Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No mal som jeden login s nazvom miso a ked som ho pisla richlo tak sa mi stavalo toto
miso mios miso miso mios mios mios miso miso mios mios mios miso mios
No tak som si povedal ze Mios
Trapnej film..Fontana pro Zuzanu..jedna scena..Lucie Bila tam sedi s plysovym slonem a rika dost hrubim hlasem...FLUNATKO..a bla, bla, bla,..a nevim proc me to tenkrat napadlo pri hledani volnyho nicku na chatu..uz mi tak rikaj asi uplne fsichni...krom mailu ho pouzivam fsude.. Trapny,ne ?? ha ha ha
Na dovolenke v Grecku. Rozhodol som sa ze pojdem sam, nikym neviazany, nesputany. Kedze je velmi mala pravdepodobnost najdenia izby 1tky odsuhlaseny vyber spolubyvajuceho vyse 60 rocneho profesora. Prvy vecer, zoznamovacie kolo. Na stoliku nasla svoje miesto plna flaska domacej slivovice. Rekuze neodmietnem. Po stvrtej, piatej ci siestej nohe prisla chvilka, ktora stocila uvolneny dialog smerom k fajceniu travy. Reakcia k mojmu prekvapeniu bola velmi pozitivna - raz skusil vsak bez ucinku. Nezostala nepovsimnuta a v priebehu 10 minut bongo doplnilo svedsky stol. Zopar praskov osobne stacilo, naopak druha strana necitila ziadnu zmenu. Dalsie kolo uz umoznovalo kontakt z hviezdami, neprichadza do uvahy neucinnost. Pozeram vokol seba, vidim cervene ocka a chlapika pobehujuceho po izbe, plneho vnutorneho monologu. --- *** --- . Nasledujuci den opis jednej z situacii. "Ty si bol Mefisto a ja tvoj ziak, vsetko presne naplanovane a cielene".
P.S "Za poslednych 10 rokov som neprezil nic podobne. Travu uz fajcit nebudem, ale vdaka za moznost skusit."
Já sem vždycky chtěl,aby mý kytky rostly co nejrychlejc a z toho se odvijí muj nick.Taky se mi líbí jak to zní (a omylem sem před tim zmáčknul Caps Lock).
Mě tak pojmenovali kámoši :-) před 5 roky, měl jsem šilený core rasty (jsem s něma vyfocenej i na občance), dunivý modely, zduněnou palici........no a příčina je na světě :-) HigH live
drink -> piti, dousek, chlast drinker - pijak --- ale bacha! puvodne jsem to myslel jako pijak do sesitu. ale vyznam uz je takovej... a abych se odlisil od chlastacu dodal jsem tam hulic. je to tvrsda filozofie a kazda prezdivka mozna tak trochu vypovida i o skutecne identite jejiho nositele...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Karmínovýho Krále používám už dlouho.Vzniklo to chybným počeštěním názvu jedné moc dobré art rockové skupiny King Crimson, jejíž název pochází z hlavy Petera Sinfielda jako synonymum pro postavu Belzebuba. Toto jméno pochází z hebrejštiny a znamená 'Pán much.'