Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co by jste všechno v životě chtěli ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

teraz vážne ..nič extra nepotrebujem ...dnes mi chýba cesnak do huspeniny..donesú o chvílu..slušne bývam , relatívne slušne žijem a relatívne som dosť precestoval , 2 krát do roka zvyknem cestovať a to bez problémov ušporím...peniaze ma nijak neuspokojujú a ani sa nesnažím zarabať viac penazí ... volných penazí nemám vela ..pár desať tisíc ...aj ja si musím ušetriť na vačšiu dovolenku ..

Old Post 07-02-2007 v 19:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

jaman:a stěstí?(krome toho cesneku)mas jeste po cem touzit?(mimo zenskych )

Old Post 07-02-2007 v 20:21 PM
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Gucspeed -> mas nieco vyznamne, co my nemame ?
jjaman -> skromny tak to ma byt, vsadim sa, ze keby si ty chytil zlatu rybku a ta ti ponukla 1 zelanie, prial by si si, aby nemala kosti

PS: aby som nebol uplne out, prial by som si vediet, preco je mangoman zmazany

Old Post 07-02-2007 v 23:05 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
silkar
Stálý Člen

Karma uživatele silkar - 70% PěstitelskáKarma uživatele silkar - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

chtel bych stesti a celozivotni lasku,ale kdyby se mnou stesti nemluvilo tak by me to mozana i stacilo,stejne se s tim vsichi poperem

Old Post 07-02-2007 v 23:37 PM
silkar je offline   Profil uživatele silkar   Find more posts by silkar   Foto galerie člena silkar   Click here to Send silkar a Private Message   Add silkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

xerthon and company...vychádzam z názvu threadu...naozaj nič nechcem ..prídu mi 2 Butterfly rakety na stolný tenis...kúpil som si úžasnú tašku z Topgal.cz ...za 1200 ..nie Wictorinox , 5 krát drahšiu a nie tak dobrú..sú to maličkosti 1000-2000 sk ..tomu sa teším..prečo máte dojem, že potrebujem niečo super ? to , že sa úprimne priznám , že už nato seriem a ušporím nejaké prachy na cestovanie? skončite 2 výšky , učte, podnikajte , nakúpte nejaké nehnutelnosti, sklamte sa v manželstve ,chlastajte o život a vyserte sa na podnikanie a registrujte sa na Grower.cz..jaman

Old Post 08-02-2007 v 00:24 AM
Host
Host

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od jjaman
xerthon and company...vychádzam z názvu threadu...naozaj nič nechcem ..

to se mas :-) ja chcu stesti :-)

ok,berne to materialne:

chcu tohle

http://shop.boukal.cz/scripts/podro...hp?IDZ=25420075

nebo idealně tohle

http://www.uni-max.cz/DetailPage.as...troje&PN=&SORT=

k tomu nejaky maly prosturek a byl bych stastny :-) (aspon si to myslim)

pak uz bych nic nepotreboval,protoze bych si vsechno vyrobil
Co bych chtel a vyrobit by to neslo,bych menil za to co vyrobim.Popr.bych vyrobky menil za barevne papirky s portrety :-)

Old Post 08-02-2007 v 10:45 AM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

já bych chtěl vědět proč zmizel mangoman?

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 08-02-2007 v 11:50 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Stoned: Štastná to žena
Kéž bych mohl říct to samé.. V životě nemám nic, mít možná budu, jen ještě 3 roky na výšce.. Jenže včera zas hádka s tatíkem. Prý můžu kdykoli odejít z domu, bydlet v bytě, ale bude mi do života stačit matura? Aspoň na ten styl života, který chci žít?
Proč je vztah otec vs syn tak komplikovaný? Takhle musím pořád jen kývat a čekat, až mi doplatí toho ing. Neumí si furt zvyknout, že zkrátka nemám čas na ty jeho pičoviny.. Nejradši by mě měl vždy po ruce a pořád mi dával úkoly.. FUCK!
Ohání se tím, ža jsem dávno dospělý a přitom mě tak omezuje..
Přál bych si, aby otcové našli porozumění ve svých synech, protože zdaleka nejsem jediný, kdo řeší takové problémy..

