Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odo,mám tam ještě zbytky plagronu a nebo zbytky canny, tak se ještě stále mohu rozhodnout, které hnojiva použiji? GH FloraNova mě byla doporučena do kokosu. Tak proto jsem si je pořídil. A co jsem tak četl, tak jsou i jednoduchá na použití. Tak uvidíme jak se mě osvědčí.
Nazdárek zahrádkáři.🤘Tak dneska je to týden co jsem Holky přesadil do 3.5l květináčů. Dnes dostali dešťovou voďenku s fish mixem. Vypadá to že se jím daří dobře, akorad příště až zas přivezu prcky, tak půjdou rovnou do 3.5l květináčů a šoupnu je rovnou pod 150 mh. Mám takový pocit, že ty led zářivky jim moc nechutnaly...Ještě jim dám týden a půjdou do velkého boxu.. Toť zatím vše bando 😉
Původní příspěvek od Cingoringo Odo,mám tam ještě zbytky plagronu a nebo zbytky canny, tak se ještě stále mohu rozhodnout, které hnojiva použiji? GH FloraNova mě byla doporučena do kokosu. Tak proto jsem si je pořídil. A co jsem tak četl, tak jsou i jednoduchá na použití. Tak uvidíme jak se mě osvědčí.
Kamarád je jede už rok v Bubbleru a nemůže si je vynachválit. Kytky pod tám vypadají zdravě a nestrádají. Jen jak je to napůl organika, musí častěji měnit vodu. Každopádně budu sledovat co to bude dělat v kokosu. Já osobně jedu jen v kokosu JiDB.
Nazdárek Zahrádkáři🤘Tak dnes jsem krasavice přesadil na posledy do 11l květináčů a už se smažej pod 400w mh. Dostali dešťovou vodu +RHIZOTONIC. Teď je nechám týden odpočinout od přesazení a pak už nasadím řádné hnojení. Tak se mrkněte jak se holkám daří 😉Zatím se mějte Bando....
Jo a ještě se pochlubím. Dnes jsem do dělal konopnou mast. Složení:Kokosový olej, bambucké máslo, včelí vosk, lékařskou vazelinu. A Materiál jsem použil převážně palice a minimum listí.. Povedla se 👍
Pěkně ses do toho opřel,.. budeš je nějak formovat na plochu boxu nebo tomu necháš volný průběh? Nezaštipoval jsi a kolínka nevidím tak jsem zvědav.
CRITICAL+ mám objednaný na další kolo a super doba květu 45-50 dní ale ostatní budou chtít víc času. Takže sklizeň na víc etap asi.
Drž se..a hodně štěstí přeji.. budu sledovat
Čau. Ja by som tu lampu dal trocha vyššie. Na raste im to netreba tak hrotiť. A ofuk nasmerovať skor medzi nich a lampu. Alebo jeden ofuk pod výbojku a trebars ďalši ponad vrchy.. oka. Nech to rastie
p.s. Bolo by fajn k príspevkom uvádzat aj časovú periódu. Je to dobré hlavne pre teba. Aj growers, lepšie sa dá poradiť a tak...
Kuci děkuji za cenné rady. 😉Shivo:Určitě se polepším, jsem tu krátce, tak se do toho musím pomalu zasvětit😉Chronik duck:Holky jsem zaštipnul, jen čekám až se pořádně rozjedou. Pak začnu ohýbat co to půjde...
Ahoj Cingoringo, sorry ze to pisu sem ale nejde mi ti poslat PM, protoze jeste nemam nad 30 prispevku. Mel bych otazku ohledem te masticky, vedel bys mi prosim te napsat?
Nazdárek lidičky🤘Tak včera proběhlo, nějaké to ohýbání spodku a bočních větví pomoci drátků... Ale ještě to není u konce, zejtra by mě měli dorazit kolínka, tak ještě budu ohýbat vrchní větve. No a dnes jsem to počítal a mám tu 40 dní na růstu, což mě přijde už jako že dost 😁Nějak jsem se stim zbytečně dlouho s........... To přesazování atd zabralo dost času...Takže zejtra budu přepínat na KVĚT! Jaro nám pomalou začíná🐦🐦, tak je čas, aby to začalo pomalu nakvítat. 🌻🌼Tak tady vám posílám 2 fotečky z mojí zahrádky 😉
Jasně, přepni hned, včera bylo pozdě. Až ti na tom vyrostou půlmetrový pruty, tak si najdou místo samy, případně se o sebe opřou. Na ohýbání jeb, ty spodky budou chtít nakonec stejně upálit, páč tam bude tma
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Ja si také myslím, že jsem už dávno měl přepnout. Hele já spodky využiji na mastičky a na tinktury, takže asi stříhat nic nebudu, ale když bude nejhůř, tak ano...No, doufám že budeš mít pravdu a že se dočkáme těch půlmetrových prutů 😁Sám jsem na to zvědav?
Nazdárek zahrádkáři 🤘Tak to máme dnes 36 Den od přepnutí na květ. Holky mi už začínají dělat velikou radost, pěkně mi rostou do krásy,tak mrkněte. 😉Jinak přeji všem krásný slunečný den.....