Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale jo. Ono neni jisteho nic dokud nevykouknou pohlavni znaky. Ted se trochu pochlubim. Minuly rok jsem mel omezene misto k pesteni presne na ctyri kytky. Ze sazenicek jsem vybral ctyri, ktery mi nejvic pripominaly holky. Ve finale to opravdu holky byly. :-)
Ale zase letos jsem odzacatku vyselektoval tu nejtutovejsi samici a ejhle, byl to kluk...
Takze obcas se zadari a neco malo se poznat da. Kazdopadne ridit se tim na sto procent a radikalne selektovany skoro samce likvidovat je kravina. Ja nechavam rust vsechny, jen o tech co si myslim, ze jsou holky se trochu lip staram. Maji lepsi misto na slunci, driv je presazuju atd.
Nevím jestli to má nědo taky jako já, ale poynám pohlavý a nejen pohlavý, ale i sativu od indici, plevel od genetiky, samce samici i hermáče, všechno to poynám hned jakmile si k tomu přičihnu, řek bych že vůně nebo buket co kykta vydává je nejsměrodatnější.. očichávám kytky od mala a co jen trochu voní jako samce de hned ven...nikdy mi ještě žádnej samec nevyrost..aj nějaký nonamy kdzž nemj správnou vůni tak to vyškubnu, a do teď se mi nestalo že bz mni vyrostlo nějaký špatný brko chábr senoseč bolehlav... prostě si čichnu a hned vím vo co běží..
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Jo.Zrovna dneska jsem nad tím uvažoval,jestli to nejde poznat podle vůně.Když protřu mezi dvěma prsty listí tak to voní nádherně. Ještě rozpoznat jakou vůni má samice!!
A neřikej mi ,že slanou :-)
to valdez: moc se me tomu nechce verit, ale proc ne, jestli to mas uz zmakly za tu dobu a pracujes na ty metode a zatim si to vzdycky poznal, tak na tom asi neco bude
zdar zo svojej skusenosti s white widow viem ze aby som mal aku taku istotu tak robim od vtedy min3 klony lebo sa mi stalo ze s jednej matky som mal s tych klonov 1samicu a 1 samec a matka bola nakoniec samica ...takze robim min 3 klony cus
samci maj takovou kyselejší trpčí vůni, je v nich jen pár nosnejch pachů oproti tomu samice má vůni sladčí, košatější, na vůni se podílý víc složek a hermáčí voněj jakoby po vanilce a včelím lučním medu... tohle je hodně subjektivní, takže se to těžko popisuje
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
taky menší "zajimavost", vlastne zadna zajimavost, spis normalni jasna věc...když chcete pěstit outdoor a máte možnost předpěstovat pod nějakym světlem, udělejte to....kyti Vám pak mnohem dřív ukažou pohlavi, než kdybyste je rovnou rozjely venku....a to Vám usnadni jak práci tak i prostor a možna i penizky za hlinu, hnojky...(je to jasny vzhledem ke sniženi světelný periody..., ale kytka přesto nezačne kvést, jen ukáže pohlavi, takovej náznak preflowers)- jestli už to tady něgdo zminoval, paxe omlouvam a smaznu to.... češt
taky menší "zajimavost", vlastne zadna zajimavost, spis normalni jasna věc...když chcete pěstit outdoor a máte možnost předpěstovat pod nějakym světlem, udělejte to....kyti Vám pak mnohem dřív ukažou pohlavi, než kdybyste je rovnou rozjely venku....a to Vám usnadni jak práci tak i prostor a možna i penizky za hlinu, hnojky...(je to jasny vzhledem ke sniženi světelný periody..., ale kytka přesto nezačne kvést, jen ukáže pohlavi, takovej náznak preflowers)- jestli už to tady něgdo zminoval, paxe omlouvam a smaznu to.... češt
No ono sa to riešilo v tomto threade. Ale aj napriek tomu platí "opakovanie matka múdrosti".
Len treba dodať, že nie vždy je to uskutočniteľné (z rôznych dôvodov).