Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teraz vážne ..nič extra nepotrebujem ...dnes mi chýba cesnak do huspeniny..donesú o chvílu..slušne bývam , relatívne slušne žijem a relatívne som dosť precestoval , 2 krát do roka zvyknem cestovať a to bez problémov ušporím...peniaze ma nijak neuspokojujú a ani sa nesnažím zarabať viac penazí ... volných penazí nemám vela ..pár desať tisíc ...aj ja si musím ušetriť na vačšiu dovolenku ..
Gucspeed -> mas nieco vyznamne, co my nemame ?
jjaman -> skromny tak to ma byt, vsadim sa, ze keby si ty chytil zlatu rybku a ta ti ponukla 1 zelanie, prial by si si, aby nemala kosti
PS: aby som nebol uplne out, prial by som si vediet, preco je mangoman zmazany
xerthon and company...vychádzam z názvu threadu...naozaj nič nechcem ..prídu mi 2 Butterfly rakety na stolný tenis...kúpil som si úžasnú tašku z Topgal.cz ...za 1200 ..nie Wictorinox , 5 krát drahšiu a nie tak dobrú..sú to maličkosti 1000-2000 sk ..tomu sa teším..prečo máte dojem, že potrebujem niečo super ? to , že sa úprimne priznám , že už nato seriem a ušporím nejaké prachy na cestovanie? skončite 2 výšky , učte, podnikajte , nakúpte nejaké nehnutelnosti, sklamte sa v manželstve ,chlastajte o život a vyserte sa na podnikanie a registrujte sa na Grower.cz..jaman
k tomu nejaky maly prosturek a byl bych stastny :-) (aspon si to myslim)
pak uz bych nic nepotreboval,protoze bych si vsechno vyrobil
Co bych chtel a vyrobit by to neslo,bych menil za to co vyrobim.Popr.bych vyrobky menil za barevne papirky s portrety :-)
Stoned: Štastná to žena
Kéž bych mohl říct to samé.. V životě nemám nic, mít možná budu, jen ještě 3 roky na výšce.. Jenže včera zas hádka s tatíkem. Prý můžu kdykoli odejít z domu, bydlet v bytě, ale bude mi do života stačit matura? Aspoň na ten styl života, který chci žít?
Proč je vztah otec vs syn tak komplikovaný? Takhle musím pořád jen kývat a čekat, až mi doplatí toho ing. Neumí si furt zvyknout, že zkrátka nemám čas na ty jeho pičoviny.. Nejradši by mě měl vždy po ruce a pořád mi dával úkoly.. FUCK!
Ohání se tím, ža jsem dávno dospělý a přitom mě tak omezuje..
Přál bych si, aby otcové našli porozumění ve svých synech, protože zdaleka nejsem jediný, kdo řeší takové problémy..
Chtěla bych mít tak 500 km dokonalejch silnic (na který bych měla přístup jen já) a CBR s dobrým řidičem... Pak taky vlastní flórbalovou halu s kdykoliv připravenym zbytkem týmu. Nějaký pěkný silný auto a stáj s koněm. Spoustu psů a nádhernej starej barák(nějaký staroanglický sídlo), letadlo, ve kterým bych prudce klesala dolů a zažívala stav beztíže a obrovskou trampolínu. Vlastní vytěženej lom s průzračně modrou vodou a kuchaře. Ještě bych určitě na něco přišla,ale nechci vypadat nenasytně Jo, taky ještě žádný děti v okruhu tak 20 kilometrů, to by bylo fajn...
Jo, ještě bych chtěla dodat, že tenhle výčet se vztahuje k časukracujícím úvahám "co bych dělala, kdybych měla bambilióny". Co se týče reálnýho života, tak bych chtěla, abych měla celej život po boku tu svojí spřízněnou duši a abych nebyla příliš často v hajzlu.
No děkuju Welbloudovi, že tenhle thread vytáhl po čtyřech letech na světlo boží, už jsem i zapomněl, že jsem před takovou dobou něco zakládal Najednou koukám, že založil PORSCHAK
To je zajímavý přečíst si po čem člověk toužil před pár lety. Moc se toho nezměnilo...
Ljuba mě dostala s tim kdykoli připraveným zbytkem týmu, haha, jó to by se mi taky líbilo. A vůbec ty tvoje přání bych si střihnul všechny též, jen krom florbalovýho by ten tým kopal do meruny...