Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Právě mám rozjetou objednávku od DP. Ale po přečtení jsem docela zaskočen.
Takže semena nedoporucujete? Nerad bych po vložení velké investice byl zklamán. Za rady díky
Původní příspěvek od Jeraldino Právě mám rozjetou objednávku od DP. Ale po přečtení jsem docela zaskočen.
Takže semena nedoporucujete? Nerad bych po vložení velké investice byl zklamán. Za rady díky
Čau,
Psal jsem to už někdy dříve, ale napíšu to klidně znova.
V roce 2013 jsem měl 5 fem. Shamana a Frisian Dew. Kličivost 9/10. Pohodovej růst, ŽÁDNÝ HERMENÍ. Akorát shaman neni moc odolnej, co se plísně týče. Minulý rok jsem měl blueberry a Euforii. Teda byly to řezy, ale naprosto skvělý. Já mám s DP jen kladnou zušenost. Ale bohužel spousta lidí v posledních letech ne. Už jedou spíše na kvantinu, než na kvalitu. Asi bych už od nich nic nebral.
Pokud chceš jet outdoor, šáhni po fast version od sweet seeds. Opravdu jsou hotový do 25. září. A pokud indoor, tak se mrkni v inzerci po šnyclech, dost lidí má maminy z reg. semínek od DP.
Taky pridam svoji zkusenost s DP.. Koupil jsem Mazara regular10 semen.. 8 vyrostlo z toho 2 mrzaci ty jsem hned vyhodil tak ze 6 kytek z toho 3 samci a 3 krasne matky kazda trochu jina ale krasne.. rezy jsem odjel pod 125 usporkou rustovku abych zjistil jestli nebudou hermetit a nic.. tak ze ja jsem spokojen.. uvidim co to udela pod 600w ale myslim si ze to bude hodne dobre budu delat fotogaleri tak'muzete mrknout..
netykalo se to všech modelu, ale s prevaznou většinou Orange bud a Blueberry, kde Blueberry trhala rekordy. Spousta pestitelu tyhle oldschoolovky s zalem odepsala.
Tady bych rad nejaky zlepseni
Moje nová zkušenost: feminizovaná semena z color packu:
- 2x Blueberry - jedna hodila banán, druhou jsem nekvetl (nevypadaly zajímavě, vyhozeno)
- Mazar - hodil banánek (dobrý výnos, nechávám)
- 2x Orange Bud - zatim nic (dokveten jeden ze dvou bez problémů, zatím nechávám)
K těm banánkům.. ty samčí květy vůbec nedozrály, bylo jich málo (1-3) a navíc myslím, že jsou sterilní, takže nehrozí opylení. Pokud toužíte po těhle oldschool peckách, tak v tom hermatění v téhle opravdu minimální míře nevidím žádný problém.
Jináč držím už dva roky BB z regular semen, která nikdy samčí květ nehodila.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
kurňa chlopi dosť som sa teraz zľakol...mám kúpený colour mix 1 (shaman, frisian, passion1) za ťažké prachy a ak z toho nič nebude tak si to asi hodím. Máte niekto skúsenosti práve s týmito odrodami?
hele buď v pohodě já od nich mněl minulej rok Shamana +Skunk 11.
nic nezhermilo a kytky (kdybych se víc snažim) byli krásný.
navíc mi zbyli semínka který sem zasadil tenhle rok a vypadaj peckově....
takže si myslim že je to fakt o smůle.holt si drž dobrou karmu člověče!
PS:ale samozřejmě že u tak drahejch semen a tak známí banky by si měl jenom valit voči!ne čekat jestli ti to vubec vyleze.
PRVNÍ OUT-rok 2014
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
jn, s Bluberkama je od DP celkem problém - já to vyřežil přikřížením s Critical Mass od Mr. Nice a z regularů jsem vybral pheno, který bylo matce BB nejvíce podobné a bezproblémů ustáleno
nějaký sem tam banánky, jak psal "koles" bych taky neřešil - většinou se nejedná o pravý samčí květ, popř. je sterilní. Sem tam se mi objevily u Chemdawgů, ale nikdy nebylo v palici žádný semínko.
To se netýká AutoMazarů - tam je jedno pheno (modrý, víc sativa) fantazie a to druhý (světlý, indika) celkem hrůza (málo kompaktní palice a hermení).
ja mam od DP regulery BB a Mazar, ten mazar klicivost 8/10 a genetika super, urcite se z toho neco da vyselektovat, u te BB to uz trochu pokulhava... asi by se z ni taky neco dalo vyselektovat, ale asi pri vetsim mnozstvi semen nez 7 (3 nevylezly) kazdopadne hermace jsem neobjevil ani jednoho, jenom kluky a holky cca 3/5 byly holky takze relativne ok