Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě se děje to samý jak sundám poklop tak ji dochází dech. Mám ji teprv 2 dny, naštěstí sem ji sehnal growu už s kořenama tak sem ji akorát zahrabal do květníku, tak ji držim palce pač chudinka určitě trpěla když sem ji převážel v tý ukrutný kose v baglu z Praglu do Liberce.
2 jaster: esis prewazel uz zakorenenou a byla w teplotach pod bodem mrazu tak muzes pocitat s tim ze se ji ty korinky mrazem spalili a uhynuli cili docela smula
2 vlček: doufám že ne já ji měl ještě v krabici a v igelitce tak nejak sem chodil/jezdil/čekal na nejteplejších místech jak jen to bylo možný, tak doufám že moje snaha nebyla zbytečná, pod nulou tam asi určitě neměla
Jo a mám dotaz: sehnal sem zahradnickej substrát (černej jak bota) a bylo na něm napsaný, že má v sobě hnojivo na 6 týdnů...mám se tim řídit nebo bych to měl ještě průběžně přihnojovat?
to kabuto: Perfektne odkazy take krasavice som davno nevidel. k+
Mam aj ja podobne foliovniky ale pestujem v nich salviu a su indoor vlastne len kvoli vlhkosti ale je to urcite najlepsie riesenie pre salviu. Ja som je spravil 50x50x80 a je ich tam pat z toho 2 su velke asi okolo 0.5m ale ta rastlina sa v nich vyvija zazracne rychlo :-)
Ahojky lidičky, tak už mám konečně šalvějku..a to díky jednomu mooc hodnýmu človíčkovi..!Měla bych na kohokoli z vás takovou malou prosbičku...někoho, kdo by byl ochotný mi zodpovědět pár otázek ohledně pěstování a užívání salvie...zaslala bych to emailem a moc by mi to pomohlo, při té mé písemné prácičce o týhle rostlince...je jedno kolik lidí by bylo ochotných - čím víc, tím líp..moc dík a doufám, že se alespoň někdo z vás "obětuje".
Jestli nekdo chcete, mam ted zakorenenych par rizku cca 10cm, vymenim za neco. Byvam pres tyden v Brne, jinak Roznov pod Radhostem. V pripade zajmu pm
peace