Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak přihodím menší up, hezky pěkně 3 týdny a jde se pod kosu
Mimochodem, přál bych vám cítit tu vůni, je to silně pronikavá vůně uplně jako lesní jahody
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela
A tady ještě nakonec vzpomínková fotka, jak to loni vlastně dopadlo. Všechno už je dávno na prach . Kosa proběhla koncem října.
Na ven do našich podmínek vhodná odrůda.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Mam venku jeden NN, voní úplně nádherně po lesních jahodách. Marty se o pár příspěvků vejš zmínil o stejný vůni u jeho C+.
Tak jsem se dostal k dotazu - smrdí C+ opravdu všem po lesní jahodě?
Jelikož jsem loni jel jenom ShivuShanti II a Critical+, vybíram vpodstatě jen z tech dvou modelů (+neznámý otec, kterej se vykouzlil bůhvíodkud) nebo dealerskejch semínek, ale z tech byly zatim všechny dle očekávání degeni, tak to vidim na to C+, co říkáte?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Letos se už po druhé jelo c+ (pole já + Martyo pár příspěvků vejš) A musim potvrdit , že c+ po druhé nej kytka pole (alespon za mě nwm jak Márty ) Pro příští rok je c+ zase jasná volba.....
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od MaaaYaaa Mam venku jeden NN, voní úplně nádherně po lesních jahodách. Marty se o pár příspěvků vejš zmínil o stejný vůni u jeho C+.
Tak jsem se dostal k dotazu - smrdí C+ opravdu všem po lesní jahodě?
Jelikož jsem loni jel jenom ShivuShanti II a Critical+, vybíram vpodstatě jen z tech dvou modelů (+neznámý otec, kterej se vykouzlil bůhvíodkud) nebo dealerskejch semínek, ale z tech byly zatim všechny dle očekávání degeni, tak to vidim na to C+, co říkáte?
Critical + urcite po lesnich jahodach nevoni a nechutna, je to sladka vune i chut ale v uplne jine rovine je blizko k jednomu druhu orechu nebo dobre popsatelne je to k mandlove cukrove vate. Muj typ to neni letos sem mel poprve tu cest si k tomu privonet...