Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dělat řidiče někde na akci je tak trošku za trest, no brčko ten trest mění na parádní pohodičku....někdy i na výhodu.... kočičky se spíš koukaj po střízlivejch:-))))
Vobcas gdyz jedu vypalenej tag trochu zazmatkuju. Nejradsi se zmastim a jezdim po kraji na ruzny vyhlidky (na speka) to je pak pohodicka odpoledne na "cerstvym vzduchu"
>sam 3
řídit na kouli je největší pi*ovina jakou můžeš udělat, jednou jsem to udělal a dost hustě jsem se rozsekal..... (no je fakt že jsem do toho měl ještě 0.9 promile).
sorry, že jsem na tebe tak vyjel. chápu že někdo prostě nemá rád zhulený lidi za volantem, třeba když s tím má špatný zkušenosti. já mám ale s hulením za volantem zkušenosti hodně dobrý a proto v tom budu pravděpodobně pokračovat nadále. o alkoholu a koulích to ale říct nemůžu a proto zase nesnáším když někdo jezdí nakalenej nebo skoulovanej (to už je fakt pěkná blbost). samozřejmě se ale po zhuleným řidiči minimálně požaduje aby byl schopnej odhadnout, kdy ještě bude schopnej vůbec nastartovat, natož někam jet....
>pan sele
tak tomu říkám drsná kára, tos musel vypláznout pěknou vatu, co? ...hmmm 5,5 litru, to už asi celkem jede
Ja si opravdu na rizeni ulitavam, kdyz si dobre zahulim. Jezdim hodne opatrne, ale snazim si vychytavat uplne jinej styl rizeni nez ostatni. Nekdy je to fakt sranda.
já jezdim nerad zbuřtěnej. jezdim pak hrozně pomalu a sem takovej vyplašenej hned ze všeho. něco jinýho je když se du vyblbnout někam na pole nebo na ňákym plácku. to je pak pohoda. jeden tejpek vyprávěl, že jezdil v noci po ňáký vopuštěný ranveji a největší hukot je to rozjet a vypnout světla na chvíli. musíte to mít ale vypočítaný a znát terén.
Seli : Kdyz se ti to nelibi tak ridit nemusis , to asi nebudes dobry ridic a dobry ridic i zhuleny se nikdy , rikam nikdy nesplete brzdu s plynem to fakt sorry ale to se ti nemuze stat , pokud jsi uz ridil task bys to mel vedet , jestli ne tak sorry.
A bengum bych fandil aby ti nakopali prdel.
to já si dám pár pořádnéjch bouchů hašíku sednu si na mojí babetku a jen tak se projíždím a vychytávám dobrý místečka kde je klid a nikde nikdo. pak tam zajdem s kámošema na špečka a vínečko a je to vžydycky uplně v pohodě. párkrát se mi s kámošem ten má německýho zündappa (50ku) podařilo najít vopuštěnou boudu kde jsme si to zpravili a chodili tam celý prázdniny no prostě nádhera. viva sqoteringu
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
Vcera, kdyz jsem byl na vylete v Ceskym raji, jsem to zhulenej cestou na 90ce rozpalil na 160ku, coz byl sice mazec, ale kriticky priznavam, ze jsem kokot a uz to fakt nikdy delat nebudu... Na svoji obhajobu ale musim rict, ze to byl uplne rovnej usek silnice, kde jsem jel jen ja s Fordakem a jeste jeden Medour, kterej si to hasil, tipuju tak 180kou...
Podle mých zkušeností je trik v uvolnění - je potřeba se zbavit úzkosti a nezmatkovat. Pak je to pohoda, člověk prolne se svojí károu (můj 30 let starej busík je úžasnej!) i okolím. Jen jednou se to vymklo, měl jsem pocit že si s busem lítám a tu silnici pod sebou vlastně nepotřebuju. Pro jistotu jsem se jí ale držel , takže to dobře dopadlo...