Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zase něco dnes, holky jsou jako vánoční stromeček, posuďte sami :-). Po vnitřním boji v dalším kole vypouštím síť, protože bych nemohl s holkama hejbat, takže v týdnu mažu do shopu nakoupit kolínka a budu ohýbat, jsem debil že jsem to neudělal hned v tomto kole, nebo nepřidal další tři kytky, tak mi zbyl zbytečně nevyužitej prostor ale chybama se člověk učí. Myslím si že i tak bude ouroda docela bohatá.
Zdarte všichni, tak už opravdu poslední foto před kosou, dnes večer poslední východ slunce pro moje krásky, zítra ráno nastává dvoudenní tma a v sobotu zamáčknu slzu v oku a konec jejich života.
Super skunk je krásnej materiál, nechá si toho dost líbit a má nádherně tvrdý palice, zkrátka vynikajicí kytička a určitě se k ní ještě vrátím. Taky samo záleží od koho máte klony a pro mě je ten můj dodavatel zkrátka bůh :-)
Takže zdravím vás dámy a pánové. Čas se naplnil a děvčata už jsou bradou vzhůru, celý dopoledne v prdeli, navíc bolavá hlava po včerejším resetu hlavy na šipkách v hospodě ale staral jsem se o ně do posledního dne jak nejlíp jsem dovedl.
Jak jsem měl z kraje strach z kokosu, tak můžu říct že je to parádička a zůstávám u něj i nadále.
Obrovskej dík za vynikající genetiku, s kytkama nebyl jedinej problém, jsou stejně velký, patra jedno jak druhý, takže největší dík tobě Bárte, i za pro mě jako začátečníka cenný rady od tebe, bez nich bych to asi nedal.
Velikej dík i ostatním kdo mi poradili, nanarazil jsem tady na jedinýho kreténa což mě mile překvapilo, takovou partii bych potřeboval v práci :-). Díky moc taky za káčka všem co je dali.
Pár fotek na sobotu a příští týden začínám z novýma miminkama, takže rád se s váma zase podělím o průběh druhýho kolečka.
Fakt jsou jak vánoční stromky.. ani je nemusíš zdobit a dárečky si nastříháš z těch větviček.. budu si muset v září taky takovej zasadit a nebude mi vadit, že pod nim nic nebude. Myslim že to máš moc pěkný a K+ si fakt zasloužíš
Původní příspěvek od Zelenáczech Fakt jsou jak vánoční stromky.. ani je nemusíš zdobit a dárečky si nastříháš z těch větviček.. budu si muset v září taky takovej zasadit a nebude mi vadit, že pod nim nic nebude. Myslim že to máš moc pěkný a K+ si fakt zasloužíš
Kámo ten kokos budeš znovu používat?Sám v něm jedu asi 2 dny ale je tu o něm toho málo ... je to tu dopletené všchno dohromady...jinak určitě K+ a můj tip je 305,4g Teda jestli můžu ťípnout
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Kokos už mám novej, mám strach ho použít znovu aby tam nějak třeba nezahnívali ty starý kořínky a nedělalo to bordel, nevím, bratránek v něm jede opakovaně ale to už je zkušenej starej pardál.
Kokos mě nezklamal, myslím si že když to hlídáš a věnuješ se tomu, tak nemáš co zkurvit a ani jednou se mi ho nepovedlo přelít ale taky asi díky tomu že jsem provrtal spodky květináčů jako cedník. Jinak díky za tip ale podle mě toho tolik nebude i když nevím, nikdy jsem to nejel, takže ani neodhadnu, navíc jsem nevyužil celej prostor, takže podruhý asi zkusím záštip (FIM) + ohýbání kolínkama.
Kamarádi a kolegové.
To zase vím já a se zájmem sleduju také bezva rip dalšího člena TERMIXE!!!!
čtěte zde a dozvíte se vše. jedu podle něj a nemůžu říct nic než.......
doporučuju!!!!! http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28249
teda je tam i to, že jsem zkoušel kokosáka mýchnout i reciklovat, ale je to vo ničem.
Původní příspěvek od doxenon Jinak to s tím kokosem jestli se dá jet víckrát by zajímalo i mě, takže jestli někdo máte osobní zkušenost tož sem s ní.
Po sklizni vytáhni kokos z květináčů a dej pořádně vyschnout. Potom to mírně pomačkáš, ať se uvolní kokos a můžeš začít třepat celou kostkou, že to chytneš za zbytek stonku a třepeš kokos do plastové vany. Pokud to děláš dobře, tak ti zůstane v ruce jen kořen. Tak to ve vaně prosyj třeba tou zelenou přepravkou co je na přepravu ovoce (prostě hrubým sítem ) a nebo zbytky kořenů tak nějak zhruba vyber rukou z kokosu. Kokos dej do pytle z látky ( nejlépe umělý materiál, ale ne moc hustý, ale pevný, ať se nerhá) a pořádně kokos proper proudem vody z hadice a vyplav vše z kokosu. Potom to jen hodíš v pytlu do překravky a vyždímeš a v té přepravce to dáš uschnout v tom pytly. Uschne to asi za měšíc, ale neplesniví to.
Nové klony doporučuji sadit do malých květináčů s novým kodosem, je totiž PH upravený a drží PH. Po týdnu, jak prokoření klon, tak je přesadíš do normálních květináčů s recyklovaným kokosem a preventivně doporučuji zalít první takto přesazené kytky zalít s hnojivem s enzymy. Takto není problém recyklovat kokos 5 x a vůbec, dokud to jde, protože někdy se stane, že je kokos tak prorostlý kořeny, že to nejde vůbec vytřepat. To se mi stalo , ale jen u vysokých kytek.
Píšu to s bongem, tak je to doufám pochopitelné.
Zdravím všechny. Tak konečně závěr :-). Matroš je nasušenej a prý je to moc dobrý (já nehulím, mám to na léčení). Na první pokus jsem si říkal že bych byl vděčnej za 200 géček a ono je celkem 289 g čisté váhy, takže jsem absolutně spokojen.
Myslím si že na to, že jsem s holkama nic nedělal a rostli jako dříví v lese se fakt zadařilo.
foto 1. váha prázdného kyblíku, na další foto celková váha, po odečtení váhy prázdnýho kyblíku zmiňovaných 289 géček matrošu.