Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hola tak jsem byl nakupovat přesně podle tebe a vyšlo mě to všechno na 7250,- a to mi ten borec v schopu řekl že ten větrák nna nádech nepotřebuju že to bude jen brzdit prý stačí jen nějaké pasivní díry a kabeli mi dal taky zdarma když viděl že to tam máš napsané tak snad to bude valit jak má..dík za inspiraci PEACE
Zdařec, máš to vše príma, jen by mě zajímalo, jako udržuješ v roomu vlhkost, hlavně v prvním týdnu růstu řízků, kdy potřebují těch 80 %, když tam němáš zvlhčovačku..
cus potrebuju poradit ze skríní jsem uplny zacatecnik v indoor a nevim jak co nejlip a co nejlevnejs postavit skrin pro jednu mozna dve kyticky potreboval bych poradit ze svetlem jaky spektrum zvolit a jak zabranit tomu aby to slo cejtiti je mi 17 a bydlim jeste z rodici v panelaku a chci pestovat ve sklepe tak jak to udelat aby sousedi nic necejtily a jelikoz si nevidelavam tak by jsem byl ochoten do skrine ze vsim vsudy vrazit max. 3000 neni to moc ale vic urcite nesezenu prosim poradte pokud mozno nak co nejpodrobnejs predem dik za rady
Původní příspěvek od dzavana cus potrebuju poradit ze skríní jsem uplny zacatecnik v indoor a nevim jak co nejlip a co nejlevnejs postavit skrin pro jednu mozna dve kyticky potreboval bych poradit ze svetlem jaky spektrum zvolit a jak zabranit tomu aby to slo cejtiti je mi 17 a bydlim jeste z rodici v panelaku a chci pestovat ve sklepe tak jak to udelat aby sousedi nic necejtily a jelikoz si nevidelavam tak by jsem byl ochoten do skrine ze vsim vsudy vrazit max. 3000 neni to moc ale vic urcite nesezenu prosim poradte pokud mozno nak co nejpodrobnejs predem dik za rady
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
KUrva máš to pěkný,ja teprve začínam a mam to takovy menší,a rychlo udelaný.Chci si udelat neco podobnyho,babka ma na půdě uplne tu samou skřín,tak až dam všechny vecy do hromady,vrhnu se do nečeho podobnýho.Dík za inspiracy!!!!
cau potrebuju nekoho kdo mne poradi jak zacat pestovat pomoci lam ja se v tom moc jeste neviznam a tak nechcu neco udelat blbe a tak potrebuju poradit veskere veci podstate mam nebo sezenu tak kdo mne poradi please