Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od outdoorista Dan.Bass - tak tak,ono se to blbě reguluje,když máš zásoby na rok a je to tak dobrý
Tak tohle vystihuje skoro moji situaci ale klasicky se přes léto střídají všechny možnosti co už tady padly. Od hladovění přes osvobození a zase těšení a užívání.
A v případě, že jste po špeku zničení a chcete s tím seknout, tak nemusíte. Sežeňte si lepší genetiku Pak se dá pálit každý den
teď jsem pár měsíců netahal a děsně jsem se rozhulil, každej den, celej den, jsem teď ve fázi kdy si říkám, nebudu hulit bude mi blbě, pak si zahulim a je mi blbě a lituju toho že jsem hulil, jsem divnej každopádně s prací teď už je to pryč, čas začít platit složenky neumím si představit vykonávat slušnou práci a bejt imrvére zhulenej...
Tak ten individualista se sklonem mít před brkem všechno hotový a vyřízený.
Tráva založena na chem. hnojkách na mě působí jako speed (nefetuju, niky jsem tak nečinil a nebudu) takže už ganju neinhaluji, možná tak co bych vypěstil ale to je marný boj s kleptomany takže na to se**...Proto už pokuřuju jen hašiš jo to je jiná . Je to více relaxační, uklidňující, žádný stres, napětí jako po tom bordelu z ulice (jak to nazývám)...Ten se nedá pořešit vždy jako travča takže chronik nejsem tzn. rekreační labužník hašiše ...fakt doporučuju nehulte ty srač** z ulice jen Vás to (z)ničí...ta různorodost těch modelů kdy pokaždé chytnete úplně něco jiného...fujtajbl...nevíte co do toho dotyčný nacpal, nalil; každému dealerovi je fuck co to s Váma udělá, hlavně že má cash, že?$$...teď koukám výš a vidím že něco takového už popsal chuck...Takže tak, jsem labužník, gurmán hašiše a vím, co dělám, co říkám - těch sraček z ulice už jsem zhulil kolem kila, mám dost ať si s tím ničí hlavu cig***...mějte se...
Původní příspěvek od Cla$$ic Tráva založena na chem. hnojkách na mě působí jako speed (nefetuju, niky jsem tak nečinil a nebudu) takže už ganju neinhaluji, možná tak co bych vypěstil ale to je marný boj s kleptomany takže na to se**...Proto už pokuřuju jen hašiš jo to je jiná . Je to více relaxační, uklidňující, žádný stres, napětí jako po tom bordelu z ulice (jak to nazývám)...Ten se nedá pořešit vždy jako travča takže chronik nejsem tzn. rekreační labužník hašiše ...fakt doporučuju nehulte ty srač** z ulice jen Vás to (z)ničí...ta různorodost těch modelů kdy pokaždé chytnete úplně něco jiného...fujtajbl...nevíte co do toho dotyčný nacpal, nalil; každému dealerovi je fuck co to s Váma udělá, hlavně že má cash, že?$$...teď koukám výš a vidím že něco takového už popsal chuck...Takže tak, jsem labužník, gurmán hašiše a vím, co dělám, co říkám - těch sraček z ulice už jsem zhulil kolem kila, mám dost ať si s tím ničí hlavu cig***...mějte se...
asi Ti uniklo, že jsi na webu pěstitelů konopí, takže příspěvek s několikerou citací " těch sraček z ulice" asi bude trochu off topic.)
ween : Jistě, ale když všecko pokradou tak většinou berou lidi od dealerů, respektive dostanou od známého gratis... Napsal jsem, který typ kuřáka jsem, takže to další je takový bonus a poučení pro ty, co berou jen od překupníků. Snad se tolik nestalo. Měj se.
Původní příspěvek od Cla$$ic ween : Jistě, ale když všecko pokradou tak většinou berou lidi od dealerů, respektive dostanou od známého gratis... Napsal jsem, který typ kuřáka jsem, takže to další je takový bonus a poučení pro ty, co berou jen od překupníků. Snad se tolik nestalo. Měj se.
já to taky nemyslel úplně vážně, také jsem kupoval..... ale i když už není vlastní, je tady nějaká komunita, která Ti pomůže.. tedy jestli máš správné známé .))
btw.. a hašík miluju!
Původní příspěvek od dalick Rekreační Individum s hodně vymezenejma hranicema ;-)
citace:
Původní příspěvek od dalick . ale když řeknu že sem kouřil cca 100 odlišnejch brk - většinou od kámošů co donesli tak na mě vždycky všechny působily špatně Prostě jakmile si dám prda tak za čtvrt hodinky se začínám cejtit jakoby pod nějakejma sračkama co dávaj v blázinci , začíná mi strašně vybrovat okolí kolem páteře , nemůžu nic spolknout protože mám sevřený hrdlo , vůbec do ničeho se mi nechce ani mluvit pomalu nemůžu a když jo tak je to pro mě námaha jako bych vyšlapal Everest
Tak ja hlavne po praci a nebo kdyz neridim,ale jak mam volno a neco si je tak tvorim tak muzu cely den.U pc je to ok jako treba ted.Taky podle nalady , Ps" nekdy sem i linej zavalet hee
Jak kdy no, někdy mam tejden, že bych jen těžko spočítal, kolik sem toho sám spálil a jindy sou to zas procházky s kámošema, designy, občas večerníček. individuální/rekreační
Právě že ani nerelaxuju.....sem jakoby ospalej ale ani zamák bych neusnul protže jak zavřu oči začíná se to se mnou houpat jaxvině.....jako kdbych by trochu nalitej.
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................