Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Growers tak jsem na 35 dnu začíná se projevovat preflowers a poprvé je přihnojíno na květ zatím jsem potěšen rustem a samotnym vyvojem kytek pěkně smrděj holky No největším překvapením a pro mě nečím novím je neplánovaná mutace na jedné z kytek. Vytvořilo se mi na dvouch haloUzkách jako by rozdvojení vršku jako bych zaštíp "pale nezaštíp" takže čekám double bud No budu sledovat co se stoho vyklube každopádně dodám info a fotečky.No a tady je pár foteček z dneška
Také mám BlueAuto, zatím měsíc v růstu, žádný náznak barvy což je zcela normální, musíš být trpělivý, rostou mi Red a Black od Sweet a těm trvalo dva měsíce než se začali obarvovat, ale pak to byl fofr, to bys koukal.
Trpělivost growere Blume...
Bulm: Pokud chceš něco barevného, zkus Sweet Seeds, to Blue auto je kříženec blueberry s dalšími dvěma strainy a silně pochybuji o nějakém zabarvení v průběhu květu.
Zdar jen k debatě zbarvení: Věděli jste proč se odrůda Purple zbarvuje do fialova? Může za to právě teplota a samozřejmě to ovlivňuje i genetická výbava. Při pěstování v běžných podmínkách, chlorofyl (zelené barvivo) přemůže ostatní barvy a výsledná barva rostlin je zelená. V podzimním chladnějším období ubývá chlorofylu a fialový pigment, který je ve vrstvě hned pod chlorofylem začne květy zbarvovat do krásné fialové barvy. Mezi nejslavnější fialové odrůdy patří: Purple Kush, Purple Haze, Purple Vodoo, Purple Diesel a nebo Purple #1.
Jináč tady link odkud čerpám trocha přemyšlení a snahy growers http://www.semena-marihuany.cz/cs/b...akou-hraje-roli
Jináč k rozjetymu tematu tady ze semenama od Natural seeds za mě nemám za ty love vubec vyhrady je to O.K. Banka která jak se zdá dokáže nabydnout za rozumny peníze dobrou genetiku která aspoň u mě obstává na jedničku klličivost uniformita genotipu vynos bude taky uchazející ještě se uvidí co kvalita ???? doufam že to bude skuřovat na 1A+ Tady pár fotek jsem na 57-9 dnu nevím cca Lenošnej vylezt ze židle se podívat
Jináč k tomu zbarvování některy druhy maj předpoklad k převaze barviva na místo chlorofili jsou to geneticky ustáleny druhy co sou zpětně kříženy s purple pheno weed a tím je dosaženo stability purple vzhledu
Zasadil jsem letos od nich všechny samonakvétačky po šesti na zkoušku, krom Skunk one auto. Klíčit jsem dal na ubrousky. Klíčivost po 48hod. 100% . Po přesazení u jednoho AK 47/c+ rostl klíček neustále směrem vzhůru. Po čtvrtém ručním přetočení se chytl a po třech týdnech roste bez náznaku nějaké újmy. Čtyři Northern lights nepřežily útok slimáků.
Jeden Blue Cheese je zaostalý v růstu asi o polovinu proti ostatním a jeden Fruit chees má v prvním patře tři listy místo dvou.
Po třech týdnech mají mezi 15-20cm.
Vše vsazeno do řízkovacího substrátu agro a obsypáno směsí
Substrát agro 60%
písek 10%
kokos 15%
perlit 15%
Vše v 5l. květníkách krom dvou Fruit Chees, ty jsou v 7,5l.
AK 47 šly o 14dní později, tak jsou zatím v 1l. v řízkovacím substrátu po čtyřech týdnech budou přesazeny do 10l na zkoušku.
Zatím nehnojeno, jen enzimy.
Zdar lidi, prosím vás, nevíte kde by se daly sehnat podrobnější informace k jednotlivým modelům od Natural seeds? Na 5semen.cz skoro všechno stáhli a mají tam jen základní informaci o genetice. Konkrétně mě zajímá doba růstu-květu a finální výška u Fruit Cheese. Tak jestli už máte někdo zkušenosti, budu rád za info.
Tak zdravím ve spolek skáza skáza a nic než skáza boužel sem odjel na dovolenou a vše nechal v péči domácího osazenstva. Mno hnedle první věc co jsem udělal po příjezdu byla kontrola rostlinstva cca pul hodiny naz5 (Su nasratéé).A nestačil sem se divit co to byl sem rád jak se paldy nacukrovali o tři kroky blíž a bližší pohled mě posadil na zadek Plíseň rozsáhle napadla top květinu v maximální míře palice přiléhající na stonek plesnivěli bílou plísní tak i ostatní kytky byl sem nucen zakročit a sklidit nejlepší rostlinku boužel nebyla plně zralá chtěla by ještě 14 dnu. Ostatek jsem ostříhal od plesnivích míst a budu sledovat. Později dodám foto....
Celou tuhle nesnáz si vysvětluji přívalovím deštěm ktery se přehnal opakovaně a kytky zahnili a nikoho nenapadlo je před deštěm zkovat do ustraní do sucha