Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cao jestli jsi upravoval ph zalivky a to do hliny, tak se nedivim!Muj osobni nazor je ze cim se s tim clovek vic sere tak to stoji za p...u :-D namichat hnojky (napr. canna) do vody a oni si to sami stahnou a jen zalival!samo dle tabule a od voka nekdy jim vic dat pokourit ;-)
Nevím, prostě malí mikro pavoučci jakokdyby a tvoří malé pavučinky i ... a vypadá že i něco s listy dělají, tak asi svilušky?
No a kdybych to řekl mojí že máme doma malé pavoučky tak mne s tím vyhodí ven na mráz ...
Otázka, jestli to mám ještě stříkat něčím nebo to už dojet s nimi?
JJ tak to vypadá podle tvého popisu na svilušky.
Odpověď na tvou otázku je je jasná a to určitě je postříkej
nějakým přípravkem se ti rozlezou po místnosti a už se jich nezbavíš!
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
No jo vystopovat jak jinak
No je to jednoduché je více možností jak se ti tam mohly
dostat-donesl jsi s je s konama což se mi nezdá
dále pokud už tě někdy svilušky trápily a měl jsi je
v místnosti tak je možné že se zakuklily a znova se
rozmnožují ve tvé pěstírně.
Nebo jsi s je donesl od někoho u koho jsi byl na návštěvě
a ani nevíš že sis je dotáhnul k sobě.
Ahoj,
Jen doplním kolegu koogi1. Je tu ještě jedna možnost,a to taková, že sis ty mrchy přítáhl i se substrátem. Občas tam prostě jsou, ikdyž máš nějaký z G shopu.
Jinak přeji hodně štěstí v boji.
Ahoj,
Jen doplním kolegu koogi1. Je tu ještě jedna možnost,a to taková, že sis ty mrchy přítáhl i se substrátem. Občas tam prostě jsou, ikdyž máš nějaký z G shopu.
Jinak přeji hodně štěstí v boji.
Hmm zajímavé ještě se mi to nestalo ale nedá se to vyloučit
možností jak se ti infiltrovaly ty mrdky na rostliny může být
strašně mnoho.
Ale všichni ti přejem ať se jich zbavíš co nejrychleji.
čau,no tak to máš štěstí na svilušky doporučuju nasadit predátory z biocontu.je to 100% predátoří vyzabíjejí všechny a hlavně nic nemusíš stříkat na rostliny jenom je vypustíš z takove male mini klicky )
at se daří čus