Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoši,nezměřit za 2měsíce growu ani jednou Ph,to si děláte srandu..?!
Ty vaše kytky maj celej grow hladovku,to můžete mít hnojky třeba ze zlata,sou k ničemu.Voda z kohoutku mívá zřídkakdy Ph pod sedm,spíš 7-8,to znemožňuje kytkám vstřebávat živiny..Aqua ph test stojí pade a že se aspoň ten koupit vyplatí,no to snad už teď vidíte sami..Ph má bejt někde mezi 5,8-6,2,aby to dobře rostlo!!!
Kamarade, ja to vsechno vim, pH je jedna z nejdulezitejsich veci, spatne pH spatny prijem zivin, jenze s timerem to mas tezky. Hustil jsem to do nej od prvnich zlutejch listu ale on ze skousel papirky ze to je dobre, pak ze akvatest mu nejde, a ze to je jedno...
Jj, PH jsem trochu podcenil. Ale můj poslední in jsem jel stejnou konfiguraci(stejná voda, medium, hnojka...) a vše bylo ok. Holt šetřím na věcech nepotřebných.
Jinak jsem od začátku hnojil s GHE (podle tabulky) a po čase začli žloutnou listy, jak jsem ale přešel z5 na HESI Coco tak už nový listy nežloutli myslím si, že jenom v PH to nebylo i když se to na tom mohlo taky podepsat
zatim Timer
obecně hnojiva prostě při vysokým ph moc nefungujou..já měl zálivku ph 7-7,2 a plagron grow mix,kterej je slušně předhnojen,a kyti žloutly a moc nerostly..Po tejdnu sem ph začal upravovat na cca 6 a do dvou dnů se kyti zelenaly a začly růst,jen změnou ph..ph je "mocná čarodějka"
Kamarádovi se teď dělo něco podobnýho,žlutý kytky a malej růst,že prej aquatest mu ukazuje,že má Ph ideální,tak že neví..Tak sem tam zajel,jenže na aquatestu bylo vyznačený ideální Ph pro vodní rostliny,ty ho maj ale ideální mnohem vejš,než konopí..tak to snížil k šesti a kytky sou v poho..
přesně tak,sou genetiky na živiny náročnější a míň náročný a tim pádem některý vyšší ph snáší hůř,jiný líp..Já mam teď všechny kytky krásně zelený,ph kolem šesti,mám mezitim jednu G-13,a ta je hladovější než ostatní(Chronik a MJ)a musim jí speciélně dávat trochu větší hnojku,dle rady člena G. Zedyho,kterýmu tímto děkuju, když sem jí dával stejnou,co ostatním,žloutla nedostatkem dusíku..prostě jiná genetika...
Mám na LISTECH NĚCO PODOBNÉHO ale myslím že to není žádná hruza ph taky neřeším zalevám odstátou vodou ale všiml jsem si zajímavé věci 2 kytky mám ve vetších květináčích a ty jsou v poho.. tak z toho soudím že to asi pH čkem to nebude.. a 3 tydny zalevám jen vodou.. a vyskytlo se to až v období ccca druhé fáze květu. tak nevím neřeším
napadá mě akorát tohle,v těch větších květináčích můžou kořeny víc šmejdit,rozrůst se a dodat kytce ještě nějaký živiny..v těch malých už živiny pravděpodobně vyčerpaly a v důsledku nastane to samý,jako při vysokým ph..,nedostatek živin,obzvlášť po třech nedělích zalejvání jen vodou..obecně stísněný kořeny v malým květináči kytkám neprospívaj..ale neuvádíš objemy těch květináčů,takže těžko říct..
no ja myslim,že když těhotná ženská v druhý půlce těhotenství bude na "sucharový" dietě,prostě tak trochu bude mít hladovku zrovna v době,když všechno odevzdává zvětšujícímu se plodu v bříšku a potřebuje plnohodnotnou,bohatou stravu,tak se to na její tělesný schránce dost podepíše,a určitě i na kondici novorozeněte..jo,ke konci listy odspoda žloutnou,málo dusíku,to normální je,nicméně vysadit úplně hnojku řekněme v čtvrtým tejdnu květu,nebo kdy to bylo,tak to je to samý jako s tou těhotnou ženskou.
1. Voda z kohoutku mívá bez úprav větš. vysoký Ph
2. Malej květináč ´= málo substrátu,tedy živin a málo místa pro kořeny
oproti většímu květináči
3. Žádný hnojivo
Sumasumárum,asi jen kytky z umělý hmoty by v tomhle domečku nežloutly..