Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No muj nazor je takovy ze kyticky ted zazivaji vcelku zimu,tak by se mohly zacit poradne ochcavat pryskyrici,pokud teda mate sisticky,ale jestli prijde zase hezke teplo tak to bude pro ty kytky narez a budou valit do sisek nehorazne...aspon tak to znam ze sve zkusenosti..kdyz prijde po zime teplo tak to s tou kytickou udela divy....ze dne na den,z tydne na tyden....Tak snad se mi tahle predpoved vyplni,byl bych moc rad
Mno dneska jsem se byl po delší době podivat na holky, jak se jim daří, předem zdrcen timto threadem, a musim říct, že jsem spokojenej, palice mohutněj uplně normálně, plíseň žádná...takže hlavně žádnou paniku říkám!!! Jasně, že neni kdovíjak, ale pořád je to v pohodě.
sakra tak to jste mi nasadili brouka do hlavy..ale věřím,že kytky budou v pogo.Zítra je po týdnu uvidím,tak napíšu jak jsou na tom.Momentálně su v jižních Čechách a tady to vypadá že dneska přišlo babí léto..zítra uvidím jak to máme na moravě.
Tak dneska jsem byl po dlouhy dobe okouknout policko a dojmy se misily. Kdyz jsem prisel na prvni,tak jsem na prvni spozoroval zacinajici plisen tak jsem napadenou a okolni palicky zastipl.Na druhym v poho jsou pripraveny jit pod kudlu tak OK a na tretim mam kytiz co nema vubec naznak prepnuti kuaaa tak tej opravdu moc sanci nedavam... czuss
vyzera to, ze pocasie sa uz troska spamatava, mne niektore uz poriadne sistia, bohuzial som objavil aj nejaku plesen, jeden kricek mi len zacina sistit, tak dufam, ze mu zlepsujuce pocasie prospeje a vyrazi ako dabel
To jo dneska jsem vylezl ven nechci říkat ráno protože to ráno asi už nebylo (11) a dostal jsem takovou kopačku vedrem... u nás je krásných 23 °C... Rak doufám že se to kytim bude líbyt...
aj na Oravu už konečne prišlo babie leto, krásne jasná obloha, skoro žiadny mráčik, slnko pieklo už od rána... kytky sa určite tešia a užívajú si posledné dni svojho života
chm, tak mne uz plesnivy uplne vsechny kytky (nektere ne zase tolik moc ale uz jsem tu svini nasel na kazde kytce) 10 dnu destu a kosu nespravi uz zadne slunko... Prosim jestli ma nekdo nejaky zkusenosti s tim nimbovym olejem, at mi plz pisne PM. dikec