Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Selfik:podle myho by bylo lepsi to rovnou smiknout, ptz zastrihly listy urcite nebudou plnit uplne nejlepsi praci, a kdyz zastrihnes uplne obycejne tak alespon dve vetve z toho mit budes, a zdravý , ale taky jen muj nazor, a udelal sem to na 2 kytkach a fpohode
to Lagutoda: díky moc za radu já to teda "šmiknu" . Jen jedna otázka to to mám šmiknout už teď jo? (já jen že ta kytička ode mě dostane pěkně na prdel tímhle stříháním)
Tak sme byli na políčku a trochu zahradničili.......kitim se daří dobře a rostou jako divý..ikdyž slunce není mnoho, nejenom tim, že jsou na ne moc prosluněném místě, ale i počasí nepřeje
Kiti doma jedou za sluncem a nedávají všechnu sílu do lístečků, ale až budou na gladu, tak pojedou
1. Foto - Povedené zastřižení na naší kitičce, provedl jsem ho já (páč selfik to mrví ) nové větvičky lezou skoro všude
2. Foto - Tak tady je ta kytka o kterou sme se strachovali, jestli přežije...žije a řekl bych, že ted vypada nejlip ze vsech, ikdyz neni nejvetsi
3. Foto - Cca 40 novech kiti, co pujdou na glade
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Ja myslim ze je pozde, ale neco z toho urcite jeste vyroste. zrejme nic xtra velkyho a na mnozstvi, ale spis na kvalitku ( podle genetiky ) .
Ale na vysazeni ted bych urcite doporucoval spis rizky nez semena.
peace out
To Lagutoda a hudson: my jsme se k těmhle dalším cca 40 kytkám dostali jen náhodou, takže od nich nic moc výkonného nečekáme. Všechnu péči směřujeme do těch 9 už krásných kytiček (foto brzy).
Zdravim...v den kdy sme udelali fim, tak sem toto vyfotil, je mozny, ze by to byla samice? pac to vypada jako preflowers
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Me jde o to, ze to tam bylo uz pred zastrihnutim, pac jsem udelal fotku az po tom...v ten den!!.....a bez zastrihnuti novy stonky nerostou...........Dneska se tam sjedem podivat, ta kytka uz ma stonky novy skoro vsude
Tak dnes (12.6) se uskutečnilo dokončení výsadby, to obsahovalo zakopání těch nejmenších kytiček do místní s odstupem hnědozemě.
A nalezení třetího místa pro pěstování, námi nazvaný wasteland (kam jsme vysadili 3 kytičky), je hodně schován a znepřístupněn ostružiním.
Soudruh Falda se chopil lopatky a hloubil jamky velikostí připomínající golfové a nadálé do nich vkládal narcisky. Potom je dokumentoval svým slepovaným foťakem. Tyto dvě práce jsou velice důležité a zdlouhavé, tudíž měl soudruh Selfik plno času.
Soudruh Selfik zatím utíkal pro vodu tempem mírně poklusávajícím k místní polovysichající bystřině, s úmyslem zalít čerstvě zasazené kytky aby si hlína sedla a kytky dostaly svojí dávku vláhy. Pak ještě soudruh opravoval terén kolem vsazených kytek.
Oba soudruzi šli pak na již značně vzrostlý field za účelem ho pořadně prohnojit směsí zvanou NPK.
- kontrola pole 6.7
- celkem nic nového pod sluncem, kytly rostou jako dycky, ale fimy se nepovedly , takže budou zastřiženy normál způsobem
1. Foto - Nyní už o Bombaie nemusíme mít obavy, roste jak postřelenej, určo to dělá NPK + hnůj
2. Foto - Vyfocená celá 6.7, kromě jedný kytky vpravo
3. Foto - Jedinej snad povedenej FIM, větviček je tam jak naděláno a na celym kmeni se to jima jen hemží, ty dolní nebudou růst, máme je odstranit?? nebo nechat??
4. Foto - Něco podobného jako bombai, akorát ho mám doma a podělaný slimáci mi ho okousaly
5. Foto - maličkatá kitička, slimáci ji ukousaly tak, že jí zbyly jen dzáry z děložních lístků, ale stejne přežila
Nezda, primo do zeme........sice jako nic moc, ale tak da se.......sak oni vyjedou si myslim, jakej na to mas nazor?
Jako jo asi vyjdou ale vis jak pro zacatek je lepsi dat supstrat s plno zivinkama at se co nejrychleji chytnou a rozjedou, tak jak mas obyc zeminu bude to chtit hnojit....
Tak nas nazor je podobnej, ale tak roste tam ostatni....roste!!....a navic se nam nechtelo kvuli temhle kytkam tolik investovat, pac sou sazeny pozde, my je budem hnojit........pro nas je hlavni to co je na vedlejsim policku..............a tohle je jen doplnkovy, jinac dost lidi taky sazi do normal hliny, ale to uz je vec kazdyho