Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě je to naprosto jedno, jakýkoliv dlouhý papírky, prostě když mi dojdou, tak zastavim u první trafiky kterou potkám a koupim si dlouhý papírky, když je nemaj jedu k další trafice, nic neřešim, řešim jiný věci než papírky
PS: tak mě napadlo, že kdyby někdo udělal monitoring prodeje dlouhých papírků ČR tak by se dalo celkem slušně zjistit jak lidi u nás hulej, protože pochybuju, že někdo používá dlouhý papírky na něco jinýho než na ganju
No to ne protože třeba na moravě lidi hulej převážně fajfku, takže tam z prodeje paírků moc nepoznáš. Spíš by se dalo poznat kde se hulej jointy a kde ne, což paradoxně odpovídá na tvůj průzkum tím, že to předpokládá, že se hulí všude. Ježiš to je ale vjeta
jo to máš pravdu u nás se hulí skoro jen jointy, ale to "u nás" je jen určitá, celkem uzavřená komunita pár lidí, tak že jinde to asi bude jiný, asi sem moc nepřemejšlel , no vono to ani moc nešlo
balim do komercnich zlatych smokingu protoze jsou nejvic k dostani a jsou dobry. Jinak jak uz to kdosi psal pri zjisteni, ze mi paperz dosly jdu do trafiky a tam si poridim prvni 100papirky. Teda krom Rizzlel, ty jsou fakt na prd
jinak poradi oblibenosti: Smoking red, OCB white, smoking gold, dalsi papirky, dlouho nic, motaci rizzly, cerveny rizzly
nezalezi mi na sirce papirku, ale na tloustce.
btw jeste jsem v TV ani v casakach ani v trafikach nevidel reklamu na zlaty smokingy tak co je pro vas "KOMERCNI" ?
podle me je jejich rozsirenost dana pouze tim, ze jsou k dostani a jsou dobry, ale ze by byly komercni?
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
OCB. A to specielně černý (nebo taky stříbrný), prostě OCB Slim super ekstra premium! Toť má značka.
Někerý smokingy taky nejsou k zahození.
Hawk, domluvil jsem.
No asi nikdo nepochopil, že sem si z toho dělal prdel Lidi zamyslete se nad slovem ,,komerční". Tak ještě na ňáký Lunetiky se to asi dá použít, ale stejně je to divný slovo... a komerční Smokingy?? To jako že sou komerčně úspěšný? A co je na tom špatnýho? To jako budu větší frajer, když budu používat něco, co je míň rozšířený? Nechápu.....
já výhradně balim do novin........
I když to opravdu neni lehký.....vybrat si značku...... jo lidovky jsou OK ale i když MF Dnes taky neni k zahození........... no jo, ale ta už je trochu komerční a ty trapný přílohy, že jo............ a navíc jsou k dostání úplně všude.
Hmm........ ale moje nejoblíbenější značka byla Bravíčko ale to nejde...... byl bych ůplně mimo (protože všichni všicni začali tvrdit, že je komerční), takže balim do Lidovek.
jo mohl by mi třeba někdo poradit........ jaká značka je nejvíc IN, abych náhodou nebalil do těch špatnejch...........
Jinak, co řikáte na tu sérii Smokingů s těmi haluzorními 3D obrázky? Mě docela dost baví a na některejch z nich už jsem párkrát zajímavě ulít. Zvlášť když je neuklidím a zůstanou mi na stole AFTER...