny..Ja si myslim ze je to preliti (aspon co jsem se docetl ve FAQ) ale radsi se prvni poradim se zkusenejsimi Diky za odpoved
Takhle vypadá 50% listu na mých 5 kytkách z 10 nevíte čím to múže být? Prosím o rychlou pomoc jelikož každým dnem to je horší a horší ještě před 2 dny to měly tak 3 kytky a jen 2-3 listy dííík moc.
Původní příspěvek od Fabian Takhle vypadá 50% listu na mých 5 kytkách z 10 nevíte čím to múže být? Prosím o rychlou pomoc jelikož každým dnem to je horší a horší ještě před 2 dny to měly tak 3 kytky a jen 2-3 listy dííík moc.
brutálně spáleno vysokým množstvím hnojiv , proplachuj vodovodní vodou s upraveným pH či destilkou...
a nebo pokud to vůbec nehnojíš tak nedostatek fosforu...