Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mc Martiny : No podmínky dá se říct,že měly předpisový.Ono už to hned od začátku vypadalo,že to bude hermouš (mám to tam vyfocený) s tím se asi nedá nic dělat. Už se těším na ty makra :-) Zdarec
Tak jsem tu s novýma fotkama. Začíná to parádně kynout a můžu říct,že NYCD má tak intenzivní vůni,že když sáhnu na paldu a vůně se line po pokoji,vydrží to tam hodiny :-) Teda než vyvětrám:-) Teplota 27 den a 22 noc, Vlhkost 27% a Hnojím Už 20ml Bloom, 10 ml Mikro na 5l odstáté vody. Možná by zvládly kytky víc ,ale nemám s tím takové zkušenosti, takže se bojím,abych nepřehnojil. Mám z toho takový pocit,že kdybych to nehnojil vůbec tak ten růstový potenciál to zvládne i bez hnojek :-) Tak se mějte a Zdarec
hmmm.... tak ti krasne frci.az tet sem si vsim nevyplejtal si driv tenisovy rakety ? a stim hnojenim ( 20 ml bloom,10 ml micro na 5 L ) bez EC metru neni to moc ?
Karelsem : No pár raket jsem vypletl to je pravda :-) Kytky to zvládaj tak nevím jestli je to moc nebo málo? EC metr jsem chtěl koupit,ale nějak nebylo korun a teď už to nechám dojet bez něj. Na další kolo určitě koupím. Já jel i bubler bez EC metru a dá se říct že celkem v pohodě, můžu sem dát nějaký fotky kdyby někdo chtěl skouknout.
Cau, EC metr je pri pestovani v hline k nicemu a hnojit pri kazde zalivce taky. Kdyz to funguje spravne, tak mikroorganismy v pude pomalu rozkladaji ziviny a zpristupnuji je rostlinam. Do hliny je podle me dobry lit bio hnojiva, ktera tenhle proces podporuji. Hnojiva jako AH jsou rostline okamzite k dispozici, takze se k nim hodi EC metr a hydrosystemy kde se da mnostvi zivin efektivne regulovat.
Zdravím všechny ve spolek. Zítra jedu pryč tak jsem zde dnes s new fotos :-) Musím říct, že mimo toho,že to parádně bobtná se nic zvláštního nestalo.Ještě 9dní budu hnojit potom 14 dní final solution,6dní suchá voda :-),2dny tma a KOSA!! Už se nemohu dočkat. Tak se mějte famfárově Zdarec
Tak týden uplynul jak voda a jsme ve 49 dni květové fáze :-) Už se nám to krátí a to je moooc dobře. Něco málo k hodnotám: teplota 29 den, 23 noc Vlhkost 32% což si myslím ,že je v pohodě,zatím žádný náznak plísně. Konec s hnojením a od zítřka podávám final solution v poměru 1ml/1l. Myslím si, že je to dostatečně veliké na 250W a věřím,že se to ještě zvětší podáním fin. sol. tak zase za týden Zdarec
čuz mildare fakt pěknej koberec.příjde mi že se na fotkách víc zaměřuješ na tu zadní řadu raket (aspon me se to tak zdá)mě se zdají lepší jak ta většina jak je to s konzistencí palic lišej se nějak,jinak k+
Zdarec Rooboot, konzistence tvrdost neboli tuhost těch zadních palic,se nijak neliší od těch zbylých na ploše,jen jsou tak o třetinu větší a připadají mi na pohled krásnější a jsem fascinován při pohledu na ně :-) Proto je možná upřednostňuji při focení. Nechal jsem pár výhonů u kraje bez ohýbání,abych viděl,jak by to moc přerostlo a vytvořilo se z toho toto :-) A díky za K+ Zatím Zdarec
Zdarec všem. Tak dnes vstupujeme do posledního týdne pěstu :-) Po prvních 6 dnech podávání final solution ,se výrazně nafoukly palice ,ale tři dny už nepozoruju žádnou změnu. Když vyfotím pryskyřici supermakrem a digitálně zvětším, tak už má mléčnou barvu, ale není to ještě ta hustá mléčná :-) Přemýšlím,že už přestanu dávat final a nechám jim jen čistou vodu a pak dva dny tma, Co vy na to? Není to brzy ukončit final solution? Dík za radu. M
Zdravím tě chtěl jsem se jen zeptat zda se změnila nějak ventilace nebo jí máš pořád stejnou jak si popisoval v příspěvku 25. sry jestli sem se překouk kdyžtak smažu. Jinak K+ letíííííííííííí