Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » kontroly THC na silnici
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

No muj nazor je, ze clovek by mel ridit idealne bez latek pozmenujicich vedomi. jednou jsem jel uplne opily a naposledy, nemel jsem z toho vubec dobry pocit, teda rano. Ale s hulenim je to dost jine. Kdo se mnou jezdi, tak vi, ze jezdim, co umim a kam vidim a jezdim hodne rychle. Kdyz si ale zahulim, porad se ridim vyse uvedenym a moje rychlost se snizi tak o 50km/hodinu. A jedu tak pianko predpisove. Co se tyce policejnich kontrol, tak s tim mam zhuleny taky dost zkusenosti. Jednu dobu jsem foukal tak 2x tydne. Legrace je, jak jsem jednou vystoupil se zarudlyma ocima a nechavali me na ten digitalni foukaci stroj nasazovat ten nahubek, ani za nic jsem ho tam nemohl napasovat Ale jinak na me nikdy nic nepoznali, nepojali podezreni. Dokonce mivam ubaleneho speka, kdyz jedu skrz centrum ve spicku a hulim v kolone, pohoda, pozoruju lidi v autech, posloucham hudbu. Zatim jsem (klepu na drevo) cestovani vymyslel bez jakehokoliv urazu a to jezdim tak z 70% zhuleny (hulim kazdy den, takze se spatne cestuje nezhuleny). Kazdopadne mel jsem i stav, kdy jsem si rekl, ze takhle ridit nejsem schopen, i kdyz to mozna nebyla pravda, proste jsem se necitil. U alkoholu je to jasne, vypijes = neridis. U travy to mam prehlednejsi, jedu, kdyz vim, ze to zvladnu hlavne s policii, cestovani mi problem nedela.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 02-09-2004 v 20:51 PM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

2Pavlik:

To je v pohodě. Já jednou jel 20 kiláků na trojku. Samozřejmě po parádnim mrkvoznim shpequ. Jinak miluju jízdu po jointu, ale z chlupatejch mam vobčas stíhu že jako co já bych jim jako povidal dyby mě stoply. Navíc ty kun*y maj právo ti nařidit krevní zkoušku, když maj podezření že si pod vlivem, takže bez vizínu nejedu.

"jako vždy i dnes"

Old Post 03-09-2004 v 12:14 PM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mášá
Nový Člen

Karma uživatele Mášá - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

tak ten kamos co ho capli zkurenyho dostal zakaz rizeni na 10 mesicu a 9000 pokutu

...nehulte pred jizdou

Old Post 14-03-2005 v 09:30 AM
Mášá je offline   Profil uživatele Mášá   Find more posts by Mášá   Foto galerie člena Mášá   Click here to Send Mášá a Private Message   Add Mášá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepan
Stálý Člen

Karma uživatele Pepan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Aj jajaj Jak to tak čtu tak to do budoucna nebude žádná prdel v autě. Koupim si asi velikou zásobu Visinek. Fuck of Police.

PEPE

Old Post 11-04-2005 v 16:44 PM
Pepan je offline   Profil uživatele Pepan   Find more posts by Pepan   Foto galerie člena Pepan   Click here to Send Pepan a Private Message   Add Pepan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoB-23
Nový Člen

Karma uživatele BoB-23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

To je sice pohoda, ale ja jezdim věčně zmaštěnej a nemam Visine. Tak to budu asi v prdeli, ja jenom doufám že si to ti zmrdi urovnají v hlavě...

Old Post 12-04-2005 v 20:14 PM
BoB-23 je offline   Profil uživatele BoB-23   Find more posts by BoB-23   Foto galerie člena BoB-23   Click here to Send BoB-23 a Private Message   Add BoB-23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Fuckt nemyslim, ze je dobrej napad jezdit zhulenej

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 12-04-2005 v 20:26 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoB-23
Nový Člen

Zdraví Příspěvek č. 71

No to už jsem pochopil, stalo se mi pár nehod při parkování. Jezdim hlavně po městě a vím co si můžu dovolit...

Old Post 13-04-2005 v 11:12 AM
BoB-23 je offline   Profil uživatele BoB-23   Find more posts by BoB-23   Foto galerie člena BoB-23   Click here to Send BoB-23 a Private Message   Add BoB-23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

subjektivnost Příspěvek č. 72

citace:
Původní příspěvek od BoB-23
No to už jsem pochopil, stalo se mi pár nehod při parkování. Jezdim hlavně po městě a vím co si můžu dovolit...

Nikdo z tech, co je vystrihavali z hromady plechu si pred tim nerikal jedu vic nez zvladnu. Kazdy z nich veril, ze jede ok.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 13-04-2005 v 12:59 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalvados
Stálý Člen

Karma uživatele Kalvados - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

To ti musim oponovat, třeba já když sem se vysekal, (sice mě nevystříhávali z plechu, ale šáde na hovna. Nikomu se nic nestalo) Tak sem to věděl, že jedu jak kretén a že se prostě musim vysekat. Od tý doby jezdim v poho, nikam nechvátám.

O tý zhulenosti- někdy se zhulim a jezdit mě baví, ale jindy jsem zhulenej a nikam nejedu, protože jsem totálně zmatenej a přijde mi to úplně otravný.

Old Post 13-04-2005 v 15:53 PM
Kalvados je offline   Profil uživatele Kalvados   Find more posts by Kalvados   Foto galerie člena Kalvados   Click here to Send Kalvados a Private Message   Add Kalvados to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BoB-23
Nový Člen

Příspěvek č. 74

to Sinuhet: Mysli si co chceš maš na to právo, neznáš mě, ale to je jedno. Všechno záleží hlavně na člověku.

O té zhulenosti: jak říkal Kalvados je to hlavně o tom jaký mám stav...
Někdy když jsem zhulený, musím řídit a nechce se mi tak se i docela bojim. Od jisté doby už jezdím opatrně.

Old Post 13-04-2005 v 19:38 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Palec dolů Konec hulení za volantem??? (TV Nóva) Příspěvek č. 75

posuďte sami - ze včerejších TN

http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=33163

...a užívejte si poslední rok klídku

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 04-07-2005 v 18:27 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tiptop
Nový Člen

Karma uživatele tiptop - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

no na slovensku myslim ze pravo na krvnu skusku nie je... mozu ti dat fukat ale krvnu mozes odmietnut. to je celkom dobre... ale vraj maju nejake testeri na THC teraz. ale este skusenost s nimi nemam.

Ak nejde hora k mohamedovi tak si nedal praska

Old Post 07-07-2005 v 10:19 AM
tiptop je offline   Profil uživatele tiptop   Find more posts by tiptop   Foto galerie člena tiptop   Click here to Send tiptop a Private Message   Add tiptop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

STOP zelí za volantem??????????

Svět se řítí do prdele!!!

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 07-07-2005 v 10:25 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Já jezdim taky po brčkách.Někdy nechápu jak můžu řídit.Po každym brčku sem vždycky uplně zamotam pač si dost nakládam.I tak hodinu eště pociťuju motání při chůzi.Ale jak sednu do auta je všecho jinak.Jezdim fakt hodně opatrně a na vše se maximálně soustředim.Ale už sem párkrát jel fakt moc.Ani sem nák neměl přehled o rychlosti.Vim že sem jel dle tachometru 50 KM/H ale mě to připadalo stejně jiný.Došlo mi proč ve fyzikálních vzorcích je spojenej vždycky čas a rychlost.Po hulení je taky zkreslenej čas takže musí bejt i rychlost pač je to na sobě závislý a po špeku je to krásně vidět.Jezdim ale nerad pač vždycky myslim na to nejhorší co se může stát.Jednou sem byl i dost vyjevenej.Když sem jel a přes zaparkovaný auto sem u cesty viděl náký dítě a když sem přijel blíž nikde nikdo.A nebo sem v zrcátku najednou viděl autobus a člověka kterej se procházel v uličce.A jednou sme byli na vyhlídce a když sme se vraceli do města měl sem hrozně zvláštní pocit.Viděl sem město jako panoráma a viděl sem ho z pohledu cizince kterej v tom městě nikdy nebyl a právě do něj přijížděl to bylo fakt hezký.Nikdy bych ale do auta nesed nachcanej člověk si v obouch situacích myslí že to má pod kontrolou ale zkalenej to pod kontrolou fakt nemá.Asi bych taky neřídil nák hodně extra zhulenej.

Old Post 07-07-2005 v 12:19 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coprus
Stálý Člen

Karma uživatele coprus - 45% Pěstitelská

Re: Konec hulení za volantem??? (TV Nóva) Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od Taker
posuďte sami - ze včerejších TN

http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=33163

...a užívejte si poslední rok klídku

Mno,tak to jsi mi vyrazil dech Takere,fakt jsem to vubec nezaznamenal.

Tak to uz zacinam mit stazenou p..el...........

Old Post 08-07-2005 v 13:38 PM
coprus je offline   Profil uživatele coprus   Find more posts by coprus   Foto galerie člena coprus   Click here to Send coprus a Private Message   Add coprus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

Karma uživatele el_castillo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Jezdit zhulenej autem je v poho, akorat fakt nekombinovat s chlastem, to je pak mazec.
Jinak s tema kontrolama to zas tak zhavy nebude
Nebo snad znate nekoho, komu by policajti delali test na THC pri bezny silnicni kontrole? Pri bouracce to je asi neco jinyho. Jinak ty papirky stojej tolik, ze to bude par let trvat nez si je budou moct benga poridit.

temny hvozd

Old Post 08-07-2005 v 16:33 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-04-2004 - kontroly nahraniciach - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás