Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
37. Den, tak vcera sem je este naposledy pohnojil ... a u jedny kytky nak podivne zloutnou az cernaj listy... a ted mam taky trochu problem s vlhkosti ktery je obcas i tech 80%...
51. den Kvetu zatim si myslim ze kytky vypadaj docela dobre .. stale mam ale obavy z te vysoke vlhkosti ktera se pohybuje kolem 60-90%... ale kdyz je plisen nechytla do ted tak uz je snad nedostane..XD... jo a asi pred tejdnem sem delal prvni ochutnavky. Ustrih sem malickou palicku ktera byla uplne ve spod, kde na ni ani slunko nedosvitilo XD, mnozstvi na takovy osobni brcinko, mozna pro dva. Susil jsem to ve sklepe kde je sucho,tma a chlad, po 4 dnech me nebavilo cekat tak sem to dosusil pres noc na topeni. a druhej den sem tu s kamosema ustrudlil, davali sme to ve trech, chut byla vyborna i kdyz sem v tu dobu este hnojil no a asi po 5ti minutach takovej high ze sme se ani jeden nestacily divit ... este dve a pul hodiny po tom sem byl slusne zkourenej. ....
zdravim.chtěl jsem se zeptat jesli nemas nejakou komplexnejsi fotku kytek v porovnani s pestirnou..prijde mi ze kytí jsou hezký, ale hrozně zakrslý mam taky chronica a prvni grow, nerad bych aby mi prerostly ale chtel bych je mit vetsi nez mas ty
Jo hele mam dost fotek, ale bohuzel mam pomalej net.. a nak mi to sem skoro ani nejde nahravat.. .. sem rad ze sem tu narval aspon tu jendu fotku.. jo mas pravku kytky sou zakrsle .. to me jediny mrzi nejvetsi ma 50 CM.. ostatni tak kolem 46 cm.... byly maly uz kdyz jsem je prepinal, ale po prepnuti toho taky moc nenarostly.... dalsi grow, jestli nakej bude , uz snad bude lepci ... ale i tak sem zatim spokojenej ..
PS: Kytka na fotce jde ted na dva dny do tmy, protoze uz je zrala a pak pod kosu XD... ma maly palicky a je jich malo, takze z ni jednoznacne bude nejmin... a taky by me zajimalo co to je za ty kulicky co jsou na nekterych palickach...
jo jo uz je sklizeno .. jsem s tim docela spokojenej, ale nemel sem ted vubec cas tak proto sem nic nehodil, pokusim se to napravit .. jinak z ty prvni kyticky bylo cca 18g, z dalsich uvidim az to uschne ... Bohuzel ale nevim, co je chronic a co nebula , vim ktery 3 sou stejnej model ale chtel bych je urcit.... na fotkach chybi jen ta driv sklizena kytka.