Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejkurioznější hul sem asi zažil v nemocnici ,no takhle kamos si zlomil ruku tak sem snim vyrazil k nam do zdejsi nemocnice vsechno ok rentgen a takové ty blbosti ,no a pak najednou kdyz cekal az mu budou davat sadru tak vysel zřízenec takovej dredatej typek a tak sme pokecali on mu zatim udela zabal a pak jestli mame cas a ze byl dal rcko tak my rikame ze jo v pohode tak nas vzal k nim na satnu sli jsme takovou dlouhou chodbou nekam do suterenu vypadalo to jak z hororu a knim do kanclu ,ubalili speka zakouřili a ani sestram to nevadilo ,akorat ta vuně se nesla po cely nemocnici a ja sem si dicky rikal proc maj ty doktori tak rudy voci..
Super bylo pokourit si na mamutaku v Harrachove....to je ten nejvetsi skokanskej mustek co tam maj, skokani z neho litaj pres 200m...A uplne nahore to je parada....
V rakousku pod Wildspitze někdy na začátku zimy. Šli sme na jednu chatu, ale nedošli načež jsme museli přespat v hlídací budce u horní stanice lanovky - sice byla zamčená, ale nic co by cepín nevyřešil:-)
Tak hodinu po našem vniknutí už vevnitř bylo větší bílo než ve vánici venku:-)
Ráno jsme zas zamkli, uklidili a pokračovali vo vystupe:-)
Tvrdá práce mne doslova fascinuje, celé hodiny bych se vydržel dívat jak nědo pracuje. (J.K.Jerome)
Tak se svoují třoškou - doporučuji vysílače mobilních operátorů (už jich mám ve sbírce asi deset). Skvělý výhled, zajímavá atmosféra... jen dolů je to pak horší
no asi naj-flek bol na dusicky na cintorine, bola to fakt haluz ked vsetko okoloteba svieti, ty balis na hrobe brko no a tie stavy potom? parkrat som sa zkuril na hodinach anglictiny: to bola ta prava konverzacia , a este v kostole plnom ludi :noo to ma chitali fakt schizi ( sa mi zdalo ze ludia na omsi su z nejakej tajnej sekty, nieco ako satanisti, no fakt haluz)
Tak já sem pálil asi tady:1.na tobogánu v aquaparku(brčko z krátkého papírku,dlouhé asi 4cm)
2.v obchodě z nábytkem ve skříni(nejvíc zážitek za celej můj život,prostě jsme vlezly nepozorovaně do skříně a tam pálily jointa.celý to tam bylo zamořenývtak jsme vždy nepozorovaně trochu smrádku upustily).
3.V popelnici(samozdřejmě v čisté na papír)
Ve Francouzsku v Alpách v hotelu asi 3km nad mořem ..požárnim schodištěm z 2. do 10. patra k domnělýmu nouzovýmu východu, přes nějaký bezpečnostní dveře k dalšim trojim dveřim, kde se otevřela dokonalá ..vyhlídka na vyhlídce! Vejš jsem nikdy nebyl
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Čaudy....míst kde sme se s kámíkama zhulili je straaašně moc, nedá se na všechny pamatovat...ale ty nejkurioznější : před vchodem do národní gralerie na trafalgar squer v londýně, v kabince london Eye (bylo tam pak neuvěřitelně zahulíno, a fakt sme hodně rychle zdrhali pryč, protože angličani sou na tohle divný jinak před zimou, někdy v půlce září sem jel sám na skálu na šumavě(čertova stěna) spustil sem se do půlky, na pevno sem se přivázal, ubalil jointa, odpálil...mám to i nafocený sem tam pak visel asi 2 hoďky, než sem se spustil dolů
a jinak takový ty klasický vyhlídky, že se dojede někam autem, čumí se na noční město z kopce, poslouchá se fajnová musička a hulí se
asi se mi vysmejete, ale ve svych 26 jsem prvne jel na motorce (a to jeste jako spolujezdec) ... na benzinkou za Kolinem jsem si dal na kuraz 3 skla a nechal se odvezt do Prahy
panove a damy, tohle uz nikdy nechci zazit
ja sem spíš na hulení v přírodě ale tak se mi taky něco povedlo
1 na dámských záchodech na jedné základní škole
2 v kupé rychlíku - bong
3 na lodičce uprostřed přehrady
4 na patře v paneláku a o patro níž bydlela nejobávanější učitelka naší školy
sice to jsou blbosti ale je to moje nej
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !