Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja vzdy sadim na čerstvy kravsky hnuj a jeste se mi nestalo ze by mi to kytky spalilo ovšem vše davam v přiměřenem množství a co se tyče ptačiho trusu (holuby) tak stim skusenosti nenam
Předvčerejškem jsem zasadil do kelímků z čistého krtince a dneska je u nás nejlepší počasí a těším se až přijedu domu na vyklíčené kytky za oknem. Hned jak začnou růst trojlístky pujdou ven (nemůžou být dlouho u nás).
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Predpestovat urcite. Priesady robim na zaciatku aprila. Pod florescencnou lampou je to podla mna zbytocne predpestovavat. Ja predpestovavam v tatkovej hline ktoru pouziva na bananovniky (neviem presne z coho je zmiesana) a zrna vydu nad zem do troch dni! Robim to uz roky. A svavat to rovno do zeme dakde vonku je zbytocne. Sanca ze z 10tich zrn vyde aspon 5 je mala. Rozhodne predpestovat! Nazdo.
Já zatím vždy předpěstovávám kyticky, jednak proto že si myslím že je to rychlejší jak dát hned ven ale vidíte jak je ta kytk a velká a jestli ji můžete dát ven (mráz apod.)
ikary-san > idealne by bolo pre rastlinku keby mala taku istu podu doma ked ju prespestovavas ako konecny substat v ktorom porastie a taktiez ked je este mala tak napri flaska plastova na nu alebo nemoze to byt tym ze je das von ked su este mrazy ? PIZ
Já sazím na začátku března pouze pod zařívku a když dou holky ven,tak je mrsknu pod 400w MH. a srovnám periodu s venkem.Samo že si nejdřív zjistím co je samec a co samice.
predpestovani doma pod umelym osvetlenim malych sazenicek(spis rizku),predtim nez pujdou ven, je ta nejlepsi alternativa ja dosahnout poradne sklizne z poradnych stromu.
a co se tyce stejne hliny po cely zivot rostliny - pouzivam na sazenicky stejnou hlinu a pak je vsadim opet do te same. nic tezkyho. kytky jsou dobry takze jich nesazim (nerezu) moc a s presazovanim nemam problem.
predpestovani doma pod umelym osvetlenim malych sazenicek(spis rizku),predtim nez pujdou ven, je ta nejlepsi alternativa ja dosahnout poradne sklizne z poradnych stromu.
a co se tyce stejne hliny po cely zivot rostliny - pouzivam na sazenicky stejnou hlinu a pak je vsadim opet do te same. nic tezkyho. kytky jsou dobry takze jich nesazim (nerezu) moc a s presazovanim nemam problem.
Za dávných časů ,když sem ještě pěstoval out sem si každou sadbu předpěstovával doma za oknem na větší klony než sem je zapustil ven do země.Rozhodně to vše uspíší,doma na topení mají semínka lepší podmínky na klíčení než v chladné hlíně někde na poli.
Joint-SR:ee, přávěže jsem je dávala tak dva tejdny potom co začly růst ty normálně venku zasazený nepředpěstovaný, stejnej substrát skoro a sklenici bez dna sem na ně dávala dyž byly nejmenší, ale většina přesazenejch to prostě nepřežila
Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя
ja sem si předpěstoval 4 kyti.no jedna kytka byl samec dvě se mě zlomily a jedna s uspěchem rostla.no měla něco přes dva metry ale krutej keř s vyrázným vynosem než u 2 m kytek co nebyli předpěstovaný.takže tenhle rok si jich předpěstuju hafo moc.