Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trpaslík kola , když všichni začli po přepnutí rust ,tak ten místo toho asi šetřil energii na tvorbu palic a trichomů a asi pro to byl, tak o jeden kvetinac menší než ostatní kytky
Trichomy:
20% 50% 30%
Hustota ,velikost a pokrytí : vitez kola 9/10
hustota a velikost trichomu ,je skutečně skvělá , jediný takový mínus je ,že cukry jsou soíše na květu nebo nejbližších lístkách ,ale nemyslim, že by to u této krásky byla nějaká nevýhoda pro udělání kvalitního hashe.
Vůně ,je silná hodně těžká ovocná jak parfém do opery náznaky berry a když zapojim vic fantazii ,tak tam i ten med tochu cejtim
intenzita 8/10
Květ : otevřený pupeny , více lístků v květu maximálně pocukrovaný ,od druhý poloviny květu začíná kyprovatět a rosit se ,že olga šípková by z toho radost asi neměla
jsem zvědavej kolik z ní bude zatim z BD, one/kronic/nycd, ash8 je +- 7-8g g
Původní příspěvek od fire.ent zdárek mrako sedim teďka dobitej po otřesu mozku a číhám na tvůj dred..hele napadlo mě co kdybys nahoru dal něco co necháš pěkně povyrůst, rozvětvit, otočíš to "hlavou dolů"do připravený sítě,horní větve propleteš spodní přivážeš k síti a blabla doupravíš to jak myslíš ale myslim že Scrog dole a Scrog nahoře už by možná naplnil tvoje představy PS:nemusíš to brát moc vážně ať to roste f.e
Čau,
jj takový přesně byly teda s tim nahore, dole kvuli selekci a poctu modelu nemuzu , to uz bych se asi fakt posral , původně jsem chtěl nahoře jet scrog, ale je s tim docela piplačka a už takhle mi to dává časově docela zabrat ,i když ten výsledek mi dělá moc radost .
Myslim, že pro nejvetsi efektivnost , bude mít smysl nahorů dát více kytek , pěkně s automatickou závlahou a smer rustu kontrolovat nejakou ohradkou nebo kulem , to mysli by mohl bejt zvuk budoucich kol
kUSh:
díky, to já jen tak, pro zajimavost , to neřeš
Původní příspěvek od mrakoplas
Myslim, že pro nejvetsi efektivnost , bude mít smysl nahorů dát více kytek , pěkně s automatickou závlahou a smer rustu kontrolovat nejakou ohradkou nebo kulem , to mysli by mohl bejt zvuk budoucich kol
..esli by nebylo úplně nejlepčí zvýšit efektivnost tím, že pověsíš žárofku hlavou důle a brka naťepeš kolem (vertikalo klasiko)..a vidím v tom hned několik výhod a ještě nebudeš nutit holky hrát si na netopejry, tím je stresovat a šulit se tak na výnose (a propos guano si dával? heh )
to by by byl teprvá zvuk budoucích kol ...a jakože s pokusama by ses při tom taky vyblbnul dosytosti beztak..
Zdarec,
jo to by nemuselo bejt špatný ,ale musel bych kvůli tomu přestavovat skříň a to se mi moc nechce ,teď ji mam nastavenou přesně mejch potřeb.
v-scrog jsem nikdy nejel ,ale co jsem viděl ,tak ty paličky a toho listí mě nepřesvědčuje abych do toho šel a celý to předělával , člověk to musí pořád propléata odstrnovat s pletivama prebytecny listy, spatna manipulace s kytkama, menší objektivita posouzení stavby růstu atd ...a pak na konci sklizně to vymotávání by mě asi moc nebavilo.
Palice u v-scrogu se ani nemůžou moc vrovnat klasice scrogu protože ty palice se beztak nemůžou taáhnout za světlem a pujdou nahoru kde budou ale drženy pevně pletivem takže žádná palice nic ....na tenhle styl chce spíše pár odrůd se stejným růstem a pro lidi limitovaný na prostor u velkych lamo ,je to už hodně mičurinovský a respekt .....ale u toho by spíš stálo asi jet omega garden
Jinka s guanem mám jen malé zkušenosti , tak nemůžu říct ,ale jeví se to zajímavě. Jen jsem slyšel nebo tady snad čet ,že při nadejchání ti to může naleptat plice nebo co, tak nevim , pri mi sikovnosti bych se pri prvnim pouziti udusil, viděl bych to spíš na použítí pro outdoor nebo matky a vlastně v druhý polovině květu by to mohlo nahradit někdy nedostatek N , jaks asi myslel?
Stavba růstu podobná jako u 8 ,ale má pevnější stonky delsi internody a mensi schopnost vetveni.
Ze všech phen nejvhodnější pro včechny styly pěstování !
Bezproblemova rostlina ,prekvapila svoji schopnosti zmohutnet na konci kvetu , stala se z ni orosena tvrda palice.
Na konci květu mi hodila i trochu nádech do purple barviček , moc hezky , rozdil teplot den/noc tam byl tak 10st .....min tak 18-22 v noci
květ je otevřenější ,ale jednotlivý pupeny jsou řekl bych tvrdší než u 8 ,ale ta by snesla taky ještě pár dnů..
Vůně slabší ,ale o to víc charakteristická kombinuje oba rodiče tak půl na půl , ale když ji promnete ,tak v nose budete mít zase ten haze ještěří ocas kterej vás očipuje
toto pheno ještě může zamíchat kartama o udržení , uvidíme na plicním
Bez záštipu tvoří pěknej vánoční stromek s velkou hlavní palicí. Boční větve u palice jsou oproti ostatním modelům docela dlouhy a dobre prorstlý.
trichomy
10% 50% 40%
pokrytí: 8
Palice jsou velký , tvrdý ,kompaktní s velkejma pupenama a krátkejma bliznama.
Tolik nestrácej na velikosti při schnutí.
Vůně je trochu jiná ,i když je tam cejtit podobnost s haze phenama ASH ,ale amnesia haze je víc štiplavá ,lemon ocas...když ji promnete v prstech ,tak je úplně cejtit silnej odér, jako nějaký smůly ze smrku ,jehličí nebo když řežete nějakej jehlican , když jsem to ucejtil ,tak mi to připomnělo doby straveny v lese na taborech, jak jsem tam kempily a rezaly drivy, stavel bunkry a podobny do mesta nepotrebny veci
intenzita tak 8
a vůně se projevuje i v chuti, příjemný bylinko- kořeněný kouření
Nenáročná rostlina , pěkně se větvící, vhodná na všechny styly pěstování , jediná nevýhoda oproti ostatním ,že měla dost tenký stonky .