Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sprchuji 1250ti Watama celkem. Už ale existuje "čistě teoretický plán" jak sprchovat 1700 Watama. Jsem megaloman, přiznávám se....
Toto přiznání by mi mělo pomoct v léčení mé úchylky.
Zdarec já jsem začínal na 250 w sodík s kombinovanym spektrem ale v shopu jsem neodolal 750 w sodík a časem k tomu přibylo 600 květová a 400 růstová venture sunmaster . Jednou jsem je zapojil v noci na dvorku všechny na jednou jen na chvíly ale byl to takovej mazec ......no prostě jsem to tak trochu nestihnul .
Growu zdar a vzhůru listem
Původní příspěvek od Balič Já sprchuji 1250ti Watama celkem. Už ale existuje "čistě teoretický plán" jak sprchovat 1700 Watama. Jsem megaloman, přiznávám se....
Toto přiznání by mi mělo pomoct v léčení mé úchylky.
ty jojo tak to je celkem dost no a kolik pod tim tak udelaš?
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley