Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
Torm
Stálý Člen

Karma uživatele Torm - 82% PěstitelskáKarma uživatele Torm - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Ted jsem mel brutal schízu...te zklamu..ja jsem se preklep...ja si ty hnojky totiz priprawuju do 5L kanystru...takze tak ma bejt 1ml\l takze se vsem moc omlouvamv ktery jsem zmátl....uz jsem to oprawil...jinak to jsem fotil modrou diodu co podswicuje Volume u dvd...mam tech fotek asi 20 a nektery jsou fakt husty....

......Torm

Old Post 05-12-2007 v 13:19 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saaho
Stálý Člen

Karma uživatele Saaho - 94% PěstitelskáKarma uživatele Saaho - 94% PěstitelskáKarma uživatele Saaho - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

cao!!
hej co si to vyfotil v ty dvě ráno??????vubec nechápu co to je

Saaho´s 400w GiB Extreme - nedokončený thread

Saaho´s 600w GiB Extreme- 557g

Old Post 06-12-2007 v 18:48 PM
Saaho je offline   Profil uživatele Saaho   Find more posts by Saaho   Foto galerie člena Saaho   Click here to Send Saaho a Private Message   Add Saaho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

Torme mas to moc krasne KPlus
saaho,faqer ctěte a zjistite co fotil

Old Post 06-12-2007 v 21:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

diky moc za K+....zitra jsem dam aktualni foto....

......Torm

Old Post 09-12-2007 v 08:07 AM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

tak jsem se k tomu dokopal...naky foto kytek nez jsem je sekl.. a pak kdyz to maj chuderky za sebou

......Torm

Old Post 15-12-2007 v 18:35 PM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

tak ted uz susim...vlhkost mam kolem 35% a teplota 17stupnu..zatim to schne pekne...po new roce pojedu 2.growe...tak snad budou moje vysledky lepsi...vsem moc dekuju za rady,nazory a Kacka...
peace

......Torm

Old Post 15-12-2007 v 18:38 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Kurva to jsou hezký paldy, moc ti to přeju. A co pojedeš další grow, zkusíš ten scrog?

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 15-12-2007 v 19:58 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

Diky moc...jj pojedu scrog...uz to mam na to pripraveny....zacnu na novej rok...musim dat trochu oddechnout skrini...

......Torm

Old Post 16-12-2007 v 08:50 AM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Pěkný swatky přeju všem

......Torm

Old Post 24-12-2007 v 07:23 AM
DUPI
Stálý Člen

Karma uživatele DUPI - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Moc pěkné, jednoznačně K+

Víš kolik toho bylo nakonec ve váze ? ( v gčkách ? )

Opatrně, šlapete po mích snech

Old Post 29-12-2007 v 16:21 PM
DUPI je offline   Profil uživatele DUPI   Find more posts by DUPI   Foto galerie člena DUPI   Click here to Send DUPI a Private Message   Add DUPI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Diky....no prawe ze newim...nemam vahu takze jsem to nemel jak zwazit....na pristi growe si ji uz poridim

......Torm

Old Post 01-01-2008 v 18:01 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

To je škoda, že jsi to nenapsal dřív, někde tady na groweru je návod jak vážit pomocí jednoduché vlastnoručně vyrobené váhy a listů papíru.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 01-01-2008 v 18:39 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-01-2021 - První pokus indoor- 315W CMH - 27 odpovědí
06-06-2020 - Můj PrvnÍ Indoor - 129 odpovědí
02-12-2019 - MŮj PrvnÍ Indoor - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás