Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud si tam dal ten co jsi tu měl na fotce, tak ten ti tam nepomůže absolutně s ničím, bude spíše na škodu. Podívej se jak tu mají ostatní zavěšené odtahy a udělej to tak. Moc vymýšlíš.
Vypadaj zdrave tak pohoda,hele jsem premejslel kdyz mas dva odtahy,tak si porid cooltube a mej 2 okruhy odtahu.jak radil Chronik Duck,jeden odtah ti bude menit vzduch v boxu a druhej tahat prez cool tube v ktery je lampa,taze se ti teplej vuduch od lampy bude tahat pryc a par stupnu ti to taky snizi.
Vypada to jako dost dobrej napad, akorat jsem na tom momentalne financne bidne, ale v blizke budoucnosti urcite poridim.
Jeste borci, mam doma jeste jedno stinidlo a je podstatne vetsi nez to moje, nebylo by lepsi ho tam mit? Nebo to neni tak, ze cim vetsi, tim lepsi? Diky
Ted to odjedes vpohode takhle,myslel jsem pak az se otepli.ale v lete ty teploty uz nedas s tou sestikouli nejspis ani takhle poreseny.stinidlo za me asi lepsi to hobi co tam mas, bude asi zalezet jak to bude lamat a odrazet svetlo.jen ma domenka,ne rada.nekdo urcite poradi.
Tohle kolo uz nebudu vymyslet vubec nic, dojedu ho tak jak to mam vcetne hnojiv a vseho. Kdyz to dopadne jaks taks dobre, tak druhe kolo bych jeste odjel ve stejne vybave, to bych mel stihnout do zacatku cervna a potom to treti kolo uz koupim takovou vybavu, abych to sestikilo uchladil urcite. Bude vice zkusenosti apod.
Opet a zase, diky moc za nazory, komentare a rady.
At se dari !
Ja mam led svetla,to si myslim ze do panelaku by byla uplne nejlepsi volba,odost mit to hreje.je to sice vetsi investice,ale pak nemusis resit tak silnou ventilaci a s plinulou regulaci si prez leto trochu stahnes vykon aby to min hralo a pohoda.roste to pod tim paradne.pak i spotreba,nahrada za 600w Hps,ktery tusim realne zere vic treba 650w tak ti na m2 bohate staci v ledkach vykon 400w.chce to jen spravne koupit.
Taaak, po mensi odmlce (hekticky svatky apod.) jsem tu opet.
Zdravim vsechny a vsem preju at se dari v tom roce dva dvacet.
Co se tyka mojich problemu, tak ohledne teplot, hlavne diky pocasi zadne nemam, pres noc mam okolo 18-19 stupnu, vlhkost 45-55%. Pri sviceni se teplota drzi mezi 24-26 (zalezi jak moc je venku kosa) a vlhkost 35-45%.
Co se tyka ofuku, tak malej vetrak mam primo na svetlo a velkej jsem mel par dnu nahore, ale prislo mi, ze se ten vzduch nedostava na vsechny, tak jsem ho vratil zpet do rohu, aby miril na vsechny. (Snad to pujde videt na fotkach).
Co me ale trapi je, ze dnes jsem na jedne z rostlin nasel divne vypadajici listy, jen na jedne a bylo jich celkem dost, I u vrcholku, mam takove podezreni, ze jak na ni nefoukal ten vetrak, tak se mozna spalila trochu, ale nevim no. Dnes sem vsechny vytahoval ven abych box vycistil a utrel, tak sem pri te prilezitosti vymenil pozice kytek.
Zadna plisen, zadna havet nic..
Co me ale trapi ze vseho uplne nejvic, je, ze jak jsou ty vrcholky, tak mi prijde jakoby se na nich delali kulicky primo v tech palickach, jakoby to mela byt palice plna seminek, ale zase to je jeste brzo ne, vzdyt ty palky zacinaji teprve.
Pridam par fotek, omlouvam se predem, protoze jednak neumim fotit a jednak to fotim kalkulackou (tak mi aspon prijde ten muj mobil)
Predem dekuji za podporu,kritiku,reakce, komentare,rady apod.
17 den 12/12.
Ty konečky listů jsou i suché že je podrolíš? Je možné že je to od světla,ale to by jsi ho musel mít opravdu hodně blízko,já měl výbojku 20cm a v pohodě a to bylo 600w ale dobrej ofuk tam byl no a stěma kuličkama nepanikař,ono to tak někdy bývá taky jsem to dříve sledoval u některých modelů a bylo to v pohodě nakonec,hlavně sledovat,jestli se nedělají pylové váčky u větví mezi listem a větví
Ano, konecky, jak rikas podrolim. Kdyby to bylo nekde u spodu, tak to nejak neresim, ale jak jsem psal, byli to I listy v tech nejvyssich patrech. Nastesti jen jedna kytka. Taky pravda ze jsem 2x hnojil behem 4 dnu, coz nedelavam, proto jsou ted na ciste destovce, ph 6. A s tim, ze nemam stresovat, jsi me trochu uklidnil, no vypada to tak divne proste.
Pylove vacky a kuliska hlidam, na ty jsem zatim nenarazil. Je taky fakt, ze sem parkrat zastresoval ze tam je neco kulatyho, ale druhej den uz z toho byla blizna.
Semena mam feminizovany, fakt bych nerad, aby se mi z toho udelali hermaci.
Pokud neměli vysloveně nějaký stresový peklo tak by to.melo být v klidu a ty listy no dej jim chvíli voraz,zalevej vodou nebo aspoň tu chycenou kytku no,držím pěsti ať to je v cajku
Ahojte borci, tak holky dostavali ted skoro tyden jen vodu, svetlo jsem uz 2x posunul trosku nahoru, protoze bylo dost blizko a myslim, ze je vsechno v pohode.
Neregistruju zadne spatne listy, plisen, skudce, nejaky koule u vetvicek, proste nic, co by me je melo nejak ohrozit. Teda alespon podle me. Myslim, ze prostor jsem taky zaplnil nakonec celkem slusne, akorat se chystam ted trochu protrhat listy, aby se svetlo dostalo nejenom na vrchy, ale.taky trosku i na spodni vetve.
Je to dobrej napad?
23. Den kvetu