Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pro zacatek bych vyvalil tu CFL. Vzhledem k tomu,ze nemas uplne vyplneny prostor,tak ti ta 100w hps staci. A s tim vetrackem jsem to myslel tak,ze bys udelal novou diru a do ni napral ten druhy vetrak
44.den
14.den 12/12
Tak sem dal na přítah ten vents a odtah je teda tt100...
Z 35°C je stálá teplota 28,5°C max. 29,0°C ( měřeno u vršků )
Je tam o stupeň víc než v místnosti.
Noc 27°C
Obě už pomaličku kvetou koupil jsem na zkoušku malej sáček s co2 co to udělá a zavěsil nad vršky za větrák
Malinko přihnojuju maxisugar a plagron bloom
Postupně to prostříhávám
Řekl bych že jim můžu dovolit vyrůst tak cca 15cm nad síť...:/
Mám ještě ohýbat? Minimálně tu pod hps?
Jak poznám že mi lampa upaluje vršky ?
Kolik by tak měla ta 100w bejt vysoko od vršků cca? Teď je 20 cm
Díky
Čau. Fandím microgrowom, ale zvýšiť strop boxu by bolo fajn. Aj keď wattaž je v úvodzovkách nižšia, malo by to spĺňať určité kodexy...hehe..... Takto im akoby ani nedopraješ v kvete narásť..... A tiež pohyb vzduchu je dosť limitovaný... Samozrejme držím palec....to je jasné......
-alebo v danom rozmere dať trebars viac kuskov do menších kvetináčikov..... resp. aj ked tie dva kusy, ale do menšieho kvetinaca a poroztahovat horizontálne tie vetvy..... drž sa.....čau...nech to rastie...
46.den
16.den 12/12
Teploty 24°C - 28°C den
23°C noc
Teploty jsou pořešený a kytky jsem prohodil ta pod tou hps si užila asi těžkou dávku stresu tak snad se vedle pod cfl dá dohromady ale zatím nevypadá :/ rozrostlá je pěkně ale ty " paličky " vypadaj zatim jako dobrej shit ....o mini lístečkách co má ani nemluvim tak snad se dá dohromady druhý se vede pod hps zatim dobře sáčky s CO2 asi nefunkční blbůstka.
(pod cfl nechávám vyrůst skrz síť až k lampě tam to nevadí a pod hps furt držím pod sítí)
hps mám od vrcholků (sítě) 20cm... vršky od cfl jsou okolo 7 cm
tak nějak se klepu aby se to probralo z těch veder.... zatím to nevypadá že by měl bejt výsledek nějak vydařenej
69.den
39. den 12/12
Teploty 25 - 27°C den
21 - 23°C noc
Zalejvám jednou za dva dny 0,8l odstátý vody + plagron alga bloom 4ml + cannaboom maxisugar 1ml