Xerthon: kutil se nezapře

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 08-02-2007 v 11:52 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

aby mi to s moji pritelkyni vydrzelo co nejdyl... a pak domecek s krbem a peknou zahradou na pestovani kyti...

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 08-02-2007 v 12:15 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

oTis : neries to.. peace

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 08-02-2007 v 14:27 PM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
party_zan
Stálý Člen

Karma uživatele party_zan - 0% Pěstitelská

Dotaz co chcem? hmmm... Příspěvek č. 75

ja by som len chcel mat pokoj od idiotskeho sefa.
ono sa zda ze to nie je vela, ale je...

a vlastne este by som si zelal aby na svete bolo dost marihualny pre vsetkych, kua, normalne by som mal ist za svatca...

ganja rulezzz

Old Post 08-02-2007 v 15:51 PM
party_zan je offline   Profil uživatele party_zan   Find more posts by party_zan   Foto galerie člena party_zan   Click here to Send party_zan a Private Message   Add party_zan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ljuba
Nový Člen

Karma uživatele Ljuba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Chtěla bych mít tak 500 km dokonalejch silnic (na který bych měla přístup jen já) a CBR s dobrým řidičem... Pak taky vlastní flórbalovou halu s kdykoliv připravenym zbytkem týmu. Nějaký pěkný silný auto a stáj s koněm. Spoustu psů a nádhernej starej barák(nějaký staroanglický sídlo), letadlo, ve kterým bych prudce klesala dolů a zažívala stav beztíže a obrovskou trampolínu. Vlastní vytěženej lom s průzračně modrou vodou a kuchaře. Ještě bych určitě na něco přišla,ale nechci vypadat nenasytně Jo, taky ještě žádný děti v okruhu tak 20 kilometrů, to by bylo fajn...

Old Post 08-02-2007 v 16:51 PM
Ljuba je offline   Profil uživatele Ljuba   Find more posts by Ljuba   Foto galerie člena Ljuba   Click here to Send Ljuba a Private Message   Add Ljuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ljuba
Nový Člen

Karma uživatele Ljuba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Jo, ještě bych chtěla dodat, že tenhle výčet se vztahuje k časukracujícím úvahám "co bych dělala, kdybych měla bambilióny". Co se týče reálnýho života, tak bych chtěla, abych měla celej život po boku tu svojí spřízněnou duši a abych nebyla příliš často v hajzlu.

Old Post 08-02-2007 v 17:01 PM
Ljuba je offline   Profil uživatele Ljuba   Find more posts by Ljuba   Foto galerie člena Ljuba   Click here to Send Ljuba a Private Message   Add Ljuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Koukám, čumim a von to můj thread Příspěvek č. 78

No děkuju Welbloudovi, že tenhle thread vytáhl po čtyřech letech na světlo boží, už jsem i zapomněl, že jsem před takovou dobou něco zakládal Najednou koukám, že založil PORSCHAK

To je zajímavý přečíst si po čem člověk toužil před pár lety. Moc se toho nezměnilo...

Ljuba mě dostala s tim kdykoli připraveným zbytkem týmu, haha, jó to by se mi taky líbilo. A vůbec ty tvoje přání bych si střihnul všechny též, jen krom florbalovýho by ten tým kopal do meruny...

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 08-02-2007 v 19:28 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NUMERO:UNO
Stálý Člen

Karma uživatele NUMERO:UNO - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Mě stačí dosahnout nirvány

All in the same boat
Rockin' on the same route

Rip it up, chat it up, buy it up, dub it up, skank it up, eh?

Old Post 08-02-2007 v 19:36 PM
NUMERO:UNO je offline   Profil uživatele NUMERO:UNO   Find more posts by NUMERO:UNO   Foto galerie člena NUMERO:UNO   Click here to Send NUMERO:UNO a Private Message   Add NUMERO:UNO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od Ljuba
Jo, taky ještě žádný děti v okruhu tak 20 kilometrů, to by bylo fajn...

proc?zenske maji vetsinou deti rady...

Old Post 08-02-2007 v 19:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás