Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja taky, naposledy sem propachoval stylem bedna na jablka polozena na sudu a lil sem vodu dokud nebylo EC skoro jako ma zdrojova voda, a bylo to dobry.
proplachoval jsem v KOKOSu vzdy cca 9 dni pred sklizni - (zalivka kazdy treti den) - prvni FS a pak uz jen dvakrat voda (pripadne jeste porduhe polovicni davka FS). Vzdy tak, ze jsem kvetnik prolival, dokud z nej voda netekla.
Vsichni si chut vychvalovali do nebe - jemne a sladke koure Ale je mozne, ze jsem nevyuzil potencial kytek na 100%. Pouzival jsem jen HESI coco + AH 2 a 3 (+ FS) na zaver.
nevi tu nekdo jak je to s pruplachem pokud hnojim bio konkretne biocannou??? pokud pouzivate treba algu, biocannu, gunao proste ne biomineralni hnojky, nemela by byt doba flusheni kratsi??? v efákvé se pise pokud hnojite bio flushing obvykle nejni nutny nicmene doporucuje se..........tak z toho teda moudrej nejsem tet flushim ROckovanou vodou cca 3 den a klidne uz bych to skosil, ale radsi si pockam aspon ten tyden pokud me tedy nekdo zde nevyvede z omylu..........
xerox , tak to to zkus sám dej u některejch např. dva tejdny flush, u jinejch tejden a posud...co píše výrobce? já třeba mám BAC a tam píšou tejden a jako to vůbec až dojde bac tak biocanna rozhodne ...
řekl bych že každýmu modelu co měl BAC a 14tidenní flushing to dodalo trochu nasládlej podton . ale kytky jenom o vodě byly jiný \ sice u modelů co nechutnají tak surovější /ale u těch co chutnali to bylo fakt ještě o třídu vejš a chut čistě konopná alias terpenoidy ještě přes vaporizer a fakt požitek z chuti
ad zralost mikroskopem nejlíp nebo nahod foto do příslušnýho threadu...
dobrej typ tak zitra skosim prvni klas, za tyden dalsi atd. pak to zreportuju, kazdopadne sem zvedeavej jelikoz canna coby hydrohnojka u mne vyhrala na cely care tak by i ta bio mohla fungovat prece jenom je to snad jedina hnojka co ma ten skal certifikat tak by na tom mohlo neco byt..............
ta rozdil mezi palici nasaklou biocannou a palici proplachovanou 7 dni a 10 dni veskerej zadnej takze biocanna vymalovano ackoliv budu flushit dal jen tak abych mel dobrej pocit..............
ideální v případě porovnávání by bylo mít jednu kytku jen o vodě v květu v dobrý organický hlíně aby tam vynikla chuť a s tim pak srovnávat . a to už je zajímavější
Zdar groweři jedu pod 150 w sodíkovkou a jsem 26 dní na květu. Hnojil jsem jak na růst tak hnojím krystalonem plod a květ na květ.chci se zeptat kdy mám přestat hnojit a jak se provádí flushing.mám prolévat poslední dva týdny vodou každý den ??? dík za odpověď
pores si jaky mas ph vody a uprav ho na stredni hranici pomoci ph plus nebo minus....ale neboj se toho staci aspon 10 dni prolejvat vodou aby kytka nemela v substratu kde brat hnojiva a pila jen vodu jak modelka peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Původní příspěvek od jarinek69 myslim, ze zrovna u krystalonu bych prolejval klidne o par dni dyl, prece jenom, je to krystalon, ze
No tak forma hnojiv bude skoro identická jako u jiných anorganických hnojiv typu AH, GHE, atd.
Kristalon NPK 15-5-30, poměr tedy 3-1-6, příště raději na květ 1-2-2.
Takže ted důvod delšího flushingu je na místě, díky vysokému množství dusíku, ať to jde pořádně do podzimních barev, a neboj se je pořádně prolít vodou s upraveným pH (ale vždy nechat vyschnout)....