Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže můj problem je ten, že mám semena a chci příští rok začít poprvé pěstovat, ale nevím, kam mám schovat semena přes zimu. Slyšel jsem, že to jde do ledničky nebo do mrazáku, ale jelikož ještě žiju s rodičema, tak to neni možný. Neni tedy nějakej jinej způsob, jak uskladnit semena přes zimu, tak aby co nejvíc vydrželi?
Moc dík - předem.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Ja osobne sem si par paliceq z letosni outdoor urodicqy dal do sklenice od okurek a zaqopal sem ji 0,5 m do zeme sem zwedawey az to nekdy na zacatku prosince vykopu (teda jestli nebude zamrzla zem ) jak to bude chutnat
myslim, ze se na to budes docela tesit, kdyz si pomyslim, jak budes odstaranovat pul metru sněhu a pak kopat pul metru do zmrzlý země :-)
...ale uskladněný to budeš mít určitě OK, jen zrovna v zimě ta hlína bude fakt docela tvrdá :-(
Jo mockrát díky. Ale přišel jsem ještě na jeden problem. Semínka budu muset nechat naklíčit. Jak ale přenesu takový semínka bez poškození ven? (budu pěstovat Outdoor) Jedině je pak nějak vzít, nacpat je na rychlo do nějaký krabice, to pak do báglu a na to místo je pak nějak - třeba na kole - dopravit. Ale to, si myslím, je tak trochu drsnej způsob na přepravu. Krom toho jak jsem již řekl, žiju s rodičema a ty by nebyli zrovna nadšený.
[Edited by Setth on 01-10-2001 at 10:26 PM]
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Proc si vubec myslis, ze je nutny je predklicovat? Jasne mas presnou predstavu o poctu budoucich kytek ,ale pokud mas kvalitni zraly semena, nebal bych se je soupnout rovnou do hliny ...
zajímalo by mě, jestli má někdo nějaký pozdatky, jako třeba za jak dlouho se sušený palice znehodnocují, samovolně, a jestli se po určitý době strácí THC z těchto palic, dík za případný odpovědi
a jestli se má usušený hulení uzavírat do vzduchotěsnejch nádb aby nevětralo
četl sem, že i když to máš v suchu a chladu, tak ti ty palice dozrávají a takže asi po 3 měsících jsou na vrcholu kvality a asi tak po půl roce začne kvalita matroše ubývat - ale velmi pomalu
taky tu někdo psal, že ve vákuu to neztratí nic, vakuum sem ješte ale nikdy nevytvářel= ani nevim jak
a celkove mi úroda nikdy nevydržela vic jak 3 měsíce :-)
Vakuum se udělá tak že vysaješ všechen vzduch třeba z nějakýho vzduchtěsnýho dýleráku.Jo a existuje nato i nějaký přístroj něco jako vysavač,kamoš to má tak sem zvědavej až nějaký to hulo zavakuuju a třeba za půl roku ( jestli to vydrží do té doby ) okoštuju.
teoreticky vím jak se dělá vakuum, tak blbej zas nejsem, ale podle mě vysavač, ani tamto na potraviny (Vacsy) nemá takovou sílu aby vysálo všechen vzduch
... i když, když vysáváš pytel s tím ventilem, tak je tam skoro vakuum, to je pravda, ale jak je to Vacsy, tak to nejde, to by musela nastat imploze :-)
Taky sme si loni s kamosem zakopali koureni .... filmovka narvana k prasknuti, omotana izolackou a v skleneny sklenici. Dodneska sme to nevykopali. Skoda .... mozna nekdy to vyjde ..... hlavni je to voznacit