Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
( Vania ) - kurince jsou jedno znaj hnojek na venky..mi sadime jenom cisto do hnuje na svk viz. muj thryd Jungle brothersa rastou po tem o vela lepsie nez po ruznych jinich hnojkach a to aj kupenskych za tezky prachy. a jeste kdyz jichdvas na vrch tak paradne drzej vlhkost a zivini jsou vzdy pri dezdi prisuvany niz do zeme ku korenum.
Apofiis...vyser se na Plagron..chod do BiooBizuu bloom to na kvet bohate staci. Nebo PK 13/14 od Bcuzzu je tez na out dotacujicim, kuli tomu ze dusik uz v zemi bude..taky ti slepacince jsou fakt na kvet supr
Dolezite je zlozenie stimulatora. Su tam enzymy, mineraly a stopove prvky? Moze sa to miesat s inymi hnojivami? Kedze odporucanie na pouzivanie je 1x za mesiac, neviem neviem... Hnojivo ci stimulatory by mali ist do takmer kazdej zalievky.
Tento rok skusam BioBizz a som velmi spokojny. Rastliny su zdrave a nadherne. Oplati sa trosku investovat, vonku je kazdy rok len jedna sezona
ja experimentuju,skousim rok od roku jine hnojiva,ruzne je kombinuji.treba muj prvni indoor sem daval na kvet,kristalon plod a kvet,alga bloom od plagronu,a Advanced hydroponics kvet...a vzdy na konec final solutions...
Původní příspěvek od Apofis Hej lidi jakou hnojku na květ byste doporučili, plagron- alga bloom, terra bloom, repro forte nebo úpl. něco jinýho, dík za odpověď
no, ono je každé něco trochu jiného - alga bloom je 100 % organické hnojivo (převážně z mořských řas), terra bloom je hnojivo na bio-minerální bázi, ne úplně přírodní, je o něco levnější - o tom nemůžu nic říct, používám alga bloom a jsem s ním velmi spokojený - kytky mají výbornou chuť, když to člověk přežene s dávkováním, nepálí to v krku jako z kristalonu , ale maximálně je to takové nepřirozeně nasládlé, dávám 5-6 ml/L tak jednou za 6-7 dní a je to tak akorát; repro forte je nějakej doplněk výživy - já osobně používám jako doplněk k hnojivu phyt amin, aplikuje se postřikem v květu i růstu (osobně vysadím, když začínají mohutnět pálky, netroufám si to jet až do konce - jak vy ostatní??) ten dává rostlinkám takovou tu krásně sytě zelenou barvu toť můj skromný názor
Ono zdravim
S Plagronem sem spokojenej,a AH zatim newim,Krystalon tak to je totalni chemie ze,ale taky hodne dobry ale myslim ze to AH bude perfektni...uvidime casem
jedu atami A+B hlinu a nevím jestli mám být spokojenej.... ješte sem bez hnojek nepestoval tak nevím jakej by byl rozdíl
pak plagron alga bloom a to stejný...
chtěl bych zkusit canna něco na kvet.... pokud by byl někdo tak hodnej a chtěl mi poradit tak PM , vím že je to tu někde psaný ale nikde není psaný "používám canna ------ sem naprosto spokojenej, mohu doporučit