Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pardon.. byla to jedina fotka ktera se mi nacetla. zbytek fotek ma moc kb. tuhle sem tam dat nechtel je to z vykopu.. ale az se mi podari fotky zmensit aby se nahraly tak je sem hned soupnu. tuhle se pokusim odstranit pac nejsem no name odruda . dikes za vypomoc. TAK UZ SOU
pestoval sem venku "uspesne" ale prace mi krati cas a venku uz nejak nestiham. Tak sem se prestehoval domu
Jen škoda že ho nebylo víc. Ale jinak dobré kouření,sice se trochu zdeformoval oproti předloňskému,jenže co bych mohl víc chtět... Aspoň mi ho nepodělali.
EDIT:
Jinak díky všem,že neděláte bordel v galerce Pořádek musí být.
Noname out ze Španělska od Aeromana. Chuderka rostla na kopci, kde pořád silně fučelo a pražilo. Půda byla kamenitá a věčně suchá. Den jsem ji nezalil a hned měla sklaplé listy. Ale bojovala až do začátku listopadu, kdy šla pod kudlu. Chuť nic moc, škrábe, ale zhuluje pořádně!
I já připojím obrázek loňského bezejmenného OUTu ze společného growu s mou drahou polovičkou... Některé z kytí jsou na fotos teprve v růstu, ale nakonec všechny vykvetly poměrně slušně
Mír s Vámi.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich