Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » prospívá kytkám toto počasí / zima zima... zimááá????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

yeaaah babi leto je mezi nami alespon u nas tedka vecer jasna obloha.Tak preju at slunko pere do palic

Komu se neleni tomu se zeleni

OPĚT MIMO SFÉRY VNÍMÁNÍ

Old Post 12-09-2007 v 20:28 PM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

No muj nazor je takovy ze kyticky ted zazivaji vcelku zimu,tak by se mohly zacit poradne ochcavat pryskyrici,pokud teda mate sisticky,ale jestli prijde zase hezke teplo tak to bude pro ty kytky narez a budou valit do sisek nehorazne...aspon tak to znam ze sve zkusenosti..kdyz prijde po zime teplo tak to s tou kytickou udela divy....ze dne na den,z tydne na tyden....Tak snad se mi tahle predpoved vyplni,byl bych moc rad

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 12-09-2007 v 21:39 PM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

všeho ale zase taky moc škodí... pak kdo ma hulit takej mega matros...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 12-09-2007 v 21:50 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Košťál
Nový Člen

Karma uživatele Košťál - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

lepší mega matroš, než nějakej shit!!!...

nevim

Old Post 13-09-2007 v 11:47 AM
Košťál je offline   Profil uživatele Košťál   Find more posts by Košťál   Foto galerie člena Košťál   Click here to Send Košťál a Private Message   Add Košťál to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Košťál! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

lepší shit ako nič

awr awr awr

Old Post 13-09-2007 v 13:27 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

hlavně aby bylo co hulit :-D

Old Post 13-09-2007 v 14:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

takové ústopky... já jsem jen pro ten dobrej matroš shity radši rozdám...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 13-09-2007 v 14:46 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Mno dneska jsem se byl po delší době podivat na holky, jak se jim daří, předem zdrcen timto threadem, a musim říct, že jsem spokojenej, palice mohutněj uplně normálně, plíseň žádná...takže hlavně žádnou paniku říkám!!! Jasně, že neni kdovíjak, ale pořád je to v pohodě.

My heart and soul, they are free...

Old Post 13-09-2007 v 18:01 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

sakra tak to jste mi nasadili brouka do hlavy..ale věřím,že kytky budou v pogo.Zítra je po týdnu uvidím,tak napíšu jak jsou na tom.Momentálně su v jižních Čechách a tady to vypadá že dneska přišlo babí léto..zítra uvidím jak to máme na moravě.

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 13-09-2007 v 19:25 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lootman
Stálý Člen

Karma uživatele lootman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Tak dneska jsem byl po dlouhy dobe okouknout policko a dojmy se misily. Kdyz jsem prisel na prvni,tak jsem na prvni spozoroval zacinajici plisen tak jsem napadenou a okolni palicky zastipl.Na druhym v poho jsou pripraveny jit pod kudlu tak OK a na tretim mam kytiz co nema vubec naznak prepnuti kuaaa tak tej opravdu moc sanci nedavam... czuss

Komu se neleni tomu se zeleni

OPĚT MIMO SFÉRY VNÍMÁNÍ

Old Post 13-09-2007 v 19:49 PM
lootman je offline   Profil uživatele lootman   Find more posts by lootman   Foto galerie člena lootman   Click here to Send lootman a Private Message   Add lootman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubo
Stálý Člen

Karma uživatele zubo - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

vyzera to, ze pocasie sa uz troska spamatava, mne niektore uz poriadne sistia, bohuzial som objavil aj nejaku plesen, jeden kricek mi len zacina sistit, tak dufam, ze mu zlepsujuce pocasie prospeje a vyrazi ako dabel

--==::nepi*uj do systemu::==--

Old Post 14-09-2007 v 11:36 AM
zubo je offline   Profil uživatele zubo   Find more posts by zubo   Foto galerie člena zubo   Click here to Send zubo a Private Message   Add zubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

To jo dneska jsem vylezl ven nechci říkat ráno protože to ráno asi už nebylo (11) a dostal jsem takovou kopačku vedrem... u nás je krásných 23 °C... Rak doufám že se to kytim bude líbyt...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 14-09-2007 v 13:33 PM
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

aj na Oravu už konečne prišlo babie leto, krásne jasná obloha, skoro žiadny mráčik, slnko pieklo už od rána... kytky sa určite tešia a užívajú si posledné dni svojho života

awr awr awr

Old Post 14-09-2007 v 14:21 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

citace:
Původní příspěvek od slukk
Tady je nějaká fotečka

Ty pi** to je teda keř a taky pořádně už určitě nadrženej na slunko...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 14-09-2007 v 14:29 PM
js666
Stálý Člen

Karma uživatele js666 - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

mdfk.ako vydim su tu aj oravci, este sa tak netes, ale ja sa tiez tesim. krasa...

Old Post 14-09-2007 v 16:24 PM
js666 je offline   Profil uživatele js666   Find more posts by js666   Foto galerie člena js666   Click here to Send js666 a Private Message   Add js666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dztd
Stálý Člen

Karma uživatele dztd - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

chm, tak mne uz plesnivy uplne vsechny kytky (nektere ne zase tolik moc ale uz jsem tu svini nasel na kazde kytce) 10 dnu destu a kosu nespravi uz zadne slunko... Prosim jestli ma nekdo nejaky zkusenosti s tim nimbovym olejem, at mi plz pisne PM. dikec

Old Post 14-09-2007 v 17:00 PM
dztd je offline   Profil uživatele dztd   Find more posts by dztd   Foto galerie člena dztd   Click here to Send dztd a Private Message   Add dztd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás