Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
I8I: sice se tedy zvýší pěstební plocha ale výnos jen nepatrně. Slyšel jsem že pak jsou méně husté palice. Zajímá mě jestli s tím nemáte někdo náhodu osobní zkušenost
Původní příspěvek od |8| Pojezd by měl teoreticky zvýšit pěstební plochu až na 1.5 násobek původní velikosti, což u 600W výbojky, která dokáže efektivně osvítít 1.2 x 1.2 m [1.44 m2], by mělo za užití pojezdu činit nějakejch 1.2 x 1.8 m [2.16 m2]. Ale na druhou stranu i když tvoje pěstební plocha bude 1.5x větší, tak výnos nebude o moc převyšovat výnos z původního prostoru bez užití pojezdu
Asi bych spis volil tu 6ti kouli s pojezdem. A s tim 4kilem na matky mas recht,jen doufam ze mas na mysli Metalhalogenid Imho pokud bys tam kupoval na kazdou sklizen 50-60 kloniku tak by ses celkem protahl ale pocitej s tim ze udrzet si par krasnejch, zdravejch maticek pod 4kilkem neni zrovna lacina zalezitost.
dík za radu...
jeste jsem přemejšlel...že ty mateční kytky budu mít v nějakym substratu s kokosovym vlaknem...nechci je mít v bublerech, ani tak nejak...
http://indoor.xf.cz/kalkulacka/ - Pokud budes svitit 18 hodin denne (rust) po dobu 30ti dni a 12 hodin denne (kvet) tak zaplatis za sklizen jen za svetlo necelych 4500,- Samozrejme zalezi taky na sazbe jakou mas za kwh
jo...rikal jsem si zena ten stul hodim tech 50-60 kytek,,,abych mel peknej tráávníK...
a rychlejš posekane
počítam tak 3-4 tejdny rust.faze a 6-8tejdnů květ...
ješte teda nevim jakej mazec si vezmu... spíš něco co mužu rychle přepnout na palice...a aby se to taky vyplatilo...
rikal jsem si že 3-4 sklizně a paK lampy zase zchovam
a než dojde mařKa tak bych možná svítil na ty mateční...
uvidim...
stejně ješte nemam všechny prachy...
hm....to bych taky nedal...
dík za radu...
ale ta 600W u mě asi zvítězí...
hl. ten cip co me prodává ten stul na 50-60 klonu řika že nadtim stolem bylo tohle 6kilo s pojezdem...a že prumerně 700-800g za sklizen
o kolik myslíte, že může pojezd zvednout výnos za ideálních podmínek?
idealní podmínky myslim prostor tak aby to byl rozdíl co nejmarkantnejší.např: plocha 1,2 m x 1,8 m - pojezd 600w.bez pojezdu sklizen 400g s pojezdem 550g.takhle by to bylo velmi výhodný, ale jestli zvedne výnos o 10%, tak uz by to tak vyhodny nebylo.má s tim někdo zkušenosti?o pojezdech tady toho moc neni..