Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro zvědavce ty tři kilča jsou listy z palic cca za několik let,mimochodem jsou skadované tak aby se ničemu nic nestalo,to jen pro ty co by hledali chyby něco v mraznici a něco v krabicích které putujou po domě aby jim bylo stále dobře.
Ale jak píše většina tady co skoukli a sledovali tento pěst,je to fakt parádní výsledek tedy alespoň podle fotek fakt se mi to líbí na 250ďo
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
zdravim vsechny kdo sledovali muj grow nejdrive musim rici ze material jse uschlej a zvazen ovsem kvalita dobra ale jsem velice sklamany s vysledku na gramazi posudte sami + jeste 20g co jsem skouril viteze tipovacky vyhlasim zitra jinak dekuji vsem za karmy a sledovani v dalsim kole mozna to vyjde lepe nez jsem pocital co podotknu myslel aj vypadalo toho tak na 200g
tak ze vitez tipovacky je JUMANJI gratuluju pak napis pm na odebrani vyhry 2:misto Luigi zahradnik k++ a 3:misto vendiz k+ jinak vsem dekuji za sledovani smokereport doplnim pozdeji
Euforia
Velmi pěkná stavba palic tvrdé jako kámen.
Vůně je nevýrazná zřejmě z přesušení,
ale jinak je vše jak se píše na stránkách DP
chuť je krásně skunkovitá až krapet štiplavá.
Jen ten účinek je krapet jinde,model co jsem
dokončil má účinky až devastující silné high
přecházející do robustního stavu Stoned
které přetrvává velmi dlouho
Vzhledem k účinkům se hodí tento model
spíše na domácí užívání možno i při léčbě
depresí a pod.
Tímto bych tento pěst uzavřel a rád bych všem poděkoval
za sledovačku a K áčka co mi v hojném počtu dávali.
Budu se na vás těšit u dalšího pokračování.
Původní příspěvek od zmijak
Jen ten účinek je krapet jinde,model co jsem
dokončil má účinky až devastující silné high
přecházející do robustního stavu Stoned
které přetrvává velmi dlouho
citace:
Původní příspěvek od travodlak
no já právě taky radši sklízim ještě za "mléčna"ono to pak při sušení a pak v pixle ještě pěkně dojede...a co sem sklízel až když to začlo hnědnout tak to bylo dost vykydávací až uspávací což osobně moc nemusim...