Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám akryl bong (chceteli tak plast...)
Chtěl bych upozornit že odlakovač a akrylbong nejdou dohromady,vyžere to akorát tu barvu a zkun*í to bong (Z vlastní zkušenosti ) Jinak se mi docela osvědčila Alpa(Francovka) nevyžírá barvu ale ten hnus z toho dostane dobře,když tomu pomůžete kartáčkem na zuby pujde to ještě lépe...
Původní příspěvek od Skypp Zajimalo by me cim cistite bong s percolatorem? Dival jsem se co se tak prodava za cistici prostredky na bonga ale nemate tu nekdo nejakyho favorita?
Speciální prostředky jsou na nic.
Horká voda + prací prášek, nebo olivový olej jsou top.
Meloun je jako kamarád. Když ho rozřízneš, taky je uvnitř červenej.
Život je jako bonboniéra -> nemám rád bonboniéry.
ahoj, mam doma bio čistící prostředek LimPuro a funguje fakt dobře. Napustíte, nechíte odstát a vylejete odmočenou špínu.
No ale nedoporučuju to kupovat, já to dostal. Myslim ze horká voda, jar a třeba štětka na hajzl udělaj stejnou práci.
Ahoj, přidám radu pro sklenáře (lidi co holdujou skleněnejm bongům), který nechtěj utrácet spoustu peněz za spešl čisticí prostředky a mají drahá skleněná členitá bonga s několika bubláky, kam se žádná štětka nedostane...
Směs co vyčistí úplně všechno, včetně černý "začmouděnosti" od kouře rozhodně nepatří do ruky nezodpovědnejm lidem neboť je to koncentrovaná kyselina sírová (98%) s 35% peroxidem vodíku v poměru 1:1. Vyčistí to snad naprosto všechnu špínu kterou se kdy dá sklo zašpinit. Čištění funguje kombinací rozrušení povrchu peroxidem vodíku a vyžráním kyselinou, navíc se směs sama dost zahřívá, což účinnost zvyšuje. Kyselina se při míchání leje do peroxidu, ne naopak.
Litr peroxidu stojí cca 60kč a litr konc. sírovky podobně, když seženete.
Jak jsem psal je to nebezpečný a gumový rukavice vám jsou k ničemu...bacha na oči
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Aceton, aceton, aceton...na skleněný bong jedině 100% aceton a žádný průplach řešit nemusíte protože je to 100% aceton a ten se 100% odpaří (navíc ta cena...) no stres... kuřáci "shitu" můžou výsledný "shit"ještě vykouřit :-D Znám lidi, a prej je to stejné jak když se "shitujou" skla... Aceton používám i na drtičku (mám cnc mlýnek) a výsledný produkt po odpaření acetonu (nechávám i několik dní ale aspoň den, prostě dokud to není opravdu suché) kouřím a absolutně nejde nic cítit....Pokud chcete to co vyteče z bonga(hnědá voda) ještě konzumovat tak co vím je nejlepší to vylét na talířek, páč je tam velká plocha která se odpařuje. To co mi vyteče dávám kámošovi a vždy mu před tím žiletkou opatrně stáhnu vrstvu popela na poprvchu (jde to poznat okem) tak že mu zbyde akorát "maz"... Pozor!! Aceton s velkou pravděpodobností plastové bongy i drtičky poeptá...
Netřeba kupovat výrobky za tisíce... Na vyčištění jakýhokoliv bongu, fajfky, čilamu z jakýhokoliv materiálu (Snad krom dřeva) stačí uplně krásně JAR (Nebo náhražky v průhledný lahvi který umejou o x talířů míň xd ) a vařící voda. Co se neodstraní samo to doodstraníte špejlí s kapesníkem..
Chlapi nechci zakládat nové téma, ale nikde jsem nenašel odpověď na mou otázku. co říkáte na plastová bonga? např. něco takového: http://www.hulici.cz/hulici/eshop/3...5-cm-Long-zluta
Plánuji nákup nějakého a chtěl bych alespoň 45-50cm na délku. Jenomže skleněné jsou při těchto kritériích na mou peněženku docela drahé tak mě napadla plastová alternativa. Ale zajímá mě, přece jenom je to plast, nebudou se postupem času uvolňovat nějaké sračky?Přo kouření nebo pokud ho budu vymývat např. horkou vodou? Díky
Jinak jestli přecejenom chceš to plastový tak neni problém, nedá se sice čistit tak agresivníma věcma nebo tak horkou vodou jako skleněný, ale nemělo by se nic uvolňovat. Normálně používám i plastový bongy z petflašky a no problem. Alespoň se to nerozbije.
Nicméně takovou tou sedláckou logikou se mi zdá skleněný bongo čistější..
driv jsme cistili vsechno pomoci - krtek (hydroxid sodny) + horka voda, nasledne porádnej vyplach, pote vyplach pomoci horke vody + kyselina citronova a na konec opet proplach.
nyni beru skla (akryl je fuj) pomoci lihu + kuchynske soli - rychle ucinne, i nedostupna mista se pekne vycisti
Hoši řeknu vám to takhle vážně nejjednodušší je technickej líh ucpete kotel a turbo nalejete to tam párkrát zatřepete a bong jak novej (dokonce ani nemusite čekat jako třeba u lihu a mořské soli) ,když sem to poprvé zkoušel nevěřil sem vlastním očím je to pecka doporučuju