Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2SoulRebel: Ja vim, jenze bez jmena a adresy to poslat nejde, po telefonu nebo po mailu si overim jestli to dorazilo a nick potrebuju vedet, protoze v mailu maji vsichni napsany jiny jmeno nez tady, takze ja pak nevim kdo je kdo...
Vazne se nemusite bat, ctim soukromi a osobni udaje jako by byly moje vlastni!!! A jak rikam, na tom tubusu co posilam je zpatecni adresda, moje adresa a moje jmeno. Takze kdybych to chtel nejak zneuzit, muzete udelat to samy vy me :-)
2bayko: Hezkyyy!!! Tak to musis prijet s celou badnou lidi! Takhle se to dela!
Mam zpravy, ze jedou i lidi z Presova, Brna, Ostravy, Znojma, proste z cely CR i Slovenska, mam zpravy i o lidech z Polska a Rakouska!!! Je to jednoduchy, je na to takovy prislovi, ktery jsem pouzil i minulej rok: Kdo chce prijet, hleda zpusob, kdo nechce, hleda duvod. :-)
Původní příspěvek od r-man
2bayko: Hezkyyy!!! Tak to musis prijet s celou badnou lidi! Takhle se to dela!
Mam zpravy, ze jedou i lidi z Presova, Brna, Ostravy, Znojma, proste z cely CR i Slovenska, mam zpravy i o lidech z Polska a Rakouska!!! Je to jednoduchy, je na to takovy prislovi, ktery jsem pouzil i minulej rok: Kdo chce prijet, hleda zpusob, kdo nechce, hleda duvod. :-)
aj kompadre, to mi pripomnelo ty mraky socko-alko-smaho kámů, co se tam zas natahnou (bayko - nothing personal )
jako proti akci ani slovo - napr. posledni parukarku (?) sem si uzil jak dlouho zadnou akci v Praglu
akorat pokud to ma mit nejakej medialni impakt, tak bych idealne vyclenil poradatelskej team, kterej jim po ceste rozda krabicaky a hrste nakejch bobuli a nasledne je vysilal mhdeckem nekam do Šárky
2Dude: No jo no, holt free kalba v Praze, na takovou akci se tihle lidi vzdycky natahnou. Ale hromada z nich jsou proste jenom mlady, vyrostou z nich takovi, jako my :-)
r-man - dyk ja vim zejo
akorat, ze proste tahle akce nikdy nemuze mit ucinnej medialni impakt, ponevadz se zas budou natacet ty nejhorsi vyjetiny a bozenky a pepici u televizi, zas budou nadavat na ty spiny fetaky..
Docela by se hodilo, kdyby treba mel nekdo nekoho znamyho v mediich, nekoho kdo by donutil nekoho dalsiho natocit reportaz. A rozhodne nemyslim nekoho z Novy, ale treba Prima, CT, Ocko, Barrandov, proste vsichni co maji publicistiku a zpravodajstvi a jejichz divaky by to mohlo, byt jen okrajove, zajimat.
r-man - se zkusim zeptat kamaradky na tn.cz - je to sice bulvár nejpekelnejsiho kalibru, ale holka je hodne rozumna
akorat by to asi musela bejt primo ona, pac co mam s toudle sebrankou zkusenosti tak sou to supí totál
ps - si myslim, ze kde je potreba zasadni medialni masaz, je spis na strane tehle proletarskejch medii - takovy ty intelektualove co koukaj na ct2 uz presvedcovat netreba - fakt spis ty druhy...
takze plakaty a letaky mi dorazi snad dnes vecer, vsem co mi poslali PM jsem odpovedel.
Diky moc za nabidnutou pomoc! A Muzete samozrejme sirit i mailem, staci si z prvni stranky tady vzit letak. Kdo chce, muzu poslat i banner, mam standartni velikost 468x60 , ale muzu upravit v podstate na jakoukoliv jinou na prani :-